Jump to content

Kup Radivoja Koraća

Del Piero

Recommended Posts

Miškov vrtić tankosava. Pored toga što su kamenjari svi do jednog, košarkaški IQ vrlo diskutabilan. 

Mihajlo Petrović, plej od 185 cm, ako ima i toliko, ničim izazvan, dva puta forsira ulaz preko Koprivice pa preko Pokuševskog gdje ga poklapaju kao nekog kadeta. 

"Njihovi igrači su preiskusni. Odigrali su mnogo ovakvih finala, osvojili mnogo trofeja. U ogromnoj su prednosti, ali to ne znači da nećemo dati sve od sebe. Probajte da nađete u Kupu ijedan tim koji u Evropi igra u finalu, a da je igrao tri dana zaredom. Ja sam probao i nisam našao. Sve je na strani Crvene zvezde. Neko je izvlačio žreb i sudije će da izvlači. Onda ćemo da se vratimo na Spartakovu objavu, niko nikad lepše nije to uradio. Stavili su sliku i napisali: Košarka u Srbiji." - Željko Obradović

Molim spikera da sutra objavi da se utakmica pomera za nedelju.

• Like 2

Možete vi da mislite i pišete šta hoćete, ali Čović bi dupe svoje dao da danas FMP pobedi Zvezdu i da može da natrlja nos Drčeliću. Kao da svi zaboravljate da je sujeta njegova glavna odlika. Ne voli on Zvezdu, njemu je Zvezda samo bila sredstvo.

• Like 5
  • Ha-ha 2

9 hours ago, JPM said:

Molim spikera da sutra objavi da se utakmica pomera za nedelju.

Igralo se i ranijih godina 3 utakmice u 3 dana, igrala ih je i Zvezda. Večeras ako Real dobije Gran Kanariju igraće u nedelju finale kao treću utakmicu u tri dana.

Kmečavac.

• Like 3

17 minutes ago, Bad said:

Igralo se i ranijih godina 3 utakmice u 3 dana, igrala ih je i Zvezda. Večeras ako Real dobije Gran Kanariju igraće u nedelju finale kao treću utakmicu u tri dana.

Kmečavac.

Meni postalo simpatično. Morao sam da se malo našalim.

35 minutes ago, ScepanScekicSto said:

molim tebe da pogledas jos jednom

Ovo je citat sa portala, mislim blicovog. Šta da pogledam?

Hoćeš reći da je loše prebeto?

Bez  potrebe se pridaje veliki značaj izjavi Obradovića. Nije kao da je od juče tu, pa se iznenađujemo konferencijama. Ranije je to uglavnom bilo posle poraza, zvalo se loš gubitnik, sada je procenio da mu pritisak treba pre utakmice i sve ok. Želi da pobedi po svaku cenu, ništa novo.

Generalno, najjači klubovi sa ovih prostora imaju manir da jašu i pritežu sudije u lokalnim takmičenjima preko svake mere, ali tako je kako je - to je deo naše kulture.

Da li je na čelu KSS Čović, Danilović ili Paja Patak - ne menja mnogo stvari u smislu tog pritiska. Ko izgubi praviće video analize i žaliće se na sudije, a dešava se i da se s tim ide i preventivno, kao sada.

Edited by MarioKempes
  • Like 2

7 minutes ago, Bad said:

Zašto ni jedan novinar ne smo ovo da kaže kada Želimir ispaljuje ovakve nebuloze na KZŠ?

ocemo u patkometriju i tatisanje?

ako hocemo, mozda da ti napisem, zasto nijedan novinar nije pitao nikad a ane verujem ni da ce ga pitati, sadasnjeg predsednika KKS, a nekadasenjeg predsednika KKCZ, kako je to moguce u profesionalnom sportu, da jedan covek bude u dva kluba predsednik/vlasnik a ti klubovi igraju u istom takmicenju i vrlo cesto se medjusobno susrecu u eliminacionim utakmicama, sto predstavlja cist sukob interesa.

kad se takva pitanja budu postavljala, onda mozda mozemo pricati i o utakmicama na 2-3 dana

ali ne.. pljujmo zeljka obradovica koji je los gubitnik- sto jeste, koji je najtrofejniji trener evrope - sto jeste, i nije mi trebala ova izjava kao sto sam i napisao na nasem topicu..

neki car napisa, mene bilo stamota da ovakav neko vodi klub za koji navijam,  pa ono jes, u konkurenciji Terzica osudjenog kriminalca(zapovedaj gospodare), Covica jos uvek neosudjenog kriminalnc Vucelica, jos uvek neosudjenog kriminalnca, Zeljko Obradovic je najveci problem srspkog sporta...

