Chucky Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 utakmica je postala neglediva nakon silnih sudijskih prekida. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Just now, Takeshi_Kovacs said: to je zato sto su nasi igraci glupi, a njihovi pametni Npr pametan blok Novice prilikom kog otkida Lojdu rame. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Just now, Čvarkov said: Npr pametan blok Novice prilikom kog otkida Lojdu rame. Nisam primetio nesto posebno u tom bloku. Bez lakta, ruke ispruzene nadole, mozda manja kretnja ali neznatno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Rit - Noko, to mora da budu prve dve opcije na visokim pozicijama. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 1 minute ago, drakon1 said: Nisam primetio nesto posebno u tom bloku. Bez lakta, ruke ispruzene nadole, mozda manja kretnja ali neznatno. Faul ko vrata. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Po meni Reath najbolji danas 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 1 minute ago, drakon1 said: Nisam primetio nesto posebno u tom bloku. Bez lakta, ruke ispruzene nadole, mozda manja kretnja ali neznatno. Mala, ali nedozvoljena. Taman kad igrač treba da prođe pored njega, iskosio se taman da ga lepo namesti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 4 minutes ago, Ridji said: Ne možemo da rutiniramo Partizan 15ak-20 razlike pa ne znam šta da je. Da li naše gluposti, da li veća želja igrača Partizana (sto je poslednje 3-4 godine uglavnom slučaj) da li sudijsko navlacenje, ali uvek je nešto i uvek bude neko mučenje sa rezultatom Danas to nije slucaj.Krenuli smo da prelamamo i onda sudije krenule u svoj ritual. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 3 minutes ago, drakon1 said: Nije to toliko lose (nije ni bas dobro, da se razumemo), koliko smo mi jalovi pa nam sve smeta. kako komentarises segment sudjenja od onog gledanja snimka od 12min pa do kraja poluvremena u sutra loyda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Evo sad isti blok Novice na Voldenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 5 minutes ago, drakon1 said: Nije to toliko lose (nije ni bas dobro, da se razumemo), koliko smo mi jalovi pa nam sve smeta. Druze razumem sve.Ali kad 1 strani izmisljas a drugoj ne onda normalno da smeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Drakon pokusava da bude politicki korektan ali nema potrebe za time ovde, mozes slobodno da napises da je faul ako je bio ili da je sudija napravio gresku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Just now, Takeshi_Kovacs said: kako komentarises segment sudjenja od onog gledanja snimka od 12min pa do kraja poluvremena u sutra loyda? Vec sam se oglasio. Gledanje k'o gledanje, odluke su nesto drugo. Mi smo nervozni jer smo izgubili prednost i momentum i bilo je situacija koje su se po murphys law nagomilale na nasu stranu. Vise smo frustrirani nego sto je tu bilo katastrofalnog sudjenja. 2 minutes ago, Martin Mystere said: Evo sad isti blok Novice na Voldenu. To je po meni pre faul bio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Just now, drakon1 said: Vec sam se oglasio. Gledanje k'o gledanje, odluke su nesto drugo. Mi smo nervozni jer smo izgubili prednost i momentum i bilo je situacija koje su se po murphys law nagomilale na nasu stranu. Vise smo frustrirani nego sto je tu bilo katastrofalnog sudjenja. Ma ajde.Neka bude na 2 strani iste odluke.Postenije nego ovako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Ovo djubre prvo laktom udara Lojda, pa Voldena, sad i rita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Just now, K.Dot said: Drakon pokusava da bude politicki korektan ali nema potrebe za time ovde, mozes slobodno da napises da je faul ako je bio ili da je sudija napravio gresku. Uopste ne. Citaj moj komentar sudjenja na pocetku. Ispljuvao sam i Peteka i Dragojevica. 3 minutes ago, 12Laki said: Druze razumem sve.Ali kad 1 strani izmisljas a drugoj ne onda normalno da smeta. Sta je izmisljeno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 što izađe Simonović sad...? nakon sat vremena na terenu...? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Svaki put kada Partizan igra orotiv Zvezde pidsetim ee kakvo je govno od coveka ovaj Velickovic. Kako kvarno htede da udari RutaSent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 1 minute ago, drakon1 said: Uopste ne. Citaj moj komentar sudjenja na pocetku. Ispljuvao sam i Peteka i Dragojevica. Sta je izmisljeno? Dobro je Drakone ja aludiram na ujednacen kriterijum. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 1 minute ago, drakon1 said: Uopste ne. Citaj moj komentar sudjenja na pocetku. Ispljuvao sam i Peteka i Dragojevica. Sta je izmisljeno? 4 bacanja jaramazu i lopta sa strane nesviran cist faul na loydu u poslednjem napadu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Jebo ovaj napad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 (edited) dajte Lengstonu da oseti derbi...pa nek je i ovakav posran i slinav... Edited March 14, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Just now, Takeshi_Kovacs said: 4 bacanja jaramazu i lopta sa strane nesviran cist faul na loydu u poslednjem napadu Moze se svirati, mada egzotika. Moglo bi se diskutovati da je nesto slicno bilo na drugoj strani, a da nisu isto odsudili. Nije bio faul. Loyd ulazi u Thomasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Svaka čast Voldenu ali igra sa njim kao plejem je zločin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Ovo, moze se vec sad reci, jedan od ruznijih derbija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts