Dracarys Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Josip je rekao ako ide i Igor, onda mora ići još jedan član C lige. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnajevac Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Ja ne mogu nijedan dan osim nedelje za draft, a mislim da i većini tako odgovara. Može i preko telefona da se draftuje, doduše ne znam koliko će moći da prati i utakmicu i draft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 49 minutes ago, Dracarys said: Josip je rekao ako ide i Igor, onda mora ići još jedan član C lige. Nisam uocio da je bio i transfer iz B u A. Ako je vecina za 20 onda i propolis ide kod vas. Trebalo bi da konacno donesete odluku o broju ucesnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
мајор јосип Posted October 15, 2021 Author Share Posted October 15, 2021 Izglasano je 20, tako da će igrati kod nas, vama će se javiti nadam se još jedan igrač da bi vas bio paran broj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arnajevac Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 @Lmx Što ti ne bi bio komesar lige? Ako si igrao ranije i bio na forumu. Za 12og će se valjda neko javiti, a mislim da bismo trebali da se dogovorimo oko nedelja, ir mesta i vremena za draft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 (edited) Ko bude komesar neka obrise moju i josipovu ekipu. Edited October 15, 2021 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lmx Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Cekamo jos jednog ucesnika, mada bilo bi bolje da se javi i vise. Vreme drafta je 22, mislim da je vecina za to iz prethodnih postova, meni licno odgovara kasnije. Pokrenuo bih ponovo pitanje IR pozicija. Liga sa smanjenim brojem ucesnika, bice dovoljno FA. Sa 12 timova se moze igrati gotovo dvokruzno, sezona ima 24 nedelje, 21 kolo + playoff, 8 idu u 1/4finale. Molim vas iznesite svoje predloge 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovan25 Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Igrao bih ja i ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 (edited) 3 hours ago, Lmx said: Cekamo jos jednog ucesnika, mada bilo bi bolje da se javi i vise. Vreme drafta je 22, mislim da je vecina za to iz prethodnih postova, meni licno odgovara kasnije. Pokrenuo bih ponovo pitanje IR pozicija. Liga sa smanjenim brojem ucesnika, bice dovoljno FA. Sa 12 timova se moze igrati gotovo dvokruzno, sezona ima 24 nedelje, 21 kolo + playoff, 8 idu u 1/4finale. Molim vas iznesite svoje predloge Mozda si upravu da je bolje sa 3 IR slota jer je manja liga, predlozio sam 4 zbog korone. Njabolje bi bilo da se napravi nova tema, sa poll-om i prebrojanim ucesnicima. Ko je menadzer C lige? edit U nedelju je draft, tribe da sto pre donesemo odluku o IR slotovima. Edited October 15, 2021 by mr clutch Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 Mislim da je 3 IR sasvim ok...vakcinsani su, bice mera, ne ocekuje se proslogodisnje mucenje kao sa KAT-om koga imah u oba fantasy teama 💔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 15, 2021 Share Posted October 15, 2021 6 minutes ago, leki bg said: Mislim da je 3 IR sasvim ok...vakcinsani su, bice mera, ne ocekuje se proslogodisnje mucenje kao sa KAT-om koga imah u oba fantasy teama 💔 Imamo novu temu ispod jer nije pinovana. Dobrodosao si 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts