quentin Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Je l Kori Lamoniki jebo ženu? Šta mu sve svira lik... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Volden Evrokup klasičan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 1. Plej. Pa da pričamo dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 1 minute ago, mister-no said: Volden Evrokup klasičan Staviti mu bromazrpam u pice pre tekme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 1 minute ago, quentin said: Je l Kori Lamoniki jebo ženu? Šta mu sve svira lik... Ono pogresno vodjenje lopte je bezveze, jer je Walden stajao u mestu i nije bio u prodoru gde bi imao nekakvu prednost sa takvim vodjenjem. Koraci su bili oba puta kad se gleda mikroskopom (pomeranje stajne noge). Nije greska sigurno, ali pomalo sitnicavo. Moze da se sudi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Divljanje klasično... Jbg za to je Punter tata, ovi nisu... Volden izgoreo od prevelike želje... Nismo mogli ni da očekujemo bolje sa ovakvim suđenjem i brojem izgubljenih lopti... DeDa još nije ukapirao da je počela sezona... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Uglavnom gubimo zbog nasih gresaka. Svaku put kad smo trebali da pridjemo gresimo pae napada vezano. Ok je, bice to dosta bolje kad se isprave greske i prikljuce 2 ili 3 nova igraca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Volden dobar defanzivac, u napadu previše bacakanja bez razloga. Niti ball handler, niti šuter. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Da li je De Kolo ikad napravio korake? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Po ovoj igri, ovaj Fener ima tek nesto bolje sanse za F4 od nas. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
forumko topic Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Timeout na -16?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 2 minutes ago, pavijan2 said: Da li je De Kolo ikad napravio korake? Pazi sta pises. 2 bacanja za De Koloa. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 (edited) De Kolo je vrlo dobar igrač ali uz Majka Džejmsa najzaštićeniji igrač u EL. Statistiku im "budže" vrlo često sudijske odluke. Jer pola poena od ukupnog broja postižu sa slobodnih bacanja. EDIT: Zaboravio sam Šveda. Edited October 2, 2020 by Johnny Štulić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 3 minutes ago, pavijan2 said: Da li je De Kolo ikad napravio korake? Jeste, samo neće da mu sude Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 2 minutes ago, Ulicni basketas said: Timeout na -16?? Igrao plus na Lojda Obradovic u kladionici pa da napravi akciju za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Štulić Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Za ovaj poslednji napad ima da im vratimo kao Mornar nama prošle sezone ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 (edited) Nisam gledao drugo poluvreme, ali iz prikazanog moze da se zakljuci: prvi macici se u vodu bacaju. Tako da , bit ce to mnogo bolje u nastavku sezone. Velika zelja za dokazivanjem igracima u EL im se spotakla o noge i tako ja vidim ovaj prvi sezonski mec. Bitno je da to bude neka pristoja razlika na kraju, da ih mozemo nakantati kad budu igrali u BGD. Edited October 2, 2020 by Slavisa iz Tavankuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 @drakon1 da li su koraci ovo kad De Kolo napravi dvokorak pa stane? Večeras je to uradio barem 3 puta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Ništa Volden nije radio što nije radio i beli medved ali opet Voldenu su nekoliko puta suđeni koraci a ovom nijednom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 De Kolo smrdi i preko televizora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Znam da je glupo mraciti nakon prve utakmice i davati neke prognoze... Ali veoma sam razocaran igrom... Toliko sam cekao tu Evroligu i onda dobijemo ovo, prosto neverovatno. Naravno da nisam ocekivao pobedu, ali Sasa Obradovic kao da je sinoc preuzeo ekipu. Ostajem pri stavu da Sasa Obradovic nije bio pravi izbor za nas, jedini pravi izbor za vracanje na stare