Don Dusko Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Simon klacer! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 17 minutes ago, Antizemljaš koji lebdi said: Sad ce krene da ulazi. Esam vam rekao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Hol...brate mili....da li si jebeno normalan.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Volim te Dobricu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 TAKO JE BREEEEEEEEE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 2:0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Idite momci u pičku materinu baš.... 8 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Aaaaaaaaaajdeeeee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Obradoviću pocepaj diplomu ako je uopšte imaš! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dl91 Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Aaaaaaaqa aaa, Zvezda aaaaaaaaaaaa!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 rasplaka me Dobrivoje sa ovim aplaudiranjem na kraju a na oči ne mož da gleda... moj naklon ciganšturo i da si nam živ i zdrav. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 I jos jedno licno zapazanje od veceras - Nisam odusevljen sto protiv sve logike i okolnosti pustamo navijace s vezom u halu - no uprkos tome, gledanje ove dve utakmice mi je na najplasticniji nacin nacrtalo nesto cega sam bio samo delimicno svestan - sport bez publike je nista, nula, - cak i u TV prenosu. Jedva cekam pune hale ponovo, ma sta da budemo igrali i ma kakav tim da sastavimo. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 1 hour ago, Crni said: Ovo sta radi Lojd, to je takvo nepostovanje ekipe, odnosno neobavezna kosarka. Da izgubis utakmicu u trecoj cetvrtini koju krenes sa plus 14, e to je odlika losih ekipa. Nocas je dres Zvezde osramocen od strane pojedinih igraca, a pre svih trenera. Radonjic me je razocarao vise nego onda protiv Cibone. Nocas si se druze realno najvise ti osramotio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Vise od posta. :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 6 minutes ago, Decembarski said: Nocas si se druze realno najvise ti osramotio. Bolje ja nego oni, i ako treba nek uvek bude tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 8 minutes ago, Crni said: Bolje ja nego oni, i ako treba nek uvek bude tako. Posteno. I ja gutam knedle al se ujedam za jezik dok sudija ne odsvira kraj. Nikad ne znas sta moze da se desi. Kosarka je to... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 Just now, Decembarski said: Posteno. I ja gutam knedle al se ujedam za jezik dok sudija ne odsvira kraj. Nikad ne znas sta moze da se desi. Kosarka je to... Mene zena ne moze da slusa, kaze kako si pesimistican, ali ustvari je to moja mantra...proslu utakmicu sam isprozivao dobrica na poluvremenu🤫 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 19 minutes ago, Crni said: Mene zena ne moze da slusa, kaze kako si pesimistican, ali ustvari je to moja mantra...proslu utakmicu sam isprozivao dobrica na poluvremenu🤫 Ja sa ocem zbog toga ne mogu da gledam utakmicu. On u prvom minutu uvek vice,nema nista,gotovo,ubise nas i slicno... Ja ne bi ni gledao ako bi mislio da je tako. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 3 minutes ago, Decembarski said: Ja sa ocem zbog toga ne mogu da gledam utakmicu. On u prvom minutu uvek vice,nema nista,gotovo,ubise nas i slicno... Ja ne bi ni gledao ako bi mislio da je tako. Ja sam u RL pomalo zivcan i prek, zato izbegavam da pisem na Live temi, ali za neke tekme napravim izuzetak 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 4 minutes ago, Decembarski said: Ja sa ocem zbog toga ne mogu da gledam utakmicu. On u prvom minutu uvek vice,nema nista,gotovo,ubise nas i slicno... Ja ne bi ni gledao ako bi mislio da je tako. Razumem coveka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 8 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ja sam u RL pomalo zivcan i prek, zato izbegavam da pisem na Live temi, ali za neke tekme napravim izuzetak 😄 Ja ne mogu da pisem dok gledam utakmicu. Nemam koncentraciju za to . A ni zivce. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 31 minutes ago, Decembarski said: Ja sa ocem zbog toga ne mogu da gledam utakmicu. On u prvom minutu uvek vice,nema nista,gotovo,ubise nas i slicno... Ja ne bi ni gledao ako bi mislio da je tako. Tvoj je još i dobar, moj im se iznahebe mater svima dok ne okrene u krug i tako opet, mada uvek ima jednog i to nekog van zdrave lokige ko mu je dobar i kog preskače (kao da sad uzme Hola ). I najbolje kad krene Izbaci ga, pa za sledećeg Teraj ga u PM, pa onda za minut treceg Izbaci ga... Ja ga pitam Pa kog više da ubaci, ti ih sve istera napolje 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted May 18, 2021 Share Posted May 18, 2021 1 minute ago, Ridji said: Tvoj je još i dobar, moj im se iznahebe mater svima dok ne okrene u krug i tako opet, mada uvek ima jednog i to nekog van zdrave lokige ko mu je dobar i kog preskače (kao da sad uzme Hola ). I najbolje kad krene Izbaci ga, pa za sledećeg Teraj ga u PM, pa onda za minut treceg Izbaci ga... Ja ga pitam Pa kog više da ubaci, ti ih sve istera napolje 😀😀😀Show. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DijametralnoSuprotan Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 Kakva sudijska trojka, mislim vredi li se uopste i nadati necemu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 Just now, DijametralnoSuprotan said: Kakva sudijska trojka, mislim vredi li se uopste i nadati necemu. Moze se na to gledati i ovako: Mogu samo da nas prijatno iznenade. Jebeni Javor bi dao trojku da nije Radovic reagovao. Not even a close call... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts