Zvezdinho Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 12 minutes ago, momohyoideus said: Ovo je definitivno najbolja USA sportska priredbatm ove godine, ima sve elemente: 1. Traje u beskraj 2. Neizvesno (satro) 3. Za sad bar 2 preokreta 4. Optuzbe da igraci/sudije kradu 5. Slepaju se razne poznate licnosti 6. Bolje se prati uz hotdog nego uz kokice Apsolutno si u pravu, za razliku od NBA gde se znalo da Lejkersi moraju da pobede, pa ako se pojavi neko ko moze da ih nacne kao Denver ti kradi preko sudija Joku i drugare. Zbog toga izbori gledanost nikad veca, NBA i Lempron gledanost najmanja u istoriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 1 hour ago, Sunshine State said: Hteo si reci ekspertskom vladom, u sastavu: 50 Cent, Emminem, Snoop Dogg, Beyonce i Rihanna? Sad kad vidim potencijalni sastav vlade, skloniji sam da je nazovem nadimljenom vladom... Sa Snupom kao ministrom poljoprivrede, naravno... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Ali prejako mi ovo sa Nevadom sto cifre stoje zakucane 7 dana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Quote As of this morning, there are close to 50,000 votes left to be counted in Georgia, according to Walter Jones, spokesperson for the Secretary of State’s office. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 10 minutes ago, Darth Bane said: Ovakvu frapantnu izbornu kradju neko kao Trump nece dozvoliti da prodje! Trump ce po svaku cenu braniti izbornu volju gradjana. Zivi bili pa videli ako treba sam ce brojati 140 miliona glasova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Dvaput 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonick Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 nije dzabe rekao 4 more years :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 (edited) U Arizoni treba da se izbroji jos 450 000 glasova, a razlika je 69 000 u korist Bidona. Ali Nevada jbt se ne pomera ni za milimetar i dalje Edited November 5, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Ostala još Area 51, to je problem. Još nije stigao šatl sa glasovima. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Nevada je valjda čekala da svi poštom dođu pa da ih broje odjednom. Jutros negde je istekao rok za pristizanje glasova i danas počinju da obrađuju te preostale glasove. Ja mislim da ćemo u toku večeri znati ko je predsednik. Kako javljaju GA i PA su počeli da broje, za NC niko ništa ne govori. AZ i NE zbog vremenske razlike počinju da broje kasnije večeras po našem vremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Mislim da je Bajden završio sa Gruzijom pa možemo da idemo dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjaol Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 7 minutes ago, NMX said: Mislim da je Bajden završio sa Gruzijom pa možemo da idemo dalje U kom smislu završio? Ovo je u reonu izvodljivog, videćemo biće baš gusto na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Just now, nemanjaol said: U kom smislu završio? Ovo je u reonu izvodljivog, videćemo biće baš gusto na kraju Završio u smislu da ne mislim da može da dobije 65% od ovih. Upravo na CNNu ide neki batica uživo iz Atlante. Nabraja odakle fale glasovi, dosta ruralnih delova, baš teško da Bajden tu dobije 65% i skine ovih 18k zaostatka. Ajd da vidimo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 2 hours ago, dulematic said: iskreno se nadam da je post bio zajebancija Ako mislis na mene, onda je polu-zajebancija. Jbg, ne priznajem lazni elitizam. A broj dva, to sto je to SAD, apsolutno ne mora da znaci da je oslobodjeno mutnih radnji. I broj 3, cut off momenat postavljen kod glasanja postom je krajne podlozan manipulacijama, a gle cuda Bidon tu ima ozbiljan majority. Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 53 minutes ago, Zvezdinho said: U Arizoni treba da se izbroji jos 450 000 glasova, a razlika je 69 000 u korist Bidona. Ali Nevada jbt se ne pomera ni za milimetar i dalje Njima jos nije 9 ujutro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 4 minutes ago, Vamos Laki said: Ako mislis na mene, onda je polu-zajebancija. Jbg, ne priznajem lazni elitizam. A broj dva, to sto je to SAD, apsolutno ne mora da znaci da je oslobodjeno mutnih radnji. I broj 3, cut off momenat postavljen kod glasanja postom je krajne podlozan manipulacijama, a gle cuda Bidon tu ima ozbiljan majority. Pa ovo za prednost se znalo pre. Tramp LIČNO je pozivao sve GOPovce da glasaju lično (i pre izbornog dana i na izborni dan). Cut off momenat nije svuda isti. SC je rekao da PA može da čeka, čini mi se, glasove koji pristignu u okviru 7 dana posle izbora, ako su poslati zaključno sa 03.11. Nalaze ljude koji su glasali sa 120 godina, brate, glasalo 140 miliona ljudi, to treba da obradi 50 različitih službi, svaka sa svojim protokolima, mene čudi kako nema više primera poput ovog, naravno da ima sranja samo je to daleko od toga da može makar i blizu da utiče na ishod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 3 minutes ago, NMX said: Pa ovo za prednost se znalo pre. Tramp LIČNO je pozivao sve GOPovce da glasaju lično (i pre izbornog dana i na izborni dan). Cut off momenat nije svuda isti. SC je rekao da PA može da čeka, čini mi se, glasove koji pristignu u okviru 7 dana posle izbora, ako su poslati zaključno sa 03.11. Nalaze ljude koji su glasali sa 120 godina, brate, glasalo 140 miliona ljudi, to treba da obradi 50 različitih službi, svaka sa svojim protokolima, mene čudi kako nema više primera poput ovog, naravno da ima sranja samo je to daleko od toga da može makar i blizu da utiče na ishod. Moze da utice tamo gde je jako tesno. A nije da nema jedno 3, 4 takve drzave. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 13 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 (edited) Vidi ti ove naprednjacke metode koje koriste Demokrate. Lik iz Micigena koji je umro 1984 je glasao za Bajdena. Trebalo bi danas da ima 118. godina. Zatim odredjeni broj prijavljenih u Nevadi, a nisu odatle, su isto glasali za Bajdena. Ako znate u kom gradu da se uputimo, ko ce sa mnom da vata avion za SAD? Treba da odbranimo izbornu volju gradjana. Spoiler Edited November 5, 2020 by Ta'veren 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 (edited) Glasao postom jos decembra 1983. Edited November 5, 2020 by Valensija 2 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Daj sliku listica da vidimo ko mucka. Bez slike nema dokaza. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 8 minutes ago, mrd said: Daj sliku listica da vidimo ko mucka. Bez slike nema dokaza. 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
𝓑𝓪𝓫𝔂 Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 😂 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts