Don Dusko Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 1 minute ago, Johnny Štulić said: A i Čović čim sam video da najavljuje top 8 odmah sam video situaciju kako Šakota gasi požar Da Sakota je trenercina.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Ne pamtim da smo u nekoj EL utakmici ovoliko otvorenih trojki promašili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Pa koja je ovo akcija u pm da Obrajant dobija loptu na 7 metara od koša.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Da mi je znati zašto Obradović ovako često vraća Obrajanta u igru večeras... Šta on to vidi u njemu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ханибалија Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Ako ništa sviđa mi se što deda Roč i u ovakvoj konstalaciji ima malu minutažu. Ako ga priduže onda stvarno logike bez.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 (edited) 2 minutes ago, 12Laki said: Da Sakota je trenercina.... Prijatelju Šakota je prvi trener koji je impresionirao Čovića. Prvo rešenje za ovu sezonu je bio ostanak Šakote ali je odbio zbog godina i zdravlja Edited December 3, 2020 by Johnny Štulić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Da sam Rocesti, sam bi spakovo kofereSent from my Mi 10 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Bolji je Nebojša skaut od ovih ovogodišnjih. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Just now, Johnny Štulić said: Prijatelju Šakota je prvi trener koji je impresionirao Čovića. Prvo rešenje za ovu sezonu je bio ostanak Šakote ali je odbio zbog godinam Ako je Sakota impresionirao Covica onda su nam ambicije u q... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Otkud to da bek igra pleja umesto da ga stavi na prirodnu poziciju centra.... Jbg čovek je mnogo bolji kad ne igra plejmejkera već klasičnog beka, nije do mene.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Fascinantno mi je da niko ne zna šta se igra u napadu, ne zovu se akcije. Daj loptu Džoniju na trojci pa app. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Ali pazi ovo sudaranje naših igrača u napadu i ulaženje u liniju kretanja jedni drugima. Bukvalno niko ne zna šta treba da radi. Ni najblažu ideju nema. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 (edited) 2 minutes ago, Johnny Štulić said: Prijatelju Šakota je prvi trener koji je impresionirao Čovića. Prvo rešenje za ovu sezonu je bio ostanak Šakote ali je odbio zbog godina i zdravlja Isuse.... Edited December 3, 2020 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Just now, 12Laki said: Ako je Sakota impresionirao Covica onda su nam ambicije u q... Od svade Čovića i navijača. Do klimabe situacije u Aba i ne tako izgledne u EL. Mi smo bili 3ći u Aba i na dve pobede od 6-7 pozicije u EL. A da ne spominjem onu seriju od 4 pobede u EL zaredom. Nismo objektivni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Da sam Rocesti, sam bi spakovo kofereSent from my Mi 10 using TapatalkSlave trepni ako su te oteli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 (edited) 3 minutes ago, Johnny Štulić said: Prijatelju Šakota je prvi trener koji je impresionirao Čovića. Prvo rešenje za ovu sezonu je bio ostanak Šakote ali je odbio zbog godina i zdravlja Ne znam da li ovo govori vise o tebi ili o Covicu... A i ja idiot citam live temu... Edited December 3, 2020 by Geronimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Just now, mister-no said: 9 minutes ago, mmajstor said: Otkud to da bek igra pleja umesto da ga stavi na prirodnu poziciju centra.... Jbg čovek je mnogo bolji kad ne igra plejmejkera već klasičnog beka, nije do mene.. Jel si upoznat da nam je Hol povredjen i da nam je Roc od 16 leta jedini klasican plej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Odbrana je skoro pa ok. Kad sastavimo 2-3 uspesna napada odmah smo u striking distance. Kakav krs smo mi, a bogami i Makabi. Ozbiljna ekipa bi nas vec davno samlela. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 ali režiju kidaju artani... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Just now, Johnny Štulić said: Od svade Čovića i navijača. Do klimabe situacije u Aba i ne tako izgledne u EL. Mi smo bili 3ći u Aba i na dve pobede od 6-7 pozicije u EL. A da ne spominjem onu seriju od 4 pobede u EL zaredom. Nismo objektivni. Sakota je imao 10x bolju bekovsku liniju nego sto ima Sasa(jedino bi Lojd i donekle Volden mogli tamo da budu)...Uglavnom Sakota je imao dosta bolji i iskusniji tim...Pogotovo kad su sklonili Ficu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 1 minute ago, Geronimo said: Ne znam da li ovo govori vise o tebi ili o Covicu... A i ja idiot citam live temu... Imaš potcenjene trener i precenjene. Šakota je legenda u Grčkoj ali džabe lad telad kod nas ne zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Pali se mašina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Pali se Roch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Bravo Džordane ! Neću više o Šakoti imam dijamentralno suprotna mišljenja i ne želim da ulazimo u neku debatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 3, 2020 Share Posted December 3, 2020 Opet Loyd divlja, nece da dda saigracu u kontri😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts