NikolaTest Posted Tuesday at 07:40 AM Posted Tuesday at 07:40 AM Mene i dalje plasi sto znamo da izgledamo poprilicno jalovo, gde kruzimo oko 16m bez neke ideje. Povratkom Odegara i Sake uz potpuno prilagodjavanje Ezea verujem da ce se i ti minuti smanjiti. Nadam se da ce i Jokeres imati vise prilika/golova. Kad se vraca Haverc, zaboravio sam to?
sasha arsenal Posted Tuesday at 07:54 PM Author Posted Tuesday at 07:54 PM 12 hours ago, NikolaTest said: Mene i dalje plasi sto znamo da izgledamo poprilicno jalovo, gde kruzimo oko 16m bez neke ideje. Povratkom Odegara i Sake uz potpuno prilagodjavanje Ezea verujem da ce se i ti minuti smanjiti. Nadam se da ce i Jokeres imati vise prilika/golova. Kad se vraca Haverc, zaboravio sam to? Veruj mi da sam i ja zaboravio.Eze je doveden zbog njegove povrede.Na kraju se ispostavilo da neće mesecima odsustvovati,tako da bi uskoro trebalo da počne da trenira. 1
NikolaTest Posted Thursday at 08:34 AM Posted Thursday at 08:34 AM (edited) Ozbiljan festival promasaja sinoc. Martineli i Jokeres kao da se takmicili ko ce biti sebicniji. I ocekivao sam da ce biti neki kasni gol da kazni sve promasaje, ali srecom bio ofsajd. Zubi se odlicno uklopio, Odegard crtao po terenu... Da su napadaci bili precizniji/manje sebican resili bi jos u 1/2. Za vikend dolazi WH, jeste im dosao N.A. Santo ali ocekujem rutinsku pobedu. Edited Thursday at 08:35 AM by NikolaTest 1
Don Dusko Posted Thursday at 08:37 AM Posted Thursday at 08:37 AM Gledao sam i mogu da kazem da me brine vec sad konverzacija sansi. Nadam se da ce WH da ispasta zbog ovoga veceras. 1
sasha arsenal Posted yesterday at 02:32 PM Author Posted yesterday at 02:32 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Opet se povredio Odegard. Taman se vratio u formu.
Don Dusko Posted yesterday at 03:59 PM Posted yesterday at 03:59 PM Rutinski.Valjda nije ozbiljnije ovo sa Odegardom.
NikolaTest Posted yesterday at 06:51 PM Posted yesterday at 06:51 PM Nisam gledao, al sviraj kraj lige 😎😂
Lav93 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Da mi je neko pricao da ce mi nedostajati Havercovi promasaji, ne bih mu verovao. On je bar ulazio u sanse, ovaj Djokeres upropasti akciju i pre nego da se stvori sansa. Sa onom kriminalnom kontrolom i nemogucnoscu da uspostavi fizicku dominaciju kao protiv defanzivaca u portugalskoj ligi, bas mirise na tezak promasaj.Steta sto ga nije uzeo Atletiko, fino bi se tamo snasao, a ovde ce da bude bas mucenje i za njega i za gledaoce.
Drug Crni Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ovo sa Odegardom..verovatno nepopularno mišljenje, ali to ima veze i sa njim samim..ne može sve da se svaljuje na medicinski tim. Odegard mora bolje da se spremi, da i mentalno očvrsne. Ne znam kako da objasnim, ali kad ga gledam u njemu kao da vidim "opet ću se povrediti" stav..pomalo mi je mekušac. Suprotno njemu je Kalafijori - čvrst, drčan, hrabar, odlučan..dopada mi se kao igrač prilično. Uzgred budi rečeno - dobri ste.
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, Lav93 said: Da mi je neko pricao da ce mi nedostajati Havercovi promasaji, ne bih mu verovao. On je bar ulazio u sanse, ovaj Djokeres upropasti akciju i pre nego da se stvori sansa. Sa onom kriminalnom kontrolom i nemogucnoscu da uspostavi fizicku dominaciju kao protiv defanzivaca u portugalskoj ligi, bas mirise na tezak promasaj.Steta sto ga nije uzeo Atletiko, fino bi se tamo snasao, a ovde ce da bude bas mucenje i za njega i za gledaoce. Djokeres je bolji nego sto sam se nadao da ce biti i to duplo. Konstantna je opasnost pred golom vrsi presing, vezuje odbranu za sebe, ne moze vise samo da se sedi golmanu u krilu a da se Arsenal jalovo dodaje na 35m od gola. Da je imao malo srece, mogao je da ima prosek gol po utakmici do sad, pun pogodak je.
Lav93 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Djokeres je bolji nego sto sam se nadao da ce biti i to duplo. Konstantna je opasnost pred golom vrsi presing, vezuje odbranu za sebe, ne moze vise samo da se sedi golmanu u krilu a da se Arsenal jalovo dodaje na 35m od gola. Da je imao malo srece, mogao je da ima prosek gol po utakmici do sad, pun pogodak je. I da je sutirao penal juce, dao bi gol. Ali zapravo ih ne daje i upropastio je milion akcija. Arsenal nije jalov jer Odegard vise nije jedini kreativac u timu i cela kostura je drugacija sa Zubimendijem i Ezeom.
ras kass Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tesko je napadacu da se istakne u Arsenalu, jer tamo svi vole da sutiraju pre nego dodaju. Jedino Raya ove sezone nije probao da ga umuva.
Recommended Posts