Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
1 hour ago, Ridji said:

Niste igrali skoro?

Kako lepo Indjic guši Kazahstanca…

Da dobije i Markus i na putu smo da upišemo novu pobedu

Pazi brate ne da ga gushi nego igra ovo otvaranje protiv njega, da li je benoni, ali svakako totalno ostro, 

svesno u blagi minus od pocetka.

+

sto se tice saha na forumu, mozemo se prebrojati. A ako neko zeli da odigra partiju ili mini mech, neka mi se javi

Edited by KfJ
Posted

Lepo je Indjic priveo meč kraju, Markus takodje rekao bih rutinski s obzirom na razliku u rejtingu. Ivanišević i danas remizirao iako je mogao da dobije ali s obzirom na 2:0 pametno. Trebalo bi i Perunko da remizira ovu damsku završnicu.

Što se tiče igranja ako ima zainteresovanih večera, sutra uveče ili utorak… Dok sam u bolnici imam vremena :classic_biggrin:

Posted (edited)

Protiv Holandije u sledecoj rundi. Bice bas tesko. Giri, J. Van Foreest i Benjamin nisu izgubili na turniru.

Edited by Xpert
Posted

Boga mi kako stvari stoje Markus da dobije a ostala trojica mogu da remiziraju i dobijamo. U svakom slučaju barem 2:2 bi trebalo da imamo u džepu 

edit: Evo ga Indjić remizirao

Posted

Markus je vec dobio, Indjic je cist remi, Ivic je isto mrtva pozicija, 99% remi, ali Perunovic i Warmerdam su jako slabi sa vremenom, moze svasta da bude tu. 

Posted
6 minutes ago, McLeod said:

Da je remizirao dobili bismo? Bas steta, jaki su Holandjani.

Da, ali sto je najgore imao je cak i dobijenu poziciji, samo sto je bukvalno postala bullet partija posle 30og poteza. 

Posted (edited)

Mozda i bolje ovako. Da smo dobili, sutra bismo dobili verovatno protivnika sa kojim ne bismo mogli da igramo, a ovako, ako se gleda s kim nismo igrali a da imamo isti broj bodova, onda je to Moldavija ili Spanija. Sa obe zemlje moze da se igra.

Markus mora dobiti neku ozbiljnu nagradu za ovaj performans na turniru do sada.

A bilo bi red da Velja iskoci na scenu sutra. Bas je u padu forme.

Abdusatorov koji je uzeo bese rapid ili blitz ove godine je bas ozbiljan momak.

Edited by greenenvy
  • Like 1
Posted

Kako je Giri velemajstorski ovde nasao put do remija u mozda vec dobijenoj poziciji.

Njegov 30..c2+ nakon samo 2 minuta razmisljanja ce uci u anale.

• Ha-ha 1
Posted

Pa gde Azeri od svih majku mu. 

Indjic da juri remi protiv Shak-a, a da svoju sansu traze Velja i Markus. Cetvrta tabla sta god da uradi, a pretpostavljam da ce igrati Ivanisevic. 

Posted
3 hours ago, KfJ said:

Kako je Giri velemajstorski ovde nasao put do remija u mozda vec dobijenoj poziciji.

Njegov 30..c2+ nakon samo 2 minuta razmisljanja ce uci u anale.

;D

• Ha-ha 1