Losmi17 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 1 minute ago, 12Laki said: Vamose na mobilnom kuckas? 😄 Yes, sto? Mozda slovne greske 🙂 Novinari pitaju svakakve gluposti. Al da niko ne pita Saleta zasto Rocesti vise ne sutira... Meni je to toliko jak utisak da ne mogu da se nacudim i dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Opet slabija zavrsnica, mada uz nedostatak srece. Udje ona frnjoka Frimena a Waldenu iscuri ulaz. Loyd, Walden, Reath najbolji, Terry prihvatljiv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 1 minute ago, Vamos Laki said: Yes, sto? Mozda slovne greske 🙂 Ma da. To se i meni desava pa rekoh da pitam. :D 1 minute ago, Vamos Laki said: Yes, sto? Mozda slovne greske 🙂 Ma da. To se i meni desava pa rekoh da pitam. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Posebno raduje činjenica da smo duplo više puta šutnuli za 3 nego za 2 uz odlične % za 3. To znači da smo šutirali za 3 samo iz izgrađenih akcija ili kada je neko ostao sam. Jedino mi Voldenova trojka preko ruke pada na pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ne igramo ništa više timski od prethodnih mečeva već imamo ozbiljan procenat za 3 . Mi kada šutiramo ovako retko ko može da nas pobedi. Opet nema akcija za centre. Dva puta Hol za Kuzmica i par centasuteva na Terija. Za klasu smo bolji tim od Asvela ali individualno ih secemo. Rit X Faktor u prvom poluvremenu. Just now, Čvarkov said: Posebno raduje činjenica da smo duplo više puta šutnuli za 3 nego za 2 uz odlične % za 3. To znači da smo šutirali za 3 samo iz izgrađenih akcija ili kada je neko ostao sam. Jedino mi Voldenova trojka preko ruke pada na pamet. Asvel je recimo iz duplo boljih pozicija veceras sutirao. Mi smo tim koji zivi od suta za 3. Ako padne procenat gubimo mec. Jednostavno takav smo tim što bi rekli 3 and D za igrace samo smo mi to na timskom nivou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 3 minutes ago, Johnny Štulić said: Ne igramo ništa više timski od prethodnih mečeva već imamo ozbiljan procenat za 3 . Mi kada šutiramo ovako retko ko može da nas pobedi. Opet nema akcija za centre. Dva puta Hol za Kuzmica i par centasuteva na Terija. Za klasu smo bolji tim od Asvela ali individualno ih secemo. Rit X Faktor u prvom poluvremenu. Asvel je recimo iz duplo boljih pozicija veceras sutirao. Mi smo tim koji zivi od suta za 3. Ako padne procenat gubimo mec. Jednostavno takav smo tim što bi rekli 3 and D za igrace samo smo mi to na timskom nivou Asvel je imao pre svega dosta otvorenih šuteva jer ima u timu Falla, na početku smo skupljali na njemu. Ima ovaj tim dosta da ponudi sem šuta za 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Lazić je kreten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Just now, Čvarkov said: Asvel je imao pre svega dosta otvorenih šuteva jer ima u timu Falla, na početku smo skupljali na njemu. Ima ovaj tim dosta da ponudi sem šuta za 3. Ima da ponudi ali to ne koristi. Imamo los sut za 2 vcrs. Ekstra za 3 i koristimo penale na visokom nivou. Nista specijalno ne igramo sve se vecinski svodi na igru 1 na 1a tu smo bolji od njih. Ali brejk se lise igra se zaboravlja. Samo da pobedimo. Ovaj tim ako dobije pobednicki mentalitet moze dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Jbt Kuzmić nijednom nije uspeo da se odmota iz pnr... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 eto vam lopta za kuzmica i igra za centre Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Lazic je show😂😂😂 kakav prodor Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 bio faul na lazi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Achtung! Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Hahahahahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reginald Cousins Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Crni Lazo de ćeš jebote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Lazić je simpatičan momak. Čime se bavi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 (edited) Just now, Miki28 said: Lazic je show😂😂😂 kakav prodor Ovo je bio cist faul odbrane. Pametan prodor, losa sudijska odluka, uhvatio Fala na krivoj nozi. Edited November 11, 2020 by Johnny Štulić 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ne blamirajte se više sa Lazićem, bolje Uskoković da igra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Lazic igrac manje u napadu, bukvalno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Sale jebo te gazdin batler vise. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 (edited) Lazic 😂😂😂 Vadi Kuzmica i Lazica, istopicemo ovo brzo ako oni nastave da se blamiraju. Edited November 11, 2020 by DijametralnoSuprotan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 1 minute ago, Johnny Štulić said: Ovo je bio cist faul odbrane. Pametan prodor, losa sudijska odluka, uhvatio Fala na krivoj nozi. Ma simpaticno to izgleda kad on krene u prodor😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Just now, Zvezdinho said: Lazic igrac manje u napadu, bukvalno. I u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boaće Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Ne da Lazić da se odlepimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Oprostiše čistu nesportsku Ritu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 sunceti...Mustafa kad krene, šarke lete... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts