LordOfTerror Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Mozda je jeres ovo sto cu sada reci ali meni se bas svidja kako je klinknula ova ekipica Hjustona. Ne bih nesto preterano dirao tu niti se resavao korisnih veterana kao sto su Olinik i recimo Gordon. Kako stoje oni sa pikom ove godine, jel ostaje njima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Ako na lutriji budu u top 4, ostaje. Zato i gaze Pancera. 52% sanse je bolje nego manje 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Mislim da su zasluzili da im nameste malo kuglice za ovo sto su preziveli sa bradatim skotom. Ako nabodu sam tim pikom, Woodom i ovim povmpirenim Porterom po meni vec mogu da zavrsavaju rebuilding... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 30, 2021 Author Share Posted April 30, 2021 3 hours ago, LordOfTerror said: Mislim da su zasluzili da im nameste malo kuglice za ovo sto su preziveli sa bradatim skotom. Ako nabodu sam tim pikom, Woodom i ovim povmpirenim Porterom po meni vec mogu da zavrsavaju rebuilding... Sta su prezivjeli? Siguran ucesnik plejofa, imali jednog od najboljih igraca zadnjih 10tak godina. Posibali se sa mozda i najjacim timom svih vremena i malo falilo da ih izbace Onda nesposobnost uprave da nadograde tim i slag na tortu fenomenalan trejd za bradonju, dali ga skoro pa za dz. 2 najbolja igraca u suprotnom smjeru nisu ni zavrsili kod njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Misli na ponasanje Hardena ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 30, 2021 Author Share Posted April 30, 2021 9 minutes ago, 12Laki said: Misli na ponasanje Hardena ove sezone. Ma znam, jbg superstar ko superstar. Svaki ima svoje bubice ali imao bih problem da ima takvo ponasanje a da ne isporucuje na terenu a Harden je godinama isporucivao, e sad jbg sto nije to prenosio u potpunosti u plejof. Sad vitam da je Bruklin ove sezone imao Big 3 samo u 7 utakmica i opet su prvi na istoku. Show koliko su jaki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 cenim da cavsi sada zale sto su dali porterov ormaric princeu 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Kakve 2 legende 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 30, 2021 Author Share Posted April 30, 2021 (edited) @delgado drzi se brate moj, sad samo zdravlja i gazenje Edited April 30, 2021 by Miki28 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 (edited) Resio Kralj da se istrci pre prvomajskog rostilja Ionako nas je VIktor Savic sve videom upozorio da se ne prejedamo mesa jer ce se Bog ljutiti na nas Edited April 30, 2021 by delgado Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Zvanicno je potvrdjeno, Kralj se vraca veceras 04.30 LA, California "Povratak Kralja" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Auh al je loš Boston, deru ih Spursi 20+ u prvoj četvrtini! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Strašne stvari, Boston dao 16 poena u I četvrtini od čega 14 Tatum, ostali svi zajedno 2 poena. Primili su 39. Definicija onoga ne zna se da li su gori u odbrani ili napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 6 hours ago, Miki28 said: Sta su prezivjeli? Siguran ucesnik plejofa, imali jednog od najboljih igraca zadnjih 10tak godina. Posibali se sa mozda i najjacim timom svih vremena i malo falilo da ih izbace Onda nesposobnost uprave da nadograde tim i slag na tortu fenomenalan trejd za bradonju, dali ga skoro pa za dz. 2 najbolja igraca u suprotnom smjeru nisu ni zavrsili kod njih Imali su i titrali su mu onu odvratnu prljavu bradusinu, isporucili kamione i kamione dolara pred njega i potrosili ko zna koliko pikova da mu dovede igrace koje je trazio. Pored tih dolara otvorili su mu sav prostor ovog sveta da postane super star, podredili celokupnu fransizu njegovom hedonistickom stilu igre da bi postao MVP itd,itd. Kad se sve sabere i oduzme svakako su oni pruzili vise njemu nego sto je on vratio svojim igrama u PO i pri tom je zalupio vrata dupetom i stavio ih u takvu poziciju da ne mogu da izvuku skoro nista za njega. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Još će Spursi da izgube a vodili su 30 razlike u jednom delu 3. četvrine. Luda utakmica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carl Johnson Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 San Antonio ce ladno da ispusti ovo. Smejurija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Trudi se DeRozan mučenik, al nema sreće s njim u ovoj sam protiv svih varijanti. Ubi Tatum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Upalio sam samo produzetak i osecam takav nagon za povracanje od gledanja Derozana. Stekako sam utisak da je uzeo sve suteve za San Antonio ( naravno sa poludistance) i da nisu odigrali ni 1 akciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 1, 2021 Author Share Posted May 1, 2021 Ok, daj Klipane. Ocigledno hoce najtezim putem. Brukanje pritiv j... Kingsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Divno,bilo bi lepo da ovi zavrse na 7 mestu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 1, 2021 Author Share Posted May 1, 2021 13 minutes ago, Gaga said: Divno,bilo bi lepo da ovi zavrse na 7 mestu. Moze, playin da se prvo sa Stephom pozabavimo a onda Juta. Nije problem. Taman dodatni mec da udju u formu Lebron i AD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Sad videh tabelu,bolje sesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Živo me zanima na čemu se bazira taj optimizam oko Lakersa. Ljudi izgubiše od shorthanded Kingsa koji su dve noći prije izgubili doma od Jazz-a bez startne 1. i 2., 50 razlike. Pa ovu su trebali dobiti LAL pa da su sa trećom postavom igrali. LAC su za mene bolja ekipa u ovom trenutku. Možda se i varam, ne kažem. Ali ovakvi Lakersi ovakvi kakvi jesu trenutno nisu pretnja ni Dallasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 Uh,polako da ih opet Bron poslozi,ima vremena do PO,10 utakmica ostalo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted May 1, 2021 Share Posted May 1, 2021 5 minutes ago, Gaga said: Uh,polako da ih opet Bron poslozi,ima vremena do PO,10 utakmica ostalo. A drugi timovi će do tada šta radit. Gladiti onu stvar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts