Milaraki Posted Friday at 09:51 AM Posted Friday at 09:51 AM Kako vam deluje ideja o dovođenju Rodžersa?
NikolaTest Posted Friday at 12:13 PM Posted Friday at 12:13 PM 2 hours ago, Milaraki said: Kako vam deluje ideja o dovođenju Rodžersa? Ja iskreno nisam odusevljen, ne igracem nego eventualnim potpisom na trenutni roster. Po meni slican profil kao Eze, samo mladji, vredniji i aktivniji u igri. Da nemamo Ezea bio bi drugog stava, ovako nisam za to. 1
sasha arsenal Posted Friday at 01:18 PM Author Posted Friday at 01:18 PM Moje mišljenje je da treba dovesti levo krilo koje rešava situacije 1 na 1.Neko ko je dobar dribler sa dobrim centaršutem. Poprilično sam siguran da se dovode levo krilo,bek i vezni igrač.Videćemo...
sasha arsenal Posted yesterday at 08:00 AM Author Posted yesterday at 08:00 AM (edited) Došao je i taj dan koji smo čekali 20 godina.Mislim da ekipa ulazi rasterećujuće nakon osvojene titule u ligi i da to može biti velika prednost.Igraju protiv najboljeg tima na kontinentu koji je odlično pokriven na svim pozicijama.Ima Arsenal igrače koji mogu da se nose sa njima i stvarno verujem u pobedu.Samo se mora igrati pametno i strpljivo ali i svaka prilika se mora iskoristiti.Svi su spremni ako izuzmemo povređenog Vajta.Očekujem da će Arteta koristiti Skelija na ovoj utakmici kao veznog igrača jer zna da povuče loptu i kao Rajs da pretrči nekoliko igrača.Moraće da bira izmeđju njega i Zubimendija, Kalafjorija i Imkapije, Trosara i Martinelija, Timbera i Moskere, Odegarda i Ezea i Đokereša i Haverca. Mislim da ovii igrači istrčavaju na teren kao starteri:Raja,Timber,Saliba,Gabrijel, Kalafjori,Rajs,Skeli,Odegard,Trosar,Saka i Đokereš. Edited yesterday at 08:01 AM by sasha arsenal 3 1
NikolaTest Posted yesterday at 10:39 AM Posted yesterday at 10:39 AM 21 hours ago, sasha arsenal said: Moje mišljenje je da treba dovesti levo krilo koje rešava situacije 1 na 1.Neko ko je dobar dribler sa dobrim centaršutem. Poprilično sam siguran da se dovode levo krilo,bek i vezni igrač.Videćemo... Slažem se, stim sto sam skeptičan u vezi veznog igrača. Ali nećemo danas o tome 🙂 Danas neka daju sve od sebe i upišu se zlatnim slovima u istoriju. Imamo čime da pariramo PSŽ-u, tako da i ako su favoriti verujem da mozemo do pehara. 1:0, Gabriel iz kornera 😉🏆 1
NikolaTest Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago (edited) Raja Moskera Gabriel Saliba Hinkapie Rajs MLS Edegard Saka Haverc Trosar Ocekivano po meni... Timber verovatno nedovoljno spreman, a Hinkapie je defanzivno bolji od Kalafiorija. I ako sam fan Italijana. Haverc je definitivno 1.izbor Artete Edit: Hakimi ipak startuje za PSZ 🙄 Edited 19 hours ago by NikolaTest
sasha arsenal Posted 19 hours ago Author Posted 19 hours ago Hoće da pokuša sa visokim presingom. Baš defanzivan Arsenal sa ovakvim bekovima. Idemo!
sasha arsenal Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago Šteta.Da su Saka i Haverc ostali na terenu pa da se nadamo pobedi panalima,ovako... Arteta odlično postavio utakmicu.Male stvari su na kraju odlučile. Uz prava pojačanja da se vrate još jači sledeće sezone. 1
Drug Crni Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Naprosto, nedopustivo je da dva jedaneseterca ne pogode ni okvir gola..nedopustivo. Imao sam utisak da Parizov nesretnjak na golu ništa ne bi odbranio. Ne znam zašto Gabriel šutira poslednji? Eze posebno sramotan pri šutu. Sad je lako komentarisati, ali nakon izlaska i Vitinje, možda je Arsenal trebao da uloži malo više rizika, ali i njima su izašli Odegard, Saka i Trosar.
sasha arsenal Posted 15 hours ago Author Posted 15 hours ago 3 minutes ago, Drug Crni said: Naprosto, nedopustivo je da dva jedaneseterca ne pogode ni okvir gola..nedopustivo. Imao sam utisak da Parizov nesretnjak na golu ništa ne bi odbranio. Ne znam zašto Gabriel šutira poslednji? Eze posebno sramotan pri šutu. Sad je lako komentarisati, ali nakon izlaska i Vitinje, možda je Arsenal trebao da uloži malo više rizika, ali i njima su izašli Odegard, Saka i Trosar. Baš kad je izašao Vitinja i ekipa,pomislio sam da je šteta što Trosar nije na terenu.Pre toga je imalo smisla uvoditi Martinelija. Za Gabrijela sam bio sokiran.Za Ezea sam bio ubeđen da će pogoditi.
NikolaTest Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Gabrijelu prosto ne mogu zameriti penal nakon ovakve sezone. I veceras je odigrao odlican mec. A Eze se nije video ni tokom meca. Doduse i Martineli, Jokeres su bili poprilicno losi. Jesmo se branili, ali oni nisu uspeli 2 pasa da povezu u napadu
Don Dusko Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Steta.Nauciti iz ovoga i sledece sezone ce biti lakse.Pogotovo sto vise nemamo pritisak da moramo da osvojimo PL. 1
Kosjan Willavić Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 1 hour ago, Drug Crni said: Naprosto, nedopustivo je da dva jedaneseterca ne pogode ni okvir gola..nedopustivo. Imao sam utisak da Parizov nesretnjak na golu ništa ne bi odbranio. Ne znam zašto Gabriel šutira poslednji? Eze posebno sramotan pri šutu. Sad je lako komentarisati, ali nakon izlaska i Vitinje, možda je Arsenal trebao da uloži malo više rizika, ali i njima su izašli Odegard, Saka i Trosar. Safonov Flamengu onomad odbranio 4 penala, a danas delovao kao da ne ni odbranio nijedan da se igra do sutra. 1
Drug Crni Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, Kosjan Willavić said: a danas delovao kao da ne ni odbranio nijedan da se igra do sutra. Da, da..samo sam na današnju seriju mislio. Baš je delovao nekako odsutno. 1
Recommended Posts