Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, sasha arsenal said:

Izgleda da Parti odlazi.Jbg...obzirom na istoriju povreda,ko zna,možda to i ne bude toliko loše.Svakako je igrama prošle sezone zaslužio da ostane.

Potpis Kepe je odlicna stvar,pogotovo ako se uzme u obzir cena.

Vise istorija silovanja, al ok. 

• Thanks 1
Posted
6 hours ago, deez nuts. said:

Vise istorija silovanja, al ok. 

Nisam upućen.Koliko znam oslobodjen je optužbi.Svakako,ako je kriv,ne samo da ga treba odstraniti iz fudbala već i ga smestiti iza rešetaka.

Posted
59 minutes ago, sasha arsenal said:

Nisam upućen.Koliko znam oslobodjen je optužbi.Svakako,ako je kriv,ne samo da ga treba odstraniti iz fudbala već i ga smestiti iza rešetaka.

I Greenwood je oslobodjen optuzbi.

Jedan klub reaguje na jedan način, drugi na drugi. Iako je gorepomenuti mnogo vredniji asset bio.

• Ha-ha 1
Posted

Moskera ima potencijal da bude jedan od najboljih stopera na svetu tako da sam zadovoljan, ali postoji ovde par problema - ne mogu da igraju svi, ako ne predjemo na tri stopera za stalno, tako da ga verovatno dovodimo za klupu/da ga neko drugi ne uzme. Ovo bi isto znacilo da Kivior/Vajt odlaze, sto mi i ne bi preterano smetalo.

Ali ovo je potpuno nebitno za konfiguraciju tima, krilo i spic (ako ne i dva spica) moraju da se dovedu.

Posted
2 hours ago, McLeod said:

Moskera ima potencijal da bude jedan od najboljih stopera na svetu tako da sam zadovoljan, ali postoji ovde par problema - ne mogu da igraju svi, ako ne predjemo na tri stopera za stalno, tako da ga verovatno dovodimo za klupu/da ga neko drugi ne uzme. Ovo bi isto znacilo da Kivior/Vajt odlaze, sto mi i ne bi preterano smetalo.

Ali ovo je potpuno nebitno za konfiguraciju tima, krilo i spic (ako ne i dva spica) moraju da se dovedu.

Vajt da odlazi gotovo da nema šanse.Mislim da Arteta želi još jednog štopera koji će pokrivati Salibu.Ok,mogu to Timber i Vajt ali su potrebni po desnoj strani.Kivior i ako ode,Kalafjori može da pokrije poziciju Gabrijela,iako mislim da ostaje.I prošle sezone Arsenal je bio odlično pokriven pozadi a opet su dolazili u situaciju da Parti igra desnog beka.

Posto kažeš da Moskera ima potencijal onda je ovo dobar i logičan potez.

Očekujem odlazak Zinčenka iz zadnje linije.Ostali bi trebalo da ostanu.

Posted
4 minutes ago, sasha arsenal said:

Pominje se Eze iz Palasa i to od pouzdanih izvora.Meni je malo nerealno da se dovede on,napadač i krilo.

Meni nije.

I šta ćemo sad?

Posted
18 minutes ago, sasha arsenal said:

Pominje se Eze iz Palasa i to od pouzdanih izvora.Meni je malo nerealno da se dovede on,napadač i krilo.

Msm da se Eze pominje u kontekstu levog krila. 68m£ je navodno klauzula. Ako ne uspemo da ubedimo Rodriga valjalo bi pokusati sa njim, mada mozda je to previse novca. Cini mi se da se i Totenhem raspitivao za njega, pa pitanje koliko ce Palas zeleti da spusti cenu.

Posted
42 minutes ago, MilošVB said:

Meni nije.

I šta ćemo sad?

Ništa.Super 🙂.

26 minutes ago, NikolaTest said:

Msm da se Eze pominje u kontekstu levog krila. 68m£ je navodno klauzula. Ako ne uspemo da ubedimo Rodriga valjalo bi pokusati sa njim, mada mozda je to previse novca. Cini mi se da se i Totenhem raspitivao za njega, pa pitanje koliko ce Palas zeleti da spusti cenu.

Ne verujem sa će njega dovesti kao levo krilo.Mada sve je moguće.

Posted

Glup sam, Moskera moze i na desnog beka, zato ga hoce jebo ga Pep.

Eze je koska i ne vredi te pare. Mi prosto moramo da dovedemo Seska i Rodriga da bi bili konkurentni u PL sledece sezone

• Like 1
Posted
49 minutes ago, MrTripleDouble said:

Saliba, Gabriel, Kalafiori, Vajt, Skeli, Timber, Japanac, Kivior... Malo je to, pakuj barem jos jednog defanzivca, ako ne i dvojicu!

I obavezno treceg golmana, on pravi razliku!

Japanac neće na teren pre Januara ako uopšte i zaigra.Timber je završio sezonu sa povredom.Vajt nije dugo igrao.Jbg,valja još jedan igrač.

34 minutes ago, McLeod said:

Glup sam, Moskera moze i na desnog beka, zato ga hoce jebo ga Pep.

Eze je koska i ne vredi te pare. Mi prosto moramo da dovedemo Seska i Rodriga da bi bili konkurentni u PL sledece sezone

Upravo.Sve ovo bez toga ništa ne vredi.

Posted (edited)
2 hours ago, sasha arsenal said:

Ništa.Super 🙂

Sad ja ako stavim MilošArsenal, konačno istim intenzitetom navijamo za klub?

Jel da?

Edited by MilošVB
Posted
4 hours ago, MilošVB said:

Sad ja ako stavim MilošArsenal, konačno istim intenzitetom navijamo za klub?

Jel da?

Ne kapiram te.Naravno da ne.Ne znam gde si ti to shvatio da ja mislim da tako stoje stvari?

Posted

Eze je u CP-u igrao na poziciji krila, čineći trojku sa Matetom i Sarom. Često se spuštao u sredinu doduše a Sar trazio dubinu. Vrhunski je tehničar i dobar fudbaler ali mu fali prodornosti i brzine za poziciju krila. Svakako takvog igrača nemamo u timu.

Rodrigo bi naravno bio daleko bolje pojačanje.

• Like 2
Posted (edited)
3 hours ago, sasha arsenal said:

Ne kapiram te.Naravno da ne.Ne znam gde si ti to shvatio da ja mislim da tako stoje stvari?

Najbolje da stanemo ovde, otišlo je predaleko.

Edited by MilošVB
Posted (edited)

Saša mi se namestio za zajebanciju iz dosade, dok tebi dok sam odgovarao to je zaista bilo iz prezira. Molio bih te da mi se ne obraćaš kao što sam i ja prestao tebi, oni postovi moderacije je trebalo da prekinu naš "odnos".

Što se Ezea tiče, Nikola je lepo objasnio. Svakako nakon Rodriga, Rodžersa i Gordona igrač kog bih najviše voleo u Arsenalu.

Edited by MilošVB