Jump to content

Recommended Posts

Posted

Inače mi je iznenađenje kako Fonjini rutinira, bez obzira na protivnike, kao pravi branilac titule.

(Sad kad pukne s nulom u idućem kolu :classic_biggrin:)

Posted
2 minutes ago, alcesta said:

Inače mi je iznenađenje kako Fonjini rutinira, bez obzira na protivnike, kao pravi branilac titule.

(Sad kad pukne s nulom u idućem kolu :classic_biggrin:)

Sledece kolo igra protiv Krajinovica, valjda ce da upale tvoje moci :classic_biggrin:

• Like 1
Posted

Razmišljam da prebacim na Puja i Popirina, što je sigurno sigurno je, a Evans i Hurkač još nisu počeli :classic_biggrin:

6 minutes ago, bistru vodu mutim said:

Koji meč sada gledaš, to ti nama reci 😄 

• Ha-ha 1
Posted

S obzirom na žreb i prvi meč na šljaci posle ovolike pauze, ovo je bilo sasvim OK danas.

Imam utisak da su se prebrzo vratili ovom rukovanju posle meča, nisam baš presrećna kad vidim to na kraju.

Posted

Novak , vrlo dobar:bravo:za prvi meč. 

Kakva  balonjara na Delbonisov BH jedan od najslabijih BH na touru za brejk:yawn2:

A do vraga i sa ovom šljakom kad fizička snaga dominira. Još uslovi dodatno usporeni zbog vremenskih (ne)prilika

Posted
13 minutes ago, Boxy said:

Sto je Rafa ljubicast i roze :classic_laugh:

A Hurkač samo roze :classic_biggrin: 

Super je ova ljubičasta, ali ne volim kad je šorc svetliji od majice.

Posted
7 minutes ago, wwww said:

Nadal k'o jorgovan :lol_2:

jorgovan.jpg

Bukvalno ovakav jorgovan imam u dvoristu, kad krene da cveta, ima odmah da pomislim na Nadala :lol_2:

• Ha-ha 2
Posted

Sinner i tim če morati da porade na dodavanju varijacija u njegovu igru. I na servisu za koji ima mesta za napredak (visina i tehnika mu omogućavaju ).