NikolaTest Posted Tuesday at 07:40 AM Posted Tuesday at 07:40 AM Mene i dalje plasi sto znamo da izgledamo poprilicno jalovo, gde kruzimo oko 16m bez neke ideje. Povratkom Odegara i Sake uz potpuno prilagodjavanje Ezea verujem da ce se i ti minuti smanjiti. Nadam se da ce i Jokeres imati vise prilika/golova. Kad se vraca Haverc, zaboravio sam to?
sasha arsenal Posted Tuesday at 07:54 PM Author Posted Tuesday at 07:54 PM 12 hours ago, NikolaTest said: Mene i dalje plasi sto znamo da izgledamo poprilicno jalovo, gde kruzimo oko 16m bez neke ideje. Povratkom Odegara i Sake uz potpuno prilagodjavanje Ezea verujem da ce se i ti minuti smanjiti. Nadam se da ce i Jokeres imati vise prilika/golova. Kad se vraca Haverc, zaboravio sam to? Veruj mi da sam i ja zaboravio.Eze je doveden zbog njegove povrede.Na kraju se ispostavilo da neće mesecima odsustvovati,tako da bi uskoro trebalo da počne da trenira. 1
NikolaTest Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ozbiljan festival promasaja sinoc. Martineli i Jokeres kao da se takmicili ko ce biti sebicniji. I ocekivao sam da ce biti neki kasni gol da kazni sve promasaje, ali srecom bio ofsajd. Zubi se odlicno uklopio, Odegard crtao po terenu... Da su napadaci bili precizniji/manje sebican resili bi jos u 1/2. Za vikend dolazi WH, jeste im dosao N.A. Santo ali ocekujem rutinsku pobedu. Edited 3 hours ago by NikolaTest
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gledao sam i mogu da kazem da me brine vec sad konverzacija sansi. Nadam se da ce WH da ispasta zbog ovoga veceras.
Recommended Posts