Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, sasha arsenal said:

Izgleda da Parti odlazi.Jbg...obzirom na istoriju povreda,ko zna,možda to i ne bude toliko loše.Svakako je igrama prošle sezone zaslužio da ostane.

Potpis Kepe je odlicna stvar,pogotovo ako se uzme u obzir cena.

Vise istorija silovanja, al ok. 

• Thanks 1
Posted
6 hours ago, deez nuts. said:

Vise istorija silovanja, al ok. 

Nisam upućen.Koliko znam oslobodjen je optužbi.Svakako,ako je kriv,ne samo da ga treba odstraniti iz fudbala već i ga smestiti iza rešetaka.

Posted
59 minutes ago, sasha arsenal said:

Nisam upućen.Koliko znam oslobodjen je optužbi.Svakako,ako je kriv,ne samo da ga treba odstraniti iz fudbala već i ga smestiti iza rešetaka.

I Greenwood je oslobodjen optuzbi.

Jedan klub reaguje na jedan način, drugi na drugi. Iako je gorepomenuti mnogo vredniji asset bio.

• Ha-ha 1
Posted

Moskera ima potencijal da bude jedan od najboljih stopera na svetu tako da sam zadovoljan, ali postoji ovde par problema - ne mogu da igraju svi, ako ne predjemo na tri stopera za stalno, tako da ga verovatno dovodimo za klupu/da ga neko drugi ne uzme. Ovo bi isto znacilo da Kivior/Vajt odlaze, sto mi i ne bi preterano smetalo.

Ali ovo je potpuno nebitno za konfiguraciju tima, krilo i spic (ako ne i dva spica) moraju da se dovedu.

Posted
2 hours ago, McLeod said:

Moskera ima potencijal da bude jedan od najboljih stopera na svetu tako da sam zadovoljan, ali postoji ovde par problema - ne mogu da igraju svi, ako ne predjemo na tri stopera za stalno, tako da ga verovatno dovodimo za klupu/da ga neko drugi ne uzme. Ovo bi isto znacilo da Kivior/Vajt odlaze, sto mi i ne bi preterano smetalo.

Ali ovo je potpuno nebitno za konfiguraciju tima, krilo i spic (ako ne i dva spica) moraju da se dovedu.

Vajt da odlazi gotovo da nema šanse.Mislim da Arteta želi još jednog štopera koji će pokrivati Salibu.Ok,mogu to Timber i Vajt ali su potrebni po desnoj strani.Kivior i ako ode,Kalafjori može da pokrije poziciju Gabrijela,iako mislim da ostaje.I prošle sezone Arsenal je bio odlično pokriven pozadi a opet su dolazili u situaciju da Parti igra desnog beka.

Posto kažeš da Moskera ima potencijal onda je ovo dobar i logičan potez.

Očekujem odlazak Zinčenka iz zadnje linije.Ostali bi trebalo da ostanu.

Posted
4 minutes ago, sasha arsenal said:

Pominje se Eze iz Palasa i to od pouzdanih izvora.Meni je malo nerealno da se dovede on,napadač i krilo.

Meni nije.

I šta ćemo sad?

Posted
18 minutes ago, sasha arsenal said:

Pominje se Eze iz Palasa i to od pouzdanih izvora.Meni je malo nerealno da se dovede on,napadač i krilo.

Msm da se Eze pominje u kontekstu levog krila. 68m£ je navodno klauzula. Ako ne uspemo da ubedimo Rodriga valjalo bi pokusati sa njim, mada mozda je to previse novca. Cini mi se da se i Totenhem raspitivao za njega, pa pitanje koliko ce Palas zeleti da spusti cenu.

Posted
42 minutes ago, MilošVB said:

Meni nije.

I šta ćemo sad?

Ništa.Super 🙂.

26 minutes ago, NikolaTest said:

Msm da se Eze pominje u kontekstu levog krila. 68m£ je navodno klauzula. Ako ne uspemo da ubedimo Rodriga valjalo bi pokusati sa njim, mada mozda je to previse novca. Cini mi se da se i Totenhem raspitivao za njega, pa pitanje koliko ce Palas zeleti da spusti cenu.

Ne verujem sa će njega dovesti kao levo krilo.Mada sve je moguće.

Posted

Glup sam, Moskera moze i na desnog beka, zato ga hoce jebo ga Pep.

Eze je koska i ne vredi te pare. Mi prosto moramo da dovedemo Seska i Rodriga da bi bili konkurentni u PL sledece sezone

Posted
49 minutes ago, MrTripleDouble said:

Saliba, Gabriel, Kalafiori, Vajt, Skeli, Timber, Japanac, Kivior... Malo je to, pakuj barem jos jednog defanzivca, ako ne i dvojicu!

I obavezno treceg golmana, on pravi razliku!

Japanac neće na teren pre Januara ako uopšte i zaigra.Timber je završio sezonu sa povredom.Vajt nije dugo igrao.Jbg,valja još jedan igrač.

34 minutes ago, McLeod said:

Glup sam, Moskera moze i na desnog beka, zato ga hoce jebo ga Pep.

Eze je koska i ne vredi te pare. Mi prosto moramo da dovedemo Seska i Rodriga da bi bili konkurentni u PL sledece sezone

Upravo.Sve ovo bez toga ništa ne vredi.