Ridji Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Kao sto sam napisao posle utakmice, preterano smo pomagali sa Delavalea u trecoj utakmici. Ok je da pokusas da sprecis Rida da se razigra, ali kad vec vidis da Italijana ide. Pa cak i da ga ne ide pri onom rezultatu i na onoliko vremena do kraja mislim da je bilo logicnije rizikovati vise prostora za Rida i zaustavljanje nekim faulom, posebno iz razloga kako ovaj sutira penale u seriji
propolis Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 13 minutes ago, Ridji said: Kao sto sam napisao posle utakmice, preterano smo pomagali sa Delavalea u trecoj utakmici. Ok je da pokusas da sprecis Rida da se razigra, ali kad vec vidis da Italijana ide. Pa cak i da ga ne ide pri onom rezultatu i na onoliko vremena do kraja mislim da je bilo logicnije rizikovati vise prostora za Rida i zaustavljanje nekim faulom, posebno iz razloga kako ovaj sutira penale u seriji To je bio Milojev x faktor. Kad je video da su zatvoreni Ivanovic i Kobs posegao ja za trecim bekom koji ima odlican sut,a nije bio vidljiv do tada. Gledao sam dosta Budućnost ove sezone i Delavale nije igrac kome oni tamo veruju niti on ima neku veću ulogu sem da odmori Kobsa i Ivanovica. Smatram da bi trebali da nastavimo sa istom taktikom kao i do sada samo malo više pažnje da posvetimo na tu stranu pomoći gde ce biti Delavale, konkretno Dobrić će tu morati bolje da anticipira kada sme da ga ostavi samog.
NikadProtivKaline Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 2 dobra poteza i simona na startu posle duze vremena
MrTripleDouble Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 7 minutes ago, mmajstor said: ima li neko link....skenjo mi se Kodi? promeni portal, stavi 3
Čvarkov Posted May 24, 2021 Posted May 24, 2021 Just now, Miki28 said: Loydara brutalan I ćorava koka ubode neko zrno
Recommended Posts