ras kass Posted May 3 Posted May 3 Pogresna transfer politika. Previse novca utroseno u odbranu a u napadu cekanje da Haverc postane Ibrahimovic. 1
sasha arsenal Posted May 3 Author Posted May 3 2 hours ago, ras kass said: Pogresna transfer politika. Previse novca utroseno u odbranu a u napadu cekanje da Haverc postane Ibrahimovic. To je tačno.Videćemo šta će Berta doneti i kako će se ulagati.
sasha arsenal Posted Thursday at 08:54 AM Author Posted Thursday at 08:54 AM Sezona za zaborav.Već se na kraju Januara znalo da oprašta od trofeja jer se nisu dovela pojačanja. Sledi ključni prelazni rok i sezona za ovu generaciju. 2
NikolaTest Posted Thursday at 09:19 AM Posted Thursday at 09:19 AM 22 minutes ago, sasha arsenal said: Sezona za zaborav.Već se na kraju Januara znalo da oprašta od trofeja jer se nisu dovela pojačanja. Sledi ključni prelazni rok i sezona za ovu generaciju. Slazem se... Ima ovde jake osnove za dobar tim, samo je pitanje da li ce menadzment/Arteta dodati delove koji fale. Ako sad zaseru prelazni rok plasim se da ce nosioci krenuti da gledaju alternative sa vecim sansama za trofej. 1
McLeod Posted Thursday at 12:25 PM Posted Thursday at 12:25 PM Definitivno na leto minimum dva napadaca, desetka da ne bi Odegard mogao da ladi jaja pola sezone, jos jedan zadnji vezni ako Parti ode. Eventualno bek jos jedan za backup, mada verovatno nam ne treba. 1
sasha arsenal Posted Thursday at 06:57 PM Author Posted Thursday at 06:57 PM 6 hours ago, McLeod said: Definitivno na leto minimum dva napadaca, desetka da ne bi Odegard mogao da ladi jaja pola sezone, jos jedan zadnji vezni ako Parti ode. Eventualno bek jos jedan za backup, mada verovatno nam ne treba. Valjda će Parti ostati.Što se tiče napadača,teško da će dva dovesti,iako bi trebalo,ali bi mogla dva krila da dođu u obzir,pogotovo ako se proda Trosar. Bek ili štoper zagarantovani+golman.Bez toga nema ništa 😀
BattleBender Posted Thursday at 09:02 PM Posted Thursday at 09:02 PM Ja imslim da ce Havertz da pokida ako dovede jos jednog napadaca, a on igra na drugih pozicijama i po potrebi uskoci kao backup za napadaca. Dobar je to girac, samo mislim da ga jede pritisak te uloge glavnog napadaca. Ume taj fudbala.
sasha arsenal Posted Thursday at 09:40 PM Author Posted Thursday at 09:40 PM 36 minutes ago, BattleBender said: Ja imslim da ce Havertz da pokida ako dovede jos jednog napadaca, a on igra na drugih pozicijama i po potrebi uskoci kao backup za napadaca. Dobar je to girac, samo mislim da ga jede pritisak te uloge glavnog napadaca. Ume taj fudbala. Prošle sezone u drugom delu je odigrao najbolje i zbog toga sam pomislio da nam neće biti potreban napadač,kad ono...
NikolaTest Posted Friday at 09:06 AM Posted Friday at 09:06 AM Ja se nadam da ce dovesti i levo krilo. Ni Trosar ni Martineli nemaju dovoljno kvaliteta za sampionski tim. Za koliko je PSZ kupio Kvarackeliju, 80 miliona?
Dzo23 Posted Friday at 09:10 AM Posted Friday at 09:10 AM Dati Arteti kredit još jednu sezonu da pokuša doći do trofeja. Jeste da je podigao Arsenal, to je činjenica, ali previše je uloženo da bi se navijači zadovoljavali sexy fucom i 0 trofeja na kraju svake sezone. Napadač(i) pod obavezno, plus još jedan veznjak, krilo i lijevi bek. Dobra ekipa, al konstantno je utisak da nije to to i da nešto fali.
mr clutch Posted Friday at 11:25 AM Posted Friday at 11:25 AM 2 hours ago, NikolaTest said: Ja se nadam da ce dovesti i levo krilo. Ni Trosar ni Martineli nemaju dovoljno kvaliteta za sampionski tim. Za koliko je PSZ kupio Kvarackeliju, 80 miliona? Trosar je backup i ok je u toj ulozi. Umeo je da bude uspesan joker. Martineli ne briljira ove sezone, a ocekvao se iskorak u odnosu na prethodnu. Verovatno ce ga Arsenal istrpeti i sledecu sezonu, pa ako ne bude zadovoljavajuci ga se ono tamo leto ratosiljati ili maknuti ga iz startne postave. Kvara je dosao za otprilike tako neku sumu. Ali verovatno je dobio platu koju ne moze ni priblizno parirati Arsenal.
