sasha arsenal Posted November 27 Author Share Posted November 27 17 minutes ago, Drug Crni said: Jel istina da ste dogovorili Gyokeresa? Ne.Odakle ta vest? Inače,zanimljivo mi je da Arteta na konferenciji za novinare nekoliko puta izbegao da govori o njemu.U fazonu je da bi radije pričao o ekipi a ne o pojedincu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted November 28 Share Posted November 28 Kapiten je apsolutni world class igrač, odmah sve deluje dobro od kada se vratio. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted November 28 Share Posted November 28 13 hours ago, sasha arsenal said: Ne.Odakle ta vest? Inače,zanimljivo mi je da Arteta na konferenciji za novinare nekoliko puta izbegao da govori o njemu.U fazonu je da bi radije pričao o ekipi a ne o pojedincu. Iskočilo mi negde kao nezvanično,naravno. Priželjkujem ga u JUnajtedu,ali deo mene bi voleo da dođe kod vas,pa da čitam Mekove postove o njemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted November 28 Share Posted November 28 Apsolutno se nadam da ne. Pisu se gluposti jer Arsenalu treba napadac pa se dovodi u vezu sa svakim ko mozda promeni klub na zimu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted November 28 Author Share Posted November 28 31 minutes ago, Drug Crni said: Iskočilo mi negde kao nezvanično,naravno. Priželjkujem ga u JUnajtedu,ali deo mene bi voleo da dođe kod vas,pa da čitam Mekove postove o njemu. Ja bih voleo Isaka najviše.Mislim da bi ekipa dobila mnogo njegovim dovođenjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted December 2 Share Posted December 2 On 11/28/2024 at 12:56 PM, sasha arsenal said: Ja bih voleo Isaka najviše.Mislim da bi ekipa dobila mnogo njegovim dovođenjem. Dokazani PL igrac, svakako da bi digao ekipu na visi nivo. Jedino sto ne moze da spoji mesec dana a da se ne povredi, evo za vikend opet... Verujem da ce ga veci klubovi izbegavati zbog toga 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 5 Share Posted December 5 Posle sinocnih utakmica, prisli smo na -7 od prvog mesta. Sada ide serija od pet utakmica u ligi gde MORAMO da osvojimo 15 poena i vratimo se u balans - Fulam (A), Everton (H), Kristal Palas (A), Ipsvic (H) i Brentford (A). Nakon toga igramo sa Brajtonom u gostima sto je tezi mec, a imamo i srecom kod kuce redom Totenhem, Vilu i Siti. Nakon utakmice sa Sitijem cemo realisticno moci da procenimo sanse za titulu. Ni Liverpulov raspored nije preterano tezak do februara, tako da moramo da nastavimo ovu seriju pobeda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted December 8 Author Share Posted December 8 Odegard nije imao dan i odmah nema ni igre.Da mi je neko pre početka sezone rekao da Arsenal neće imati dovoljno bekova za rotaciju,pomislio bih da je lud.Ovoliko povreda na istim pozicijama nije normalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted December 12 Author Share Posted December 12 Dobra analiza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 14 Share Posted December 14 Mnogo smo impotetni protiv ovih bunkeraskih ekipa. Spic treba hitno da se dovede Havertz ne moze a Jesus je posle svih povreda propao. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 14 Share Posted December 14 Da smo imali dve pobede iz ova dva meca kao sto smo morali, kucali bismo na vrata Liverpulu. Ovako ponovo u zimu nemamo ostricu i dunsteri nam uzimaju bodove. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 14 Share Posted December 14 On 12/8/2024 at 7:57 PM, sasha arsenal said: Odegard nije imao dan i odmah nema ni igre.Da mi je neko pre početka sezone rekao da Arsenal neće imati dovoljno bekova za rotaciju,pomislio bih da je lud.Ovoliko povreda na istim pozicijama nije normalno. Normalno je. Unitedu se to desava vec 20-30 meseci… mislim da smo u tih 30ak meseci proveli ukupno nekoh 5,6 da imamo samo jednog beka (racunam i leve i desne), nekih 10-15 sa 2 u celom timu, a od toga jedan skroz rovit. I prepstalo 3 beka od koja su 2 ili rovita ili u nekoj depresiji. A desile su se tekme da nemamo zdravog ni pevog ni desnog. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted December 15 Author Share Posted December 15 Ovako je Arsenal izgledao prošle godine kada se izgubila titula protiv WH-a i Fulama.Arteta nema rešenje,odnosno igrače za ovakve bunkere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milaraki Posted December 15 Share Posted December 15 17 minutes ago, sasha arsenal said: Ovako je Arsenal izgledao prošle godine kada se izgubila titula protiv WH-a i Fulama.Arteta nema rešenje,odnosno igrače za ovakve bunkere. U ovakvim utakmicama protivnik mora da se probije sto ranije moguce jer kako utakmica odmice, tako raste samopouzdanje podredjenim ekipama. Odegard je imao par izglednih sansi na pocetku, takve prilike se moraju iskoristiti, kasnije sve lagano tece. Danas se videla razlika u karakteru trenutnog lidera i Arsenala, oni su kidisali i stvarali sanse protiv Fulama sa igracem manje, dok prosle nedelje nismo stvorili izglednu priliku 11 na 11 iz igre, te jos jedna stvar za poredjenje, setite se koji smo bunker igrali protiv Brajtona nakon crvenog Vajtu. Sezona za zaborav vec sad, usmeriti se na LS, u PL nema sta da se trazi sa ovakvim izdanjima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted December 15 Author Share Posted December 15 8 hours ago, Milaraki said: U ovakvim utakmicama protivnik mora da se probije sto ranije moguce jer kako utakmica odmice, tako raste samopouzdanje podredjenim ekipama. Odegard je imao par izglednih sansi na pocetku, takve prilike se moraju iskoristiti, kasnije sve lagano tece. Danas se videla razlika u karakteru trenutnog lidera i Arsenala, oni su kidisali i stvarali sanse protiv Fulama sa igracem manje, dok prosle nedelje nismo stvorili izglednu priliku 11 na 11 iz igre, te jos jedna stvar za poredjenje, setite se koji smo bunker igrali protiv Brajtona nakon crvenog Vajtu. Sezona za zaborav vec sad, usmeriti se na LS, u PL nema sta da se trazi sa ovakvim izdanjima. Nisam gledao Liverpul ali sam bacio oko na statistiku i upravo sam isto pomislio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 16 Share Posted December 16 Vlahovic izgleda usao u sukob sa navijacima u Torinu. Ove sezone igra bolje nego prosle, nisam ga nikad sipovao u Arsenal, ali sada dizem obe ruke za. U januaru, da probamo da preokrenemo sezonu, jer sad je ocigledno da je Zesus gotov, a Haverc je isuvise nekonstantan da bi bio prvi napadac. Treba nam neki razbijac sablona, a Vlahovic to svakako jeste. I dati sansu Nvaneriju, decko izgleda kao real deal, za razliku od recimo Nketije koji objektivno jeste postigao dosta golova i nije bio toliko los, ali se vidi da nece biti klasa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted December 16 Share Posted December 16 Nije Vlahovic nikakav upgrade u odnosu na Havertza. Drugaciji su igraci, ali overall pitanje da l je i bolji za ono sto vam treba. mislim kul, pojacavate dubinu, ali nije to neki upgrade. Isak bi vam čučnuo samo tako. Pa i Sesko. Ima lik šut iz kolena vanserijski, moras skupljati oko njega dosta, kad se namesta… 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 16 Share Posted December 16 Isak ne, jer ne moze da ostane zdrav. Sesko nece nigde u januaru, Vlahovic