Edited by ScepanScekicSto

1 minute ago, ScepanScekicSto said:

ocemo u patkometriju i tatisanje?

ako hocemo, mozda da ti napisem, zasto nijedan novinar nije pitao nikad a ane verujem ni da ce ga pitati, sadasnjeg predsednika KKS, a nekadasenjeg predsednika KKCZ, kako je to moguce u profesionalnom sportu, da jedan covek bude u dva kluba predsednik/vlasnik a ti klubovi igraju u istom takmicenju i vrlo cesto se medjusobno susrecu u eliminacionim utakmicama, sto predstavlja cist sukob interesa.

kad se takva pitanja budu postavljala, onda mozda mozemo pricati i o utakmicama na 2-3 dana

Možemo da se vraćamo na Igokeu i Partizan kao i na Derbi i Budućnost i slično, tako da se očigledno dešava da klubovi koji usko saradjuju/imaju istog neformalnog vlasnika obitavaju u istoj ligi. To sad nije tema.

Ovde je Željko tražio da novinari nadju neki tim koji igra 3 puta u 3 dana i to je vrlo lako i brzo moglo da se uradi, medjutim niko od prisutnih nije odgovorio. Zašto?

• Like 6
  • Thanks 1

4 minutes ago, Bad said:

Možemo da se vraćamo na Igokeu i Partizan kao i na Derbi i Budućnost i slično, tako da se očigledno dešava da klubovi koji usko saradjuju/imaju istog neformalnog vlasnika obitavaju u istoj ligi. To sad nije tema.

Ovde je Željko tražio da novinari nadju neki tim koji igra 3 puta u 3 dana i to je vrlo lako i brzo moglo da se uradi, medjutim niko od prisutnih nije odgovorio. Zašto?

ma druze napisao sam u editj

Kad bude neko u ovoj zemlji postavljao pitanja  Vucelicu i Vazuri, Terzicy, Covicu, Kokezi, onda ali samo onda moze da postavi pitanje Zeljku Obradovicu ili Janisu Sferopulosu kad pogrese ili ne pogrese na konferenciji... 

Ocemo da se pravimo ludi? 

ponovicu, nije mu trebalo ovo, ali je los gubitnik, i to je to... verovatno je isto to jedan od razloga njegovih toliko pobeda u zivotu

Edited by ScepanScekicSto

10 minutes ago, Bad said:

Verujem da su bili zatečeni pitanjem, koje i nije bilo bilo pravo pitanje, nego jedna konstatacija u monologu.

Oni uglavnom imaju spremna pitanja za konferenciju (spremili posle utakmice), retko kada improvizuju na licu mesta.

Takođe verujem i da je svako ko sada iznosi primere Španije, Francuske, Crne gore... ipak morao još jednom da izgugla za proveru.

Ne menja stvar to što ga nisu pitali, odmah posle konferencije su svi (vrv i on sam) postali svesni da je lupio glupost u trenutku nervoze, a u sklopu pritiska pred finale, i to je to.

Edited by MarioKempes
  • Like 1

5 minutes ago, ScepanScekicSto said:

ma druze napisao sam u nastavku...

Kad bude neko u ovoj zemlji postavljao pitanja  Vucelicu i Vazuri, Terzicy, Covicu, Kokezi, onda ali samo onda moze da postavi pitanje Zeljku Obradovicu ili Janisu Sferopulosu kad pogrese ili ne pogrese na konferenciji... 

Oceni da se pravimo ludi? 

ponovicu, nije mu trebalo ovo, ali je los gubitnik, i to je to... verovatno je isto to jedan od razloga njegovih toliko pobeda u zivotu

Tih pobrojanih se verovatno plaše jer su u pitanju kriminalci ili udbaši usko povezani sa državom. Potpuno razumljivo.

Željko je košarkaški trener, najgore što može da ti se desi je da bude neprijatan na konferenciji.

• Like 2

51 minutes ago, Bad said:

Sad vidim da će i pobednik utakmice Asvel/Monako odigrati 3 utakmice u 3 dana, i to utakmice mnogo većeg inteziteta.

Zašto ni jedan novinar ne smo ovo da kaže kada Želimir ispaljuje ovakve nebuloze na KZŠ?

Igraće Real, Oly,Monako ili Asvel,Zvezda pre 3 god.....toliko je glupo i komentarisati izjavu.