NikolaTest Posted Friday at 11:38 AM Posted Friday at 11:38 AM 9 minutes ago, mr clutch said: Trosar je backup i ok je u toj ulozi. Umeo je da bude uspesan joker. Martineli ne briljira ove sezone, a ocekvao se iskorak u odnosu na prethodnu. Verovatno ce ga Arsenal istrpeti i sledecu sezonu, pa ako ne bude zadovoljavajuci ga se ono tamo leto ratosiljati ili maknuti ga iz startne postave. Slazem se za Trosara, stim sto ako nije velika razlika u novcu mozda bih razmislio o prodaji i doplati za Cunhu. Kao fan Martinelija moram reci da je odigrao bas losu sezonu, a ni prosla mu nije bila sjajna. Bojim se da je udario u svoj limit koji na zalost nije dovoljan za startnih 11 Arsenala koji napada trofeje.
sasha arsenal Posted Friday at 11:54 AM Author Posted Friday at 11:54 AM Arsenal ako želi da dovede vrhunsko levo krilo moraće da proda Trosara ili Martinelija.Kada uzmemo u obzir godine i istek ugovora,realnije je da ovaj prvi ode. 1
mr clutch Posted Friday at 12:02 PM Posted Friday at 12:02 PM Nisam u toku sa duzinom ugovora od spominjanih igraca. Mislim da svako se mora dovesti levo krilo. E sad da li odresti kesu za proverenog startera ili dovesti nekog mladog, perspektivnog backup igraca koji ce uskociti kao zamena ako Martineli ne bude na zadovoljavajucem nivou. Mozda zavisi i od trzista za sta ce se Arsenal odluciti.
sasha arsenal Posted Friday at 12:10 PM Author Posted Friday at 12:10 PM (edited) 8 minutes ago, mr clutch said: Nisam u toku sa duzinom ugovora od spominjanih igraca. Mislim da svako se mora dovesti levo krilo. E sad da li odresti kesu za proverenog startera ili dovesti nekog mladog, perspektivnog backup igraca koji ce uskociti kao zamena ako Martineli ne bude na zadovoljavajucem nivou. Mozda zavisi i od trzista za sta ce se Arsenal odluciti. Ja bih doveo startera odmah.Martineli je ok rešenje ali ništa više od toga,nažalost.Mnogo trči i radi u odbrani,a zato je u napadu predvidiv.Doduše nije sve do njega.Ne igra se po toj strani kao na desnoj i bekovi ne otvaraju toliki prostor krilima jer ulaze u sredinu. Trosaru ističe ugovor za godinu dana,pa zbog toga je realnije da on ode.Inače je kao backup opcija stvarno odličan. Edited Friday at 12:11 PM by sasha arsenal 2
sasha arsenal Posted yesterday at 07:41 AM Author Posted yesterday at 07:41 AM Zubimendi!Potvrdio Romano.Malo lepih vesti.
Howie Roseman Posted yesterday at 08:45 AM Posted yesterday at 08:45 AM Još Gyokeres i Nico Williams i kompletirali ste tim. Ne bi bilo loše dovesti i zamjenu za Odegaarda, da ima konkurenciju.
sasha arsenal Posted yesterday at 10:19 AM Author Posted yesterday at 10:19 AM 1 hour ago, Howie Roseman said: Još Gyokeres i Nico Williams i kompletirali ste tim. Ne bi bilo loše dovesti i zamjenu za Odegaarda, da ima konkurenciju. Gyokeres je navodno Bertin favorit,dok Arteta više želi Šeška.Isko je prva meta ali od toga nema ništa.Nema toliko para.Verovatno neko od prve dvojice dolazi.Poznavajući kako posluje klub poslednjih godina(mozda se Bertinim dolaskom promeni),planski se dovode igrači i Šeško je najrealnija opcija. Za Vilijamsa će verovatno biti problem plata jer već ima veliku u Bilbau. Što se Zubimendija tiče,ono što sam video na EP-u impresioniralo me je.Vrhunski igrač.E sad,nisam ga pratio u klubu,pa ako neko može neka podeli utiske.
Recommended Posts