deez nuts. Posted yesterday at 01:46 PM Posted yesterday at 01:46 PM 9 minutes ago, sasha arsenal said: Izgleda da Parti odlazi.Jbg...obzirom na istoriju povreda,ko zna,možda to i ne bude toliko loše.Svakako je igrama prošle sezone zaslužio da ostane. Potpis Kepe je odlicna stvar,pogotovo ako se uzme u obzir cena. Vise istorija silovanja, al ok. 1
sasha arsenal Posted yesterday at 08:18 PM Author Posted yesterday at 08:18 PM 6 hours ago, deez nuts. said: Vise istorija silovanja, al ok. Nisam upućen.Koliko znam oslobodjen je optužbi.Svakako,ako je kriv,ne samo da ga treba odstraniti iz fudbala već i ga smestiti iza rešetaka.
deez nuts. Posted yesterday at 08:30 PM Posted yesterday at 08:30 PM 11 minutes ago, sasha arsenal said: Nisam upućen.Koliko znam oslobodjen je optužbi.Svakako,ako je kriv,ne samo da ga treba odstraniti iz fudbala već i ga smestiti iza rešetaka. https://www.bbc.com/news/articles/cn858080e9xo.amp 1
BattleBender Posted yesterday at 09:18 PM Posted yesterday at 09:18 PM 59 minutes ago, sasha arsenal said: Nisam upućen.Koliko znam oslobodjen je optužbi.Svakako,ako je kriv,ne samo da ga treba odstraniti iz fudbala već i ga smestiti iza rešetaka. I Greenwood je oslobodjen optuzbi. Jedan klub reaguje na jedan način, drugi na drugi. Iako je gorepomenuti mnogo vredniji asset bio. 1
Lav93 Posted yesterday at 09:56 PM Posted yesterday at 09:56 PM Glupo je osudjivati bilo koga na osnovu novinarskih natpisa. 2
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Moskera ima potencijal da bude jedan od najboljih stopera na svetu tako da sam zadovoljan, ali postoji ovde par problema - ne mogu da igraju svi, ako ne predjemo na tri stopera za stalno, tako da ga verovatno dovodimo za klupu/da ga neko drugi ne uzme. Ovo bi isto znacilo da Kivior/Vajt odlaze, sto mi i ne bi preterano smetalo. Ali ovo je potpuno nebitno za konfiguraciju tima, krilo i spic (ako ne i dva spica) moraju da se dovedu.
sasha arsenal Posted 4 hours ago Author Posted 4 hours ago 2 hours ago, McLeod said: Moskera ima potencijal da bude jedan od najboljih stopera na svetu tako da sam zadovoljan, ali postoji ovde par problema - ne mogu da igraju svi, ako ne predjemo na tri stopera za stalno, tako da ga verovatno dovodimo za klupu/da ga neko drugi ne uzme. Ovo bi isto znacilo da Kivior/Vajt odlaze, sto mi i ne bi preterano smetalo. Ali ovo je potpuno nebitno za konfiguraciju tima, krilo i spic (ako ne i dva spica) moraju da se dovedu. Vajt da odlazi gotovo da nema šanse.Mislim da Arteta želi još jednog štopera koji će pokrivati Salibu.Ok,mogu to Timber i Vajt ali su potrebni po desnoj strani.Kivior i ako ode,Kalafjori može da pokrije poziciju Gabrijela,iako mislim da ostaje.I prošle sezone Arsenal je bio odlično pokriven pozadi a opet su dolazili u situaciju da Parti igra desnog beka. Posto kažeš da Moskera ima potencijal onda je ovo dobar i logičan potez. Očekujem odlazak Zinčenka iz zadnje linije.Ostali bi trebalo da ostanu.
sasha arsenal Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Pominje se Eze iz Palasa i to od pouzdanih izvora.Meni je malo nerealno da se dovede on,napadač i krilo.
MilošVB Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, sasha arsenal said: Pominje se Eze iz Palasa i to od pouzdanih izvora.Meni je malo nerealno da se dovede on,napadač i krilo. Meni nije. I šta ćemo sad?
NikolaTest Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, sasha arsenal said: Pominje se Eze iz Palasa i to od pouzdanih izvora.Meni je malo nerealno da se dovede on,napadač i krilo. Msm da se Eze pominje u kontekstu levog krila. 68m£ je navodno klauzula. Ako ne uspemo da ubedimo Rodriga valjalo bi pokusati sa njim, mada mozda je to previse novca. Cini mi se da se i Totenhem raspitivao za njega, pa pitanje koliko ce Palas zeleti da spusti cenu.
sasha arsenal Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago 42 minutes ago, MilošVB said: Meni nije. I šta ćemo sad? Ništa.Super 🙂. 26 minutes ago, NikolaTest said: Msm da se Eze pominje u kontekstu levog krila. 68m£ je navodno klauzula. Ako ne uspemo da ubedimo Rodriga valjalo bi pokusati sa njim, mada mozda je to previse novca. Cini mi se da se i Totenhem raspitivao za njega, pa pitanje koliko ce Palas zeleti da spusti cenu. Ne verujem sa će njega dovesti kao levo krilo.Mada sve je moguće.
MrTripleDouble Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Saliba, Gabriel, Kalafiori, Vajt, Skeli, Timber, Japanac, Kivior... Malo je to, pakuj barem jos jednog defanzivca, ako ne i dvojicu! I obavezno treceg golmana, on pravi razliku!
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Glup sam, Moskera moze i na desnog beka, zato ga hoce jebo ga Pep. Eze je koska i ne vredi te pare. Mi prosto moramo da dovedemo Seska i Rodriga da bi bili konkurentni u PL sledece sezone
sasha arsenal Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 49 minutes ago, MrTripleDouble said: Saliba, Gabriel, Kalafiori, Vajt, Skeli, Timber, Japanac, Kivior... Malo je to, pakuj barem jos jednog defanzivca, ako ne i dvojicu! I obavezno treceg golmana, on pravi razliku! Japanac neće na teren pre Januara ako uopšte i zaigra.Timber je završio sezonu sa povredom.Vajt nije dugo igrao.Jbg,valja još jedan igrač. 34 minutes ago, McLeod said: Glup sam, Moskera moze i na desnog beka, zato ga hoce jebo ga Pep. Eze je koska i ne vredi te pare. Mi prosto moramo da dovedemo Seska i Rodriga da bi bili konkurentni u PL sledece sezone Upravo.Sve ovo bez toga ništa ne vredi.
Recommended Posts