Gaga Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Ovim potezom idiot koji je ne znam ni ja kako ostao na funciji GM,zadrzava najveci deo moci. Ali ona kzs gde kaze da je doveo 4 lika za analitiku,pa neke fensi reci da ispadne pametan,softver i ostalo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 2 hours ago, Charlie Foxtrot said: Napravio je tako fenomenalan posao sa risiverima u NE ove sezone da Giantsi prosto nisu imali drugog izbora. Al dobro, bar nije Geret, mada će on dobiti ponudu da bude OC izgleda. Kari, Xpert bilo ko...dajte neku o ovom liku. Izgleda da diljem lige postoji tendencija da kad god nekom treba popuniti upražnjenu poziciju onda se prvo gleda jel ima neko ko se barem malo ogrebao o Belichick-a tokom karijere ne bi li taj doneo sa sobom čarobni eliksir i tajnu uspeha...Patricia, O'Brien, Vrabel, a bilo je i ima toga oho-ho...evo jednog članka od pre neku godinu o tome https://www.masslive.com/sports/erry-2018/03/31847ded7d/bill_belichicks_former_patriot.html... Što se tiče JJ-a, pre ćeš saznati od nekog insajdera iz Giantsa koji je bio pravi razlog da mu se da posao, nego što će ti neko o Patriota znati kasti koje su mu reference izuzev rada pored BB-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Smoriše sa ovim manjinama na mestu HC u NFL-u. Ne sećam se da se toliko potezao taj narativ kad su birani neiskusni Šon Mekvej, Kajl Šanahan ili Kingsberi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Smoriše sa ovim manjinama na mestu HC u NFL-u. Ne sećam se da se toliko potezao taj narativ kad su birani neiskusni Šon Mekvej, Kajl Šanahan ili Kingsberi. Slazem se. A u Bostonu šokovi. Jedva zaspah sinoc. Piter King nije neko ko prica napamet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Ohoho, Popularni Zucko u Bostonu. Ima da se trese svlachka od christian rock-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 17 hours ago, Charlie Foxtrot said: Smoriše sa ovim manjinama na mestu HC u NFL-u. Ne sećam se da se toliko potezao taj narativ kad su birani neiskusni Šon Mekvej, Kajl Šanahan ili Kingsberi. Realno, mada je po mom mišljenju baš čudno što se već nije potpisao Bieniemy. Čisto da ne bude zabune neke, naravno da nemam ništa protiv manjina na mestu HC. Ali prvo, ove godine ima manje dostupnih HC pozicija nego što sam očekivao (Atlanta pre svih gde čak mislim da bi se afroamerikanac dobro snašao, potom Jacksonville i Detroit, a ja bih dodao da sam mislio da će i LA Chargers razmisliti). Drugo i možda i najvažnije: zapravo ima jedva 10ak dobrih trenera u NFL, koje god da su rase i tako je uglavnom oduvek. Najbolji pokazatelj je Houston gde Bill O'Brien osvaja diviziju 4 od poslednjih 5 godina, uglavnom sa skorom 9-7, a lik je blaga katastrofa. Bellichick, Tomlin, Carroll, Harbaugh, Reid, McVay, Arians, Pederson, Shanahan, Payton, Rivera, a Zimmer (iako ga gotivim), Reich, McDermott i Vrabel su tu na ivici + mislim da će Flores biti dobar. Većina nikad nije osvojila SB, tako da se vidi koliko su svi ostali užas. Osim toga, ako ćemo pogledati malo, sem Tomlina i Rivere ostali se nisu nešto pokazali osim Jima Caldwella koji je nepravedno otpušten u Detroitu. Marvin Lewis je 16 godina bio u CInciju, 0-7 playoff skor, Vance Joseph je bio užas u Denveru iako mu Elway nije mnogo pomogao u tom periodu, Steve Wilkes jako slab mada je imao samo jednu sezonu, Todd Bowles jedna dobra godina, Anthony Lynn isto. Hue Jackson je bio HC u dva tima i znamo kako je prošao. Raheem Morris slično itd. Isto tako se može reći i za još veću gomilu belih trenera: Ben McAdoo, Dennis Allen, Mike Pettine, Rob Chudzinski, Matt Patricia itd. Jedino gde postoji neki razlog za ljutnju je što sem Jacksona, Crennela i Caldwella zaista ne mogu da se setim da je neki crni trener