staze slave je bio Dejan Radonjic, ali eto gazda nije dozvolio zbog svog ega i sujete, hteo je da pokaze kako je on gazda i kako je veliki, a ne shvata da od Radonjica moze biti veci samo ako se ponovo rodi. Stalno se nesto tesimo "prva je utakmica", pa onda "dobro tek je druga utakmica", a kad dodje 12-a utakmica onda smo se vec umorili jer imamo kratak roster, zaista mi se vise povraca od toga, povraca mi se od izgovora. Nama su 3 godine vec pojeli skakavci nakon Radonjica, mi stalno nekom dajemo sansu, svake godine novi pocetak, stalno neko novo uigravanje, a ni jedan trener ne doceka ni godinu dana. Pa dokle bre vise?! Nemamo mi godine za gubljenje, treba malo pogledati istini u oci. Nas budzet je prosle sezone bio najveci u istoriji kluba (8.3M) a rezultati su bili losi. Ne bi smo verovatno ni igrali ovu Evroligu da nije bilo Korone, treba biti iskren. Ne znam po cemu je to muceni gazda zakljucio da cemo mi napasti kako on kaze "sam vrh Evrolige?" jel mislio da cemo napasti rukovodstvo Evrolige saopstenjima, ili je stvarno mislio da cemo se mi plasirati u sam vrh tabele? Hocemo sigurno, ali ako se tabela okrene naopacke, onda cemo biti na vrhu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 18 minutes ago, StephenBob said: Znam da je glupo mraciti nakon prve utakmice i davati neke prognoze... Ali veoma sam razocaran igrom... Toliko sam cekao tu Evroligu i onda dobijemo ovo, prosto neverovatno. Naravno da nisam ocekivao pobedu, ali Sasa Obradovic kao da je sinoc preuzeo ekipu. Ostajem pri stavu da Sasa Obradovic nije bio pravi izbor za nas, jedini pravi izbor za vracanje na stare staze slave je bio Dejan Radonjic, ali eto gazda nije dozvolio zbog svog ega i sujete, hteo je da pokaze kako je on gazda i kako je veliki, a ne shvata da od Radonjica moze biti veci samo ako se ponovo rodi. Stalno se nesto tesimo "prva je utakmica", pa onda "dobro tek je druga utakmica", a kad dodje 12-a utakmica onda smo se vec umorili jer imamo kratak roster, zaista mi se vise povraca od toga, povraca mi se od izgovora. Nama su 3 godine vec pojeli skakavci nakon Radonjica, mi stalno nekom dajemo sansu, svake godine novi pocetak, stalno neko novo uigravanje, a ni jedan trener ne doceka ni godinu dana. Pa dokle bre vise?! Nemamo mi godine za gubljenje, treba malo pogledati istini u oci. Nas budzet je prosle sezone bio najveci u istoriji kluba (8.3M) a rezultati su bili losi. Ne bi smo verovatno ni igrali ovu Evroligu da nije bilo Korone, treba biti iskren. Ne znam po cemu je to muceni gazda zakljucio da cemo mi napasti kako on kaze "sam vrh Evrolige?" jel mislio da cemo napasti rukovodstvo Evrolige saopstenjima, ili je stvarno mislio da cemo se mi plasirati u sam vrh tabele? Hocemo sigurno, ali ako se tabela okrene naopacke, onda cemo biti na vrhu. Hajmo opet. Da nije Covica Radonjic ne bio to sto sada jeste. Mozda i bi sa drugim klubom ali malo verovatno. Covic ima ime u kosarci dosta pre Radonjica ali nebitno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n4l1m Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 nemamo centra a na 4 sa mjk-om i simonom i opet izgubimo 15+.. sto bi rekao vojko v, kako to, kako to, nije mi jasno? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 Just now, n4l1m said: nemamo centra a na 4 sa mjk-om i simonom i opet izgubimo 15+.. sto bi rekao vojko v, kako to, kako to, nije mi jasno? Videcemo kako ce izgledati centarska linija kada se prikljuci Terry. Sigurno samo dosta bolje. Na 4 mislim da ce se dovesti igrac, i to startna 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StephenBob Posted October 2, 2020 Share Posted October 2, 2020 20 minutes ago, Predragdjape said: Hajmo opet. Da nije Covica Radonjic ne bio to sto sada jeste. Mozda i bi sa drugim klubom ali malo verovatno. Covic ima ime u kosarci dosta pre Radonjica ali nebitno. Covic je politicar a Radonjic je kosarkaski radnik koji stvara i pravi rezultate, tu treba naglasiti i da ih je pravio uglavnom bez para. Covic mu nije ni do kolena, koliko god se ti trudio da ga velicas. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts