Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 3/14/2021 at 8:05 PM, Ridji said:

Ne možemo da rutiniramo Partizan 15ak-20 razlike pa ne znam šta da je. Da li naše gluposti, da li veća želja igrača Partizana (sto je poslednje 3-4 godine uglavnom slučaj) da li sudijsko navlacenje, ali uvek je nešto i uvek bude neko mučenje sa rezultatom 

Expand  

Danas to nije slucaj.Krenuli smo da prelamamo i onda sudije krenule u svoj ritual.

• Like 1
Posted

Drakon pokusava da bude politicki korektan ali nema potrebe za time ovde, mozes slobodno da napises da je faul ako je bio ili da je sudija napravio gresku.

Posted
  On 3/14/2021 at 8:10 PM, Takeshi_Kovacs said:

kako komentarises segment sudjenja od onog gledanja snimka od 12min pa do kraja poluvremena u sutra loyda?

Expand  

Vec sam se oglasio.  Gledanje k'o gledanje, odluke su nesto drugo. Mi smo nervozni jer smo izgubili prednost i momentum i bilo je situacija koje su se po murphys law nagomilale na nasu stranu. Vise smo frustrirani nego sto je tu bilo katastrofalnog sudjenja.

On 3/14/2021 at 8:11 PM, Martin Mystere said:

Evo sad isti blok Novice na Voldenu.

Expand  

To je po meni pre faul bio.

Posted
  On 3/14/2021 at 8:13 PM, drakon1 said:

Vec sam se oglasio.  Gledanje k'o gledanje, odluke su nesto drugo. Mi smo nervozni jer smo izgubili prednost i momentum i bilo je situacija koje su se po murphys law nagomilale na nasu stranu. Vise smo frustrirani nego sto je tu bilo katastrofalnog sudjenja.

Expand  

Ma ajde.Neka bude na 2 strani iste odluke.Postenije nego ovako.

Posted
  On 3/14/2021 at 8:12 PM, K.Dot said:

Drakon pokusava da bude politicki korektan ali nema potrebe za time ovde, mozes slobodno da napises da je faul ako je bio ili da je sudija napravio gresku.

Expand  

Uopste ne. Citaj moj komentar sudjenja na pocetku. Ispljuvao sam i Peteka i Dragojevica.

On 3/14/2021 at 8:11 PM, 12Laki said:

Druze razumem sve.Ali kad 1 strani izmisljas a drugoj ne onda normalno da smeta.

Expand  

Sta je izmisljeno?

Posted

Svaki put kada Partizan igra orotiv Zvezde pidsetim ee kakvo je govno od coveka ovaj Velickovic. Kako kvarno htede da udari Ruta

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Posted
  On 3/14/2021 at 8:16 PM, Takeshi_Kovacs said:

4 bacanja jaramazu i lopta sa strane

nesviran cist faul na loydu u poslednjem napadu

Expand  

Moze se svirati, mada egzotika. Moglo bi se diskutovati da je nesto slicno bilo na drugoj strani, a da nisu isto odsudili.

Nije bio faul. Loyd ulazi u Thomasa.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...