Chaos Is Me Posted Thursday at 10:12 PM Posted Thursday at 10:12 PM Pa jbte danas sam gledao u to vreme sajt KSS i nije bilo nikakve vesti o prodaji, kao da su naknadno ubacili tu vest. Kakva država. Jel uspeo neko da nabavi karte?
Petkovic Miroslav97 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Partizan ako stigne do finala opet će imati 3 utakmice za 3 dana. prognoziram im poraz od Fmpa.
rodriguez Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago partizan ako bude imao dovoljno igrača za kakav takav roster, ne može u ovom trenutku da izgubi ni od KKCZ a kamoli od FMP za početak ima dobrog trenera.... 1
Tex_Willer Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 53 minutes ago, rodriguez said: partizan ako bude imao dovoljno igrača za kakav takav roster, ne može u ovom trenutku da izgubi ni od KKCZ a kamoli od FMP za početak ima dobrog trenera.... Kodi, Nwora, Moneke Izundu su iznad stranaca koje kkp može izvesti, a tek domaća osnova i njeno iskustvo. Bukvalno će Lakic i Poku morati na 30 min, pa i Radanov i Mitar na 10-15 sig. 1
rodriguez Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago (edited) 6 hours ago, Tex_Willer said: Kodi, Nwora, Moneke Izundu su iznad stranaca koje kkp može izvesti, a tek domaća osnova i njeno iskustvo. Bukvalno će Lakic i Poku morati na 30 min, pa i Radanov i Mitar na 10-15 sig. Šta znam, ne pratim KKP toliko ali ova konsolidacija tima koju sam ovde prvi najavio, naravno uz ismevanje dosta forumaša, meni deluje vrlo impresivno. Zvezda je u amplitudama apsolutno svega što utiče na igru. Čima je totalno van forme, Izundu ima protiv sebe centre koji ni po jednom kriterijumu nisu slabiji od njega. Kodi ume da zabaguje a nema zamenu. Videćemo kako će Nwora igrati pod Bonginim pritiskom. Plus KKCZ ima trenera koji je sebi (i klubu) navukao bedu na vrat ziheraškom predajom EL utakmice sa Partizanom i mislim da će taj pritisak dodatno delovati na odveć labilnog SO. Bez lažnih komplimenata, stvarno ne vidim po kom parametru je Penjaroja slabiji trener od S.Obradovića. Edited 14 hours ago by rodriguez
Bejn Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Bez ikakvog razmišljanja bih menjao našeg ćelavog za njihovog. 1 1
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 hours ago, rodriguez said: Šta znam, ne pratim KKP toliko ali ova konsolidacija tima koju sam ovde prvi najavio, naravno uz ismevanje dosta forumaša, meni deluje vrlo impresivno. Zvezda je u amplitudama apsolutno svega što utiče na igru. Čima je totalno van forme, Izundu ima protiv sebe centre koji ni po jednom kriterijumu nisu slabiji od njega. Kodi ume da zabaguje a nema zamenu. Videćemo kako će Nwora igrati pod Bonginim pritiskom. Plus KKCZ ima trenera koji je sebi (i klubu) navukao bedu na vrat ziheraškom predajom EL utakmice sa Partizanom i mislim da će taj pritisak dodatno delovati na odveć labilnog SO. Bez lažnih komplimenata, stvarno ne vidim po kom parametru je Penjaroja slabiji trener od S.Obradovića. Nema kkp ni koga staviti, Pejn je i dalje povredjen, ako budu išli spolja Dvejn I Braun to će tek užasno biti, Nik nikako ne sme ići i ovako igra svaku 20-25 min( potencijalno 3 meca u 3 dana bi ga tek sasekla). Nisu bitni treneri ovde, jednostavno Partizan nema igrace koji mogu timski bilo šta odigrati, vrlo lako se može desiti mec sa 7 8as...
Petkovic Miroslav97 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kodi ima zamenu u vidu Miljenovića ako zabaguje. Za ovaj njihov kvalitet je on kao rezerva i vise nego dovoljan. Uostalom , videćemo koga će naš trener lincencirati, pa tek onda da diskutujemo o pozicijama.
bekrinjo Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Do sutra u 12h ekipe KSS-u moraju dostaviti spisak 14 igrača za KRK.
Recommended Posts