Dracarys Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ala ima stomacinu Raonic i lagano igra 1/8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 1 minute ago, Drakaris said: Ala ima stomacinu Raonic i lagano igra 1/8 Ima i sise. :))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 16 minutes ago, McLeod said: Kakav orkestriran napad na Boxy koja je samo iznela cinjenice a kako Novak izadje na teren i nije mu nista, sto je i bilo jasno odmah, i da je po ko zna koji put izdramio jer je hipohondar (ili iz taktickih razloga) onda se svi prave ludi i posle samo nastavljaju svoju suludu pricu da Novaka eto mrze bez ikakvog razloga jer je najbolji. Nadam se da ce novinari da rade svoj posao i propitaju ga malo narednih meseci. Da je ovo Nadal uradio za 20 godina bi Srbi znali i datum i opis dogadjaja kako je spanski folirant mucki ponovo prevario tenisku javnost. A nas Nole jbg bitno da je zdrav, dobre doktore ima lece rupturu misica za dva dana. 4 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Just now, Drakaris said: Ala ima stomacinu Raonic i lagano igra 1/8 Ima Jokic vecu pa je MVP. Vraca se vreme gospodskog sporta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Just now, McLeod said: Ima Jokic vecu pa je MVP. Vraca se vreme gospodskog sporta. Plus Doncic 😃 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 (edited) ako novak vrati brejk, uzece i ovaj set , javlja mi se Edited February 14, 2021 by vanjabarsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 3 minutes ago, We lose every week said: Uvek argumentovano. Da sam zaludan pa da vas podsecam na ove idiotizme koje cete zatrpati vec sutra, a igracima koje mrzite potencirati svaki "nesportski pogled". Nadam se da ce objektivni mediji odraditi svoj zadatak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Meni ovo ne izgleda dobro i miriše na predaju. Nadam se da grešim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 2 minutes ago, harmonajzer said: Meni ovo ne izgleda dobro i miriše na predaju. Nadam se da grešim. Ma kako evo Mek i Boxy kazu da folira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Reci da Djokovic folira je zaista sramotno, ako se samo baci pogled na teren i kako deluje. Da ne kazem i da je glupo, jer kome moze biti u interesu da gubi setove folirajuci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 11 minutes ago, harmonajzer said: Meni ovo ne izgleda dobro i miriše na predaju. Nadam se da grešim. Mislis da Raonic ne moze izdrzati do kraja? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja tek sad vidim da je Feliks izgubio. JE BO TE. Zaspao sam kod duplog brejka u drugom reko bice gotovo za pola sata 2 minutes ago, Cavani said: Reci da Djokovic folira je zaista sramotno, ako se samo baci pogled na teren i kako deluje. Da ne kazem i da je glupo, jer kome moze biti u interesu da gubi setove folirajuci. Pusti ES engleske komentatore i slusaj kako objektivni ljudi komentarisu Djokovica, njegovo kretanje i njegovo stanje na terenu. Verovatno su i oni strani agenti i Fedalovi navijaci doduse, ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Objektivne ljude poput tebe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 evo i nas komentator analizira novakovo kretanje , stanje na terenu i kaze covek da je ocigledno da skracuje poene, bazira igru na dobrom pocetnom udarcu .... iako imaju razlog zbog rafe da ga pljucne, ne rade to . i nije niciji placenik i agent 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ovaj poen na brejk loptu su obojica odigrali kao babe. Ako Miloš ne pomogne može biti još velikih problema do kraja. Za Feliksa sam možda delimično kriva po Drakarisovom sistemu, u drugom setu sam počela da se pitam kako je ovaj Karacev uopšte stigao dotle, i puf, sve se okrenulo Ne znam kad će Feliks opet imati takvu priliku, u glavi je problem očigledno, možda ona pogubljena finala ostavljaju trag, šta li. Je li ovaj Karacev poobarao neke rekorde sad? Ovo mu je prvi put u glavnom žrebu slema, ako sam dobro pročitala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ne znam samo dal je hejterima teze pala vest da je Novak neki dan folirao ili cinjenica da nije povredjen I ne znam zasto misle da samo Srbende navijaju za Novaka i zasto nas zovu Srbende? Nesto mi se cini da se brinu da zbog srpskog pasosa neko ne pomisli da i oni navijaju za Novaka Ima resenje i za to, promenis pasos i prekines svaku vezu sa ostrascenim Srbendama. Svica cezne za forumskim moderatorima Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 3 minutes ago, 12Laki said: Objektivne ljude poput tebe? Ja sam bez lazne skromnosti i generalno jako objektivan covek, a kada pricam o Djokovicu stvarno ne bi trebalo Novakovi navijaci sa ovog foruma da potezu taj argument. Jer stvarno niste reper, veca subjektivnost ne moze da se nadje na ovom forumu ni u raspravama Zvezda-Partizan na fudbalu, bas samo dno. Ali dobro, ako ti je tako lakse, nisam objektivan, mrzim Djokovica, veruj u sta hoces, to cinjenicno stanje ne menja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Niko nije objektivan Mece.Uvek ima malo subjektivnosti. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 3 minutes ago, alcesta said: Ovaj poen na brejk loptu su obojica odigrali kao babe. Ako Miloš ne pomogne može biti još velikih problema do kraja. Za Feliksa sam možda delimično kriva po Drakarisovom sistemu, u drugom setu sam počela da se pitam kako je ovaj Karacev uopšte stigao dotle, i puf, sve se okrenulo Ne znam kad će Feliks opet imati takvu priliku, u glavi je problem očigledno, možda ona pogubljena finala ostavljaju trag, šta li. Je li ovaj Karacev poobarao neke rekorde sad? Ovo mu je prvi put u glavnom žrebu slema, ako sam dobro pročitala? Jeste. Znam ja za njega odavno, on je cudna biljcica, imao je dosta povreda, interesantan stil igre, agresivan, vuce na mladog ludog Tipsu, Juznog, recimo i Gabasvili isto Rus (mada mnogo visi i nesto drugacijeg stila) je bio slican tip. Poklopile mu se kockice, plus je ocigledno dobio neki polet posle osvajanja ATP kupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ja tek sad vidim da je Feliks izgubio. JE BO TE. Zaspao sam kod duplog brejka u drugom reko bice gotovo za pola sata:ajme: Pusti ES engleske komentatore i slusaj kako objektivni ljudi komentarisu Djokovica, njegovo kretanje i njegovo stanje na terenu. Verovatno su i oni strani agenti i Fedalovi navijaci doduse, ne znam.Engleski komentatori/novinari i objektivnost ne ide u istu recenicu nikako. Ni kada je rec o Djokovicu ni kada je rec od 99% drugih stvari. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Inace povredjeni covek dobija Raonica sa duplim brejkom u trecem setu, verovatno treba da ostane zapisano u istoriji tenisa. To se sigurno nikad nije desilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Ladno ce Raoinic i protiv ovakvog Novaka da izgubi. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 5 uzastopnih gemova dobi Novak za osvajanje treceg seta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Protiv ovakvog Raonica je 70% Djokovica sasvim dovoljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted February 14, 2021 Share Posted February 14, 2021 Bravo majstore! Izdrži još jedan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts