Zvezdinho Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 Prvi klip na njegovom YT kanalu bi bio : Da li birati Ejtona kao TOP10 pika i zasto da 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 27, 2021 Share Posted July 27, 2021 U prvom klipu cu da reklamiram vox ligu i savetovanje kako ne ispasti iz iste! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 28, 2021 Share Posted July 28, 2021 (edited) Vama dvojici je bas lepo Nego Zveki, pusti Grofa, el idemo na ukrajinke kod bombasa u Dasnicu Edited July 28, 2021 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 upravo je napravljen pismeni dogovor da se b (like) residents franšizi priključuje @BartonFink to mi je prva saradnja nakon iihaj vremena. nadam se da neće pobeći od muke kao moji prethodni saradnici : i 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Uf uf ovo je vec ozbiljno pojacanje i za tebe i za A ligu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 5 minutes ago, Magia said: Uf uf ovo je vec ozbiljno pojacanje i za tebe i za A ligu. očekujem od njega analitiku i da ćuti kad mu pišem 🙃 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Znaci bice : Tisina tamo, rec da nisam cuo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Dobrodošao u ligu, želim vam da prođete u B ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Draki kad ce YT klip sa koje pozicije birati Rasa nakon trejda i zasto birati Ejtona pre BIG 3 iz LA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 (edited) Zveki, a da ti meni uplatiš časkom na račun, pošto tebi treba temeljno fantazi obrazovanje. Nećeš se moći snaći na mojim YT klipovima koji će biti za naprednije fantazere. Ekipa LAL još nije sastavljena, videćemo koji će centar doći u LAL da uzima skokove Raselu. Lejkersi će svakog trenutka imati na terenu dva solidna skakača uz Rasela. Mnogo je tu faktora Edited July 30, 2021 by Drakaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Tebi treba temeljno plej of obrazovanje za pocetak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 (edited) To si obrazovanje popio po starinskom običaju iz vremena kada se nije ni ispadalo, nije ni čudo što se ispada dva puta u 3 sezone. Sada ide temeljno po bolonji. Prvo da se prođe u A ligu, zatim opstati, pa tek onda plej of i titula. Edited July 30, 2021 by Drakaris 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 (edited) 2 minutes ago, Drakaris said: To si obrazovanje popio po starinskom običaju, nije ni čudo što se ispada dva puta u 3 sezone. Sada ide temeljno po bolonji. Prvo da se prođe u A ligu, zatim opstati, pa tek onda plej of i titula. Stari nacin obrazovanja je mnogo boljii i tezi od Bolonje Edited July 30, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Pa vidim, igraš B ligu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Jos ove sezone...one tamo C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 13 minutes ago, John Dies at the End said: Jos ove sezone...one tamo C Vidi ovog, da ima i malo srama ne bi smeo da mi se javi zbog neispunjene opklade U to ime Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 Vidi ga ovaj ...dobio si objašnjenje putem privatne poruke... A sad ne proziva na pravdi boga Sutra ti na kucnu adresu stize (no limit ) Vaucer , ne jedan, već 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 (edited) Ma dzabe se vadis @John Dies at the End, kakvi vaucheri maucheri, pecenje brajko, pa vince, pa salatica pa ovo pa ono Ni Rasina ne moze da te opere od ove bruke Niko te nije terao da se kladis Lieblingsessen. Verstehen Edited July 30, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 3 hours ago, Zvezdinho said: Znaci bice : Tisina tamo, rec da nisam cuo ma zezam se. mislim da se prethodnicima uglavnom smucilo to sto saljem pm oko 6 ujutru gde im pisem svoje fiks ideje. fritrou je takodje ranoranilac, tako da mogu da nastavim sa tom praksom, u kojoj od ranog jutra velicam svoje ideje, uspesne i neuspesne. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Qq meni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 eto vidite, upis u cca pola 7, to se traži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Neće ovo izaći na dobro, igrači ste sličnog ranoranilačkog profila. Trebao si naći nekog ko ne spava noću. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 1, 2021 Share Posted August 1, 2021 Vini iskusno, sacekao da Maxa i ja ispadnemo (malo i ubacio svoje ucesce tu u nefer vetoima) i onda napravio superteam -> doveo pajton analiticara, ranoranioca i nekog ko studiozno i kroz napredne brojke posmatra basket -> idealno za fantazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 On 8/1/2021 at 9:29 PM, delgado said: Vini iskusno, sacekao da Maxa i ja ispadnemo (malo i ubacio svoje ucesce tu u nefer vetoima) i onda napravio superteam -> doveo pajton analiticara, ranoranioca i nekog ko studiozno i kroz napredne brojke posmatra basket -> idealno za fantazi. Jel to znaci da smo dobili NBA fantazi Acu Informaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 3, 2021 Share Posted August 3, 2021 8 hours ago, Zvezdinho said: Zveki tebra, na poklon od nove firmice, 15 radnih dana odmora koje moram iskoristim pre 1.12 Ipak ce bidne ta vecerinka u ovu godinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts