Drug Crni Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Da su normalne okolnosti,rekao bih da Serena ovde nema sta da trazi. Eventualno neki modni akcesoar koji je jeftiniji u Ozu nego u Drzavama. U ovim prilikama..hm.. videcemo ko ce se kako snaci..mozda ima neku priliku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 ma, da joj dupe vidi put i put kaput . jedino da neka od ovih mladih koje se serene ich ne boje predaju finale, ovako nema ona , realno, sansu za titulu.no, videcemo, luda je godina, okolnosti,uslovi ... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 1 hour ago, Milica said: Ja joj od srca zelim da uzme taj jos jedan GS i da se vec jednom penzionise Suprug nije sa njima? Serena je starija od Rodzera, ima vise GS titula, dete, muza i za razliku od njega i dalje ima volju da igra spremna je na ovoliku zrtvu zarad istorije i jos jednog rekorda Serena Williams Born: September 26, 1981 Roger Federer Born: August 8, 1981 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 nisam znala da mora da se zna datum rodjenja feda i serene 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 @Milutinov Tataje kriv za sve, on siri dezinformacije 3 hours ago, Milutinov Tata said: Venus je neunistiva, 40 godina, 23 godine tenisa iza sebe, svo ovo maltretiranje i ipak igra, svaka cast za predanost Bitno je da sam pogodila da ima vise GS titula od njega i da je predanija poslu kako rece tata Nije bez smisla to sto u Australiji pokusava da uzme jos jednu titulu jer ih ima 7, kao i USO ali je na AO izgubila samo jedno finale 2016 od Kerber, a USO 4 puta (Venus, Stosur, Osaka i Andresku) i ono nezaboravno polufinale od Vinci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Ne vidim da je nešto specijalno negativno za Federera i njegovu predanost što neće da se maltretira preko pola sveta nedovoljno spreman i sedi u zatvoru da bi se revijalno pojavio na slemu. Valjda je dovoljno što uopšte igra i u ovim godinama planira da igra još. A i ne znam kakve veze ima on s ovom temom kad ne učestvuje na AO? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted January 14, 2021 Author Share Posted January 14, 2021 Kakav je uopste protokol za porodice, izlaze li oni iz smestaja nekad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Ja sam pomenuo Venus, ne Serenu, ne citaju se pazljivo postovi . Ne verujem da Serena moze do trofeja, ali nikad se ne zna sta se moze desiti, moze zreb da joj se otvori. Poslednji AO je uzela preko Konte, Lucic i Venus, neki slican niz rivalki bi verovatno i sada uspela da savlada. 2019 je izgubila od Pliskove nakon 5-1 u trecem setu, a prosle godine je izgubila od Vang u 3. kolu, to je vec neki signal sto se ove podloge tice i njenih mogucnosti. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Meni je nekako najcudnije sto niko nije prokomentarisao to sto je Serena u Adelaidu smestena, iako nije top 3, ne smem ni da zamislim sta bi pojedini clanovi ovog foruma pisali da je Roger na njenom mestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 21 minutes ago, Milutinov Tata said: Poslednji AO je uzela kad je bila cetiri godine mladja i imala bar deset kilograma manje..tako da...kazem - ovo su sad prilicno nenormalni uslovi,pa joj se mozda i otvori,mada sumLJam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 14, 2021 Share Posted January 14, 2021 Sta je to sa ovim teniserima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 7 hours ago, wwww said: ti to preskaces moje postove? Ih bre, ovo je jedan mali post, to se ni ne racuna Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Mislim da svakako nije u redu ovo što su izdvojeni tamo, bila Serena ili neko drugi, svi komplet. Top igrači imaju dovoljno povlastica i ovako. I kako se to sad ovi pozitivni nadaju da će ipak moći da igraju? Možda da za njih ukinu karantin od dve nedelje ako nisu više zarazni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Sad se i komentarise to sto je Nadal dosao sa ekipom od 5 ili 6 ljudi i kako je to dozvoljeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 41 minutes ago, alcesta said: Mislim da svakako nije u redu ovo što su izdvojeni tamo, bila Serena