je sada slobodan. Ne slazem se da nije upgrade, ali i da nije, treba dovoditi takve igrace jer ih nema dovoljno. Pa moze i Sesko na leto sto da ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted December 16 Share Posted December 16 Ne zna se da li je Vlahovic slobodan. Slobodan je zvanicno Kolo muani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted December 16 Author Share Posted December 16 Možda Vlahovića uzeti na pozajmicu do kraja sezone.Sesko navodno nije došao jer mu nije garantovano mesto u startnoj postavi.Jbg,Haverc je leteo u drugom delu prošle sezone,ali to sada nije slučaj.Lik kao da je umoran,što verovatno i jeste. Nadam se da će on i Vilijams biti glavne mete na leto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted December 16 Share Posted December 16 22 minutes ago, ras kass said: Ne zna se da li je Vlahovic slobodan. Slobodan je zvanicno Kolo muani. Jos jedan koji ne zna da konvertuje mrtvu sansu pored Zesusa nam svakako ne treba. A Vlahovic ce sigurno biti slobodan, jer u Italiji ako udjes u sukob sa navijacima to je kraj price. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted December 16 Share Posted December 16 Pa i treba da ide iz one krs ekipe koja nema ni jednu ofanzivnu akciju. Samo ako ce u Arsenal, mora da promeni stav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kojan Posted Tuesday at 10:02 AM Share Posted Tuesday at 10:02 AM Moj licni subjektivni utisak je uvek bio da je Vlahovic overrated igrac, nikad nisam video nesto specijalno u njemu. Pritom je jedan od najplacenijih igraca u evropi, pitanje koje pare bi trazio Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted Tuesday at 11:36 AM Share Posted Tuesday at 11:36 AM (edited) Overrated je siroka kategorija, zavisi od konteksta, i sta se uzima u obzir. Meni se on ne svidja kao ograc u pricama oko vrhunskih klubova, ne svidjaju mi se njegovi traits u kontekst napadaċa. Što ne znači da je truba od igrača. Ja bih se pre odlučio za nekog Iwobi-a ili Welbeck-a. Ili Jacksona iz Chelsea-a. Njegova igra je sve nekako na steoridima. Nema rutinu kod fudbalskih fundamenata, a najvise mi se ne svidja jednolicnost njegovog body motion-a. Otvaranje tela kod prijema, kod gradjenja, kako odlaze loptu, nekako nema ono sto se npr u basketu kaze promena tempa kod driblinga. Uvek sve isto, samo ili je proslo ili nije. Jak je, pokretan je, agresivan je, i tehnicki nije sirov, pa to tu i tamo prodje… Neko bi se uhvatio za reč “majstorija”, i da toga kod njega nema ni promil. Edited Tuesday at 11:36 AM by BattleBender Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted Tuesday at 12:36 PM Share Posted Tuesday at 12:36 PM Upravo zato sto je fudbalski siledzija bi u ovoj trenutnoj situaciji dobro dosao. Njegova tehnika je sasvim dobra. Treba nam razbijac, neko ko moze da sutne sa 18 metara, neko ko moze da nosi igraca na ledjima. Nasi napadaci to ne mogu. Najveci problem Arsenala trenutno je realizacija. Nije da mi ove ekipe koje se brani duboko ne mozemo da otvorimo i stvorimo sansu. Mi smo u obe utakmice sa Fulamom i Evertonom mogli da damo sest golova bez problema, a dali smo jedan. Realizacija je problem. Vlahovic nije igrac koji je poznat po visokoj realizaciji, ali svejedno, jer ne mogu da ga brane kao sto brane ostale igrace iz nase navale, drugaciji je tip igraca, moze da izvuce cuvara, nece smeti da toliko sede u krilu golmanu kad uz Partija i Rajsa koji su onako osrednji suteri (ali bolji od svih ostalih) iz daleka bude tu jos jedan koji je bolji suter i ko ima sirok radijus kretanja, plus napadac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts