Helmet Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Kakav je potencijal Radanov, sve je kosarkasko u njemu, ovaj ulaz sto je realizovao, to mucenik Simonovic i Lazic ne mogu ni na treningu.Kako mi ne mozemo ni jednog talenta da razvijemo u igrac nikako ne mogu da razumem. Samo vise samopouzdanja i rutine, ja sam siguran da bi mogao da bude legit el igrac. Jbg, bar je Radonji doslo iz dupeta u glavu pa je uveo Hall i njega da igraju. Obojica su nam preko potrebna za Buducnost, valjda ce se i Rit malo stabilizovati za neke minute na 5, sto manje Kuzmica to manje stete, Nnoko nesto i odigra na bljeskove.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Koliko mi je simpatična ova reklama gde Leslie Cordoba naručuje delove za auto, muy bien 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 2 minutes ago, Knipex said: Koliko mi je simpatična ova reklama gde Leslie Cordoba naručuje delove za auto, muy bien Ko je doticna? A reklama je bomba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 1 minute ago, drakon1 said: Ko je doticna? A reklama je bomba. Argentinka, model, živi u Srbiji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Just now, Knipex said: Argentinka, model, živi u Srbiji. Supersimpa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 5 minutes ago, Knipex said: Koliko mi je simpatična ova reklama gde Leslie Cordoba naručuje delove za auto, muy bien Posebno sto je u moru debilnih i retardiranih reklama za kladionice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 3 minutes ago, Wingwalker said: Igosi numeju da igraju u ovom tempu...i neće moći da preuzimaju kada im u prvoj petorci opet budu dvojica sa klupe. Deda će to sigurno nastaviti da kažnjava. Klemons je do sada fino krpio te propuste u odbrani ali neće on još dugo biti u takvom fokusu i izgaranju. Nije samo Karmajkl, citava im je ekipa odlicna defanzivno. Ilic je fantastican, Atic, Josilo.. pa i Grey i Jovanovic sa klupe. Ubaciti im 48 poena za poluvrijeme je dobar podvig, i to sve iz pozicionog napada (osim 2 iz kontre). Odlicna priprema za utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 10 minutes ago, Wingwalker said: Deda purnja, vodnjikav...ali kada je gusto školuje na obe strane. on i dobric su suvo zlato kluba. treba da je sramota svakoga ko ih je ikad pljuvao. deki je tu od 2015., u zvezdi cetiri sezone. dobric od 2013., u zvezdi peta sezona. nebrojeno puta su nas vadili i bili najbolji kad je najbitnije. davidovca kad krene sut spolja protivnik je najebao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Evo specijal peteka. Jednom u nasu korist. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 daj ovog ilica za sl. sezonu jbt nije dobro ovo krenulo top 3 simonovic 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Kakvo sudjenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 (edited) Jošilo siluje Lojda ledjima a NNoko na pola metra gleda i razmišlja šta bi valjalo činiti u toj situaciji. Edited May 11, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Simon još samo 2 faula i dobijamo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 nismo prelomili na 40-22 od tad se mucimo u napadu, 8 poena za nekih 7 minuta 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Poceli smo mazohisticki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Je l smo to pomislili da je utakmica već gotova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Koliko je tek Rit los kada ne moze da zameni Simona.. Auh bruke 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 3 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: daj ovog ilica za sl. sezonu jbt nije dobro ovo krenulo top 3 simonovic Kako sam ja propustio sve do sada koliko si ti u stvari bezobrazan.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Pomracenje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Moraće Dobrić i DeDa da vade stvar izgleda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 opet bila 0:9 serija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Postoji li vakcina protiv Simona? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Just now, Princeton said: Kako sam ja propustio sve do sada koliko si ti u stvari bezobrazan.. nista licno protiv tebe imam problem sa lupetanje na topiku odavno, pa u principu vise i ne kontrolisem reakcije i stoji naravno da za simona nisi u pravu, samo bi u nekoj drugoj situaciji mozda razgovarali u nesto drugacijem tonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Kad je Ilić pogodio trojku... Biće ovo zajebano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Just now, Sector said: Postoji li vakcina protiv Simona? A protiv tebe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts