MrTripleDouble Posted February 2 Posted February 2 Ja nemam zamerke na aplikaciju, net njihov ne koristim. Opticki je internet, morao bih da ga pitam kako je zadovoljan generalno sa celim paketom. Trebalo bi da je vezan uredjaj za tv, kako moze drugacije. Mislim da mozes da pomines sa jednim uredjajem. Evo sad sam usao da proverim na nalogu, 5 uredjaja su povezana. Taj glavni tv i jos 4 eksterna. Koliko se secam dobijas i jos jedan ekstra uredjaj ili tako nesto koji omogucava da premotavas kanale unazad. 1
JPM Posted February 3 Posted February 3 Hajde ako ti nije tesko pitaj pa mi prenesi, voleo bih da imam sto preciznije iskustvo da se ne zakopam dve godine sa necime sto nije dobro.
Kronostime Posted February 3 Posted February 3 Imam Supernovu preko kablovske - radi net, radi TV, a radi i EON nakacen na nji`ov internet. Kod mene ispod Avale radi i nji`ova tehnicka podrska zadovoljavajuce (do duse, nakon par 3.14ckaranja su u fazonu Daj da sredimo to ovom loodaku samo da ga ne slusamo
Klotzen Posted February 3 Posted February 3 Što se tiče signala to vidi sa komšijama. Kod svih provajdera imaš lokacije gde je signal interneta slabiji kao i lokacija gde radi bez ijednog problema.
JPM Posted Thursday at 08:44 AM Posted Thursday at 08:44 AM Pozdrav drugari. Za tri meseca mi ističe ugovor sa Telekomom, koji su preuzeli kupovinom mog bivšeg provajdera. Trebam li da se pazim nekih smicalica od njih? Kakva su vam iskustva? Da li treba da im najavim da ne želim više njihove usluge, da ne bude da samo nastave da ti šalju račune?
mr clutch Posted Sunday at 12:49 PM Posted Sunday at 12:49 PM Obavezno najaviti najmanje mesec dana ranije. Gledace oni da maksimalno prolongiraju ugovor. Prema njima moras dvadesetak do tridesetak dana ranije da najavis raskid ugovora, jer im toliko dugo treba da ugovor revidiraju i odobre raskidm
JPM Posted Monday at 10:44 AM Posted Monday at 10:44 AM ne ne neću ja raskid. Znaš zašto sam pitao. Neki operateri imaju kvarno pravilo da nastave sa uslugom i nakon isteka ugovora, ćak i ako ti otkačiš opremu, oni se prave blesavi i fakturišu. Ovo mene zanima. Da izbegnem natezanje.
Knipex Posted Monday at 01:55 PM Posted Monday at 01:55 PM Svi operateri nastavljaju sa uslugom nakon isteka ugovora i to po većoj ceni. To je sistem koji su smislili da bi imali što više korisnika pod ugovorom. Kada potpišeš ugovor dobijaš neki popust a nakon isteka ide puna cena. Moraš da najaviš raskid ugovora mesec dana ranije. Skoro da sam siguran da tako piše u ugovoru. Već sam iskusio obe situacije sa telekomom i supernovom. 3
mr clutch Posted Monday at 05:26 PM Posted Monday at 05:26 PM Imam isto iskustvo kao i Knipex. Moras da iniciras raskid iako ti je istekla ugovorna obaveza i to znacajno ranije. Ugovori stite provajdere u ovoj nasoj banani drzavi i moras da iscimas skroz da bi raskinuo ugovor. Imam totalov paket i njihov call centar prosledjuje obavezu na mtsov call centar komunikaciju za raskid ugovora, dok ovi iz mts-a me prosledjuju totalu za migracioni kod jer je internet i dalje preko sbb infrastrukture (koju im mts iznajmljuje). Na kraju sam odustao od raskida ugovora (barem za sad) jer su mi iz mts total dali neki automatski popust na pretplatu, valjda da se ne bi razisli. Btw jos uvek mi nije ukinut eon, pa za sad ostajem na totalu, iako sam imao specijalnu ponudu od mtsa kao dugorocni korisnik fiksne telefonije da za obaveznu pretplatu fiksnog uredjaja placam mesecnu pretplatu u roku od 2 godine ugovora za box 3 paket, sto mi je bilo izuzetno primamljivo.
Klotzen Posted Monday at 06:28 PM Posted Monday at 06:28 PM (edited) 4 hours ago, Knipex said: Svi operateri nastavljaju sa uslugom nakon isteka ugovora i to po većoj ceni. To je sistem koji su smislili da bi imali što više korisnika pod ugovorom. Kada potpišeš ugovor dobijaš neki popust a nakon isteka ide puna cena. Moraš da najaviš raskid ugovora mesec dana ranije. Skoro da sam siguran da tako piše u ugovoru. Već sam iskusio obe situacije sa telekomom i supernovom. SBB je to uveo prošle godine. Meni je pretplata skočila sa nekih 4200 na 4800 iako sam nekih 8 godina pre toga bio bez ugovora i plaćao tarifu koju sam ugovorio pre 10 godina. Onda su me zvali da potpišem novi ugovor i da će mi onda smanjiti na 4200 no onda sam i ja skresao paket na najeftiniji EON pošto TV jako retko gledam i te ekstra kanale bez veze plaćam. Edited Monday at 06:28 PM by Klotzen
Div Posted yesterday at 03:31 AM Posted yesterday at 03:31 AM Kad ugovor istekne, ne otkaže se i ne obnovi se, nastavi korišćenje i plaćanje po punoj ceni, da li se može u svakom momentu otkazati bez dodatnih troškova? Otkazao bih Supernova TV i telefon , a zadržao bih internet, koliko sam video morao bih sam da odnesem opremu, STB u njihovu poslovnicu. Ugovor mi je istekao pre više meseci.
JPM Posted yesterday at 06:05 AM Posted yesterday at 06:05 AM 2 hours ago, Div said: Kad ugovor istekne, ne otkaže se i ne obnovi se, nastavi korišćenje i plaćanje po punoj ceni, da li se može u svakom momentu otkazati bez dodatnih troškova? Otkazao bih Supernova TV i telefon , a zadržao bih internet, koliko sam video morao bih sam da odnesem opremu, STB u njihovu poslovnicu. Ugovor mi je istekao pre više meseci. Logično bi bilo da može, jer te ništa više ne vezuje sa njima. Moj ugovor je recimo bio 12 meseci upola cene, od tada puna cena.
mr clutch Posted yesterday at 07:26 AM Posted yesterday at 07:26 AM 3 hours ago, Div said: Kad ugovor istekne, ne otkaže se i ne obnovi se, nastavi korišćenje i plaćanje po punoj ceni, da li se može u svakom momentu otkazati bez dodatnih troškova? Otkazao bih Supernova TV i telefon , a zadržao bih internet, koliko sam video morao bih sam da odnesem opremu, STB u njihovu poslovnicu. Ugovor mi je istekao pre više meseci. Nemam iskustva sa Supernovom, ali ubedjen sam sve korporacije rade isto. Nema nikakva nadoknada za otkazivanje ugovora, samo ti treba mesec dana da ti revidiraju ugovor.
Knipex Posted yesterday at 08:14 AM Posted yesterday at 08:14 AM 4 hours ago, Div said: Kad ugovor istekne, ne otkaže se i ne obnovi se, nastavi korišćenje i plaćanje po punoj ceni, da li se može u svakom momentu otkazati bez dodatnih troškova? Otkazao bih Supernova TV i telefon , a zadržao bih internet, koliko sam video morao bih sam da odnesem opremu, STB u njihovu poslovnicu. Ugovor mi je istekao pre više meseci. 45 minutes ago, mr clutch said: Nemam iskustva sa Supernovom, ali ubedjen sam sve korporacije rade isto. Nema nikakva nadoknada za otkazivanje ugovora, samo ti treba mesec dana da ti revidiraju ugovor. Upravo ovo što je napisao @mr clutch Kada sam raskidao ugovor sa supernovom i to pre nekih 5 godina, iako je bio istekao ugovor 4 meseca pre toga morao sam da čekam još 30 dana od dana kada sam najavio da želim raskid. Za sve to vreme mi je usluga regularno išla.
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 hour ago, mr clutch said: Nemam iskustva sa Supernovom, ali ubedjen sam sve korporacije rade isto. Nema nikakva nadoknada za otkazivanje ugovora, samo ti treba mesec dana da ti revidiraju ugovor. Evo upravo mi stigao odgovor od Supernove. Quote Zahtev za raskid možete podneti 30 dana ranije, jer je otkazni rok 30 dana od dana evidentiranja zahteva. Ukoliko se ne izvrši raskid ugovora, ugovor se nakon isteka minimalnog perioda korišćenja nastavlja na neodređeni vremenski period po ceni paketa bez ugovorne obaveze.
Div Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 4 hours ago, mr clutch said: Nemam iskustva sa Supernovom, ali ubedjen sam sve korporacije rade isto. Nema nikakva nadoknada za otkazivanje ugovora, samo ti treba mesec dana da ti revidiraju ugovor. Imao sam, dosad ugovore sa 6 operatera, prodavali su se i kupovali, ja sam imao mogućnost da biram jedinog mogućeg. Znam da je neki ugovor imao klauzulu, doduše možda je to neki ugovor sa operaterom mobilne telefonije, po kojoj ako korisnik ne otkaže ugovor do isteka važenj ili u nekom dodatnom periodu, smatra se da je ugovor obnovljen pod istim uslovima koji su važili u momentu isteka ugovora. Sad vidim i na portalu mts da je ugovor sa Suternovom istekao, a opet imam izbor da plaćam uvećanu cenu bez ugovora ili kakav-takav popust sa ugovorom, naravno, paketi su napravljeni tako da ne mogu da koristim internet i mobilnu, a da preskočim TV i fiksnu, ako ne uzmem posebno internet i mobilnu ukupna cena na kraju izađe kao da sam uzeo poket sa sve 4 usluge. Sad sam u razmatranju opcije da otkažem sve sem interneta, jer mi ni taj mobilni broj neće trebati više, imam drugi i imam EON koji mogu da gledam ako imam internet. Još se preračunavam jer ako uzmem samo net imam 4 meseca neki popust, ako uzmem i tv i mam 10 meseci, fiksni nije korišćen u zadnjig godinu dana više od 2-3 puta. Ugovor sa SBB neću da raskidam dok imaju N1 u ponudi, ali i kod njih imam fiksni broj koji ne koristim.
Recommended Posts