bio dva puta HC, a to se zaista češće dešava sa belcima iako su buljaši kao Pat Shurmur i Adam Gase npr., Jack Del Rio je dobio drugu šansu, John Fox tri puta, a ranije se to još više puta dešavalo sa tipovima poput Richa Kotitea, Jima More Jr, Jeffa Fishera, Norva Turnera i još ranije Glanvillea i Capersa itd. Pritom, baš se retko dešava da se zaposli baš neko ko nema veze sa životom kao Jim Tomsula ili Freddie Kitchens. Uglavnom se sve te odluke mogu opravdati. A ove godine osim Bieniemyja koji je intervjuisan za skoro sve ekipe i Krisa Richarda, ne vidim da se još neko pokazao osim Leslie Fraziera koji je DC u Buffalu i koji je već bio HC, pa sam mislio da bi mogao da dobije šansu ponovo. U svakom slučaju, smaraju dosta, otprilike koliko i ja sa ovim postom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 (edited) Dođe konačno i ta subota. Taman da iskoristim ovo što je preostalo od odmora da se posvetim ovoj rundi plejofa, posle će biti lakše pratiti a WC sam jedva nešto malo zakačio zbog putovanja. Jeste da nisam ljubitelj bandwagonerstva, ali moraću da navijam za krasoticu u finalu AFC. :) FInale pre finala imho, iako su i 49ersi i Hoksi imali odlične sezone. Nego mi nešto govori da će Votson odigrati najbolju utakmicu sezone večeras. Samo, pitanje je da li će i to biti dovoljno, tj. da li može odbrana Teksašana da zaustavi Peta. U NFC mi oba meča deluju kao 50-50, iako je SF na papiru svakako favorit. Ako ponovi Minesotina odbrana performans kao prošle sedmice, svakako mogu da vidim njih u finalu konferencije. Edited January 11, 2020 by Oštricom brijača Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 @BokiEvo kao neka mala info... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Već dosta znam o liku i sada sam mnogo sretniji nego kad je izašao info za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Poceli Najnersi i Vikinzi. Prvi napad Vikinga ni par jardi nije doneo. Valjda ce biti uspesniji u nastavku.Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Zato se SF prosetao do EZ u prvom napadu. Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Bravo ! Odlican start. Ovaj drive je bio bez greske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Realno, kao da su igrali protiv random grupe građana, a ne odlične odbrane. Ali polako, tako su i Saintsi delovali prošli vikend s početka. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Kad smo mi već odigrali ispod svakog nivoa i ispali, najviše bih voleo da SF uzme trofej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Vraca TD Minesota. Fino je Digs ovo odradio.Послато са SM-J510FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Kako nam uvalise TD , uf Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Ovoj dvajestrojci napravili decu. Vreme je da odmori malo, do kraja tekme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Just now, Skyglider said: Kako nam uvalise TD , uf You like that? 😛 Dobro je da su se Vikingsi odmah vratili u mec, cisto da bude zanimljivije... ne bi valjalo da je ovo otislo na 2 poseda razlike u prvih 10 minuta meca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Ne znam za koga da navijam večeras. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Ovaj "sa njenom kašikom" je baš rupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Slabo ovaj drive, slabo .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Fumble, steta Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Jbga, Zimmer je malo zajebaniji igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Vratice posed NajnersimaПослато са SM-J510FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 11, 2020 Share Posted January 11, 2020 Nije fumble, ocigledno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts