Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Radovan III said:

Nekako mi se čini da je ovo FMP izgubio a ne da je Partizan dobio.

Sta znam. Kada npr Partizan u EL dobro igra, vodi i onda pred kraj izgubi prednost i mec, masovno su komentari kako je bolji tim malo pritegao i resio mec prema ocekivanjima.

• Like 3
Posted

Kada neka ekipa izgubi zbog svojih nepromišljenosti a ne protivnikovom dobrom igrom onda je ta ekipa izgubila.Nešto kao "Unforced errors" u tenisu.

Činjenica je da je FMP zadnji napad odigrao katastrofalno.Da su njihovi crnci više basketaši nego košarkaši. Da su jako slabo zagrađivali sopstveni koš.

Mislim da će Partizanu biti dosta lakše protiv Mege jer Mega igra divlju košarku bez imalo organizacije i korištenja slabih tačaka protivnika.A Partizan ih u ovom sastavu ima.

Za one koji tvrde da eto Partizan nema talentovanih igrača pa mora da daje milione za strance,ima talenta ali se ne razvija .Ni kroz trening ni kroz utakmice.Pa nisu Đorđević,Danilović,Divac i mnogi drugi koji su potekli u Partizanu ili došli kao jako mladi u Partizan,postali igrači preko noći. Mnogo rada,istrpljenih grešaka,mnogo minuta. To je jedini način. 

Posted

FMP bukvalno nijednom nije napao sa posta nakon što je Fernando kao jedini centar KKP dobio petu ličnu, tako da ko ih jebe. Em mi je onaj Nikitović žešće antipatičan. 

• Like 3
Posted (edited)

Još jedan od razloga zašto je u stvari FMP izgubio utakmicu. Treba biti pošten i navesti da je vaskrsli Lazar pardon Pokuševski dao značajan doprinos.Kamo sreće za srpsku košarku kada bi svaku utakmicu igrao kao protiv FMP-a.

Edited by Radovan III
Posted
9 minutes ago, sinisat5 said:

Bolji je fmp od mege

Jeste,u pravu si ali u nečemu drugom je glavna razlika.Ma koliko blesavo igrali protiv Partizana ipak je FMP tim koji ima i glavu i rep.Mega je grupa individualaca kod koje rezultat nije u prvom planu.Samo individualna statistika.Partizan je organizovana ekipa koja ima sistem u igri.Spuštaće loptu na Kabokla jer ne mogu da zamislim da onaj Italijan ili bilo ko u Megi može da ga zadrži.

Opasnost po Partizan se može javiti samo ako uđu u neku bezglavu trku protiv Mege mada bi i tada imali šansu.

• Like 1
Posted
3 hours ago, Radovan III said:

Za one koji tvrde da eto Partizan nema talentovanih igrača pa mora da daje milione za strance,ima talenta ali se ne razvija .Ni kroz trening ni kroz utakmice.Pa nisu Đorđević,Danilović,Divac i mnogi drugi koji su potekli u Partizanu ili došli kao jako mladi u Partizan,postali igrači preko noći.

1. Ko je u Partizanu na nivou pobrojanih?

2. Ko je postao igrač odlaskom iz Partizana, a da je bio zanemaren u istom? Mislim na poslednjih nekoliko godina?

Posted
45 minutes ago, Radovan III said:

Jeste,u pravu si ali u nečemu drugom je glavna razlika.Ma koliko blesavo igrali protiv Partizana ipak je FMP tim koji ima i glavu i rep.Mega je grupa individualaca kod koje rezultat nije u prvom planu.Samo individualna statistika.Partizan je organizovana ekipa koja ima sistem u igri.Spuštaće loptu na Kabokla jer ne mogu da zamislim da onaj Italijan ili bilo ko u Megi može da ga zadrži.

Opasnost po Partizan se može javiti samo ako uđu u neku bezglavu trku protiv Mege mada bi i tada imali šansu.

Meni onaj omaleni Luc izgleda kao Ajzea Tomas naspram ovih krševa iz FMP-a na poziciji crnaca. Mega ima talentovanije igrače od FMP-a ali slažem se da FMP na papiru deluje čvršće mada ih je juče Bonga razgrtao kao da je Giannis.