ili neko drugi, svi komplet. Top igrači imaju dovoljno povlastica i ovako. I kako se to sad ovi pozitivni nadaju da će ipak moći da igraju? Možda da za njih ukinu karantin od dve nedelje ako nisu više zarazni? Očigledan je deal (something gotta give). U Melboureu bilo nedovoljno kapaciteta za sve i da je Tiley tražio alternativu u drugoj državi. Šta bi SAust dobila da je npr Chardy (on ili neko drugi bi se u tom slućaju opet žalio) ili bilo koji drugi igrači njegovog rankinga određen da provede karantin u Adelaidu i odigra egzibicione mečeve ? Sigurno mnogo manje od top igrača . Tražili su očigledno protivuslugu koja im znači za reklamu , a to je egzibicija (koja ranije nigde nije pominjana glede AO priprema) dok se problemi sa smeštajem svih 1270 ljudi na jednom mestu nijje bila pominjanja kao deo priprema za 4 turnira u Australiji Da li je to sa moralne tačke gledišta posmatrača i učesnika ispravno jeste pitanje o kome se može diskutovati. Ovo su dalje moje pretpostavke, da u deal ulazi i veći broj članova tima od inicijalno 2 max 3 koji je pominjan i koji i dalje važi za ostale. Koliko Nadal , Djokovic , Williams mogu dobiti za egzibiciju , sigurno su cifre 6 cifara po pojedincu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Čekajte, znači onaj trening žreb više ne važi? Ništa Đoković vs Fića? Sad će Đoković morati da trenira sa Nadalom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Svakako ćemo videti dok prodje prvi test (nadajmo se negativan) i krenu sa treninzima. Negde videh komentare na Ivaniševicev ins. post (ne pratim tu mrežu pa ne znam detalje o čemu je bio) ali uglavnom pored njega je kažu Filip sedeo na nekom od aerodroma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 21 minutes ago, CheshireCat said: Čekajte, znači onaj trening žreb više ne važi? Ništa Đoković vs Fića? Sad će Đoković morati da trenira sa Nadalom? Negde sam danas procitala tvit da je Djokovic potvrdio da ce trenirati sa Krajinovicem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Što se opcije da pozvani top igrači igraju egzibiciju, verujem da postoji ali treba uzeti u obzir i navod iz ATP/ITF Rule book" you must be in good standing".... Zamilsite da je Djokovic kao No.1 , branilac titule , rekorder po broju osvoijenih AO odbio da igra egzibiciju, baš ovu. Antireklama koja bi mogla da ima posledice po obe zainteresovane strane. Da sam igrač , a da razmišljam samo o svom nastupu na turniru, ne bi mi bilo prijatno da dan nakon te egzibicije i priprema na jednom terenu idem igrati takmičarski na drugi, praktično bez dana pripreme. Tako da cela situacija ima dobre i manje dobre stvari po sve igrače. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Nadal u Adelaide "vodi" i Sinera i Piatia i boli ga uvo za propise i sta ce ko da kaze Citala sam Piatijev komentar na clanak iz Marke u kojem pisu da ce sa Nadalom trenirati Lopez a ne Siner, covek kaze da to nije tacno i da se on, Siner i fizio spremaju na put za Adelaid. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keira Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Zaboravih da dodam, nije mi baš najjasnije zašto Nadal vodi oca sa sobom , ipak je gospodin u godinama koje nose izvesne rizike po pitanju zdravlja a posebno u sadašnjim uslovima pandemije . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) Meni sve ovo deluje besmisleno.. Sedeli su par sati svi zajedno u avionu, sa najobicnijom maskom na licu i sad ce da ih pozatvaraju u sobe da ne smeju maltene kroz prozor da se vide. Edited January 15, 2021 by Milica 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 (edited) Prosvercovo Nadal i Sinera Edited January 15, 2021 by Milica Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 Unbeleivable system... bolje reci bolestan sistem. Ne bi me cudilo da igraci izmisljaju covid + rezultate da bi izbegli ovu idiotariju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 15, 2021 Share Posted January 15, 2021 sve apsurd do apsurda . a onoliko zahvaljivanje teniserki i tenisera organizatorima , bas ono po zadatku . apsurdno na pocetku, videcemo kako ce i sta ce biti dalje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts