Old 666 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Šta fali Kolinsovoj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Elaborirali smo pre par strana, mrzi me da ponavljam, a fali mi neka pristojna reč da je ukratko opišem... hmmm... možda rospija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 14 hours ago, Vamos Laki said: Masis fudbal. Poenta je da te ja ne mogu shvatiti kao relevantnog sagovornika jer pravis idealizaciju oko jedne osobe i na osnovu toga komentarises ostale. Pa to ide i do toga da se novinari na osnovu toga dele na dobre i lose. Ili sam to samo ja, prosto ne podnosim idolpoklonstva i mitologije koje stvaraju ljudi. Neke slicne komentare sam pisao i na kkP i fkCz topicima. Sta je bitno za relevantnost i kredibiltet? Da li neko prati uopste tenis? Nebitno Da li neko prati tenis cak i kad njegov/njen omiljeni igrac ne igra? Nebitno Da li se taj neko razume u taj tenis? Nebitno Da li pljuje svog omiljenog igraca? Presudno i najbitnije. Na ovom forumu ima dovoljno pljuvaca lika i dela Rogera Federera, nije neophodno da im se ja kao jedini njegov navijac pridruzim. I ne mozes da poredis sa Djokovicem koji ovde ima na desetine navijaca i ima ih raznoraznih, ima onih koji ga brane po svaku cenu, koji ga pljuju, a ima i onih koji su najcesce umereni. Da li ce diskusija na forumu da se bude na visem nivou ako se i ja prikljucim pljuvanju Federera? Pa ja iskreno sumnjam. A sta ti pises po topicima fkcz i kkp...koga briga @Milutinov Tata hvala na lepim recima Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 10 minutes ago, alcesta said: fali mi neka pristojna reč da je ukratko opišem... hmmm... možda rospija Baksuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 jabeur 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 23 minutes ago, alcesta said: Elaborirali smo pre par strana, mrzi me da ponavljam, a fali mi neka pristojna reč da je ukratko opišem... hmmm... možda rospija Ja je sad prvi put gledam, rospija joj bas stoji Lici mi na onu Vandevej ili kako se vec cita, to je taj nivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 ali kako se istresa na almagra Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 ovo sad vec lici na klasican wta mec .brejk,ribrejk..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 (edited) Valjda nećemo gledati reprizu meča s Muguruzom. Ajmo,Ons, možeš ti to! (Ons je užasno ime za navijanje, baš se ne prima ) Edit: Edited October 6, 2020 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Za nas koji ne gledamo:da li je kisovito i da li je na PC navucen krov? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 1 minute ago, Crni Bombarder said: Za nas koji ne gledamo:da li je kisovito i da li je na PC navucen krov? Ne znam da li pada kisa, ali tokom meca su navukli krov. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 I da li je sindikat linijskim sudijama podelilo vizire😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Pitam jer zelim da pogledam derbi dana: Svarci - Dominator (ovako napisano zvuci kao mec izmedju Svarcenegera i njegovog alter-aga ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 1 minute ago, Milica said: I da li je sindikat linijskim sudijama podelilo vizire😄 Ne igra Djokovic, nema potrebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 7 minutes ago, Crni Bombarder said: Pitam jer zelim da pogledam derbi dana: Svarci - Dominator (ovako napisano zvuci kao mec izmedju Svarcenegera i njegovog alter-aga ) Alien vs. Predator ipak su obojica previše simpatični za takve epitete Ok, sad da se nadamo u Sofiju, šta nam drugo preostaje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Bravo Danny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 sve,sve, ali kad je svitolina postala favorit ( jos kad vidim da je jos predstavljaju kao neku femme fatale ) . kad se setim kako je bila smesna na pocetku i neartikulisana ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Sumnjam da će Svitolina iskoristiti priliku, ona je meni nešto kao ženski Zverev, ali da vidimo. Mislim da će mala Švjontek i nju da namuči. Lepo bi bilo da i Kvitova ode što dalje, iako ne mogu da je zamislim da uzima slem na šljaci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 3 minutes ago, alcesta said: Sumnjam da će Svitolina iskoristiti priliku, ona je meni nešto kao ženski Zverev, ali da vidimo. Mislim da će mala Švjontek i nju da namuči. Lepo bi bilo da i Kvitova ode što dalje, iako ne mogu da je zamislim da uzima slem na šljaci. Sto da ne uzme Kvitova? Uzimala je ona Stutgart, Madrid, a po meni ovi uslovi najvise lice na one iz Stutgarta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 To bi bilo super. Zna se ko osvaja kod muškaraca kad Kvitova osvoji kod žena. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 1 minute ago, Boxy said: Sto da ne uzme Kvitova? Uzimala je ona Stutgart, Madrid, a po meni ovi uslovi najvise lice na one iz Stutgarta. Prvo treba da stigne do finala, možda tada bude sunčano i suvo a bolje da ne komentarišem njene šanse jer kako je krenulo svi moji favoriti odmah ispadaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Nadam se da laganeze resavaju Tim i Nadal danas, pa da u petak gledamo spektakl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 6 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: To bi bilo super. Zna se ko osvaja kod muškaraca kad Kvitova osvoji kod žena. a stavili krov, vise ni za potop ne mogu da navijam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 Znači navijaš da "onaj" uzme dvadeseti...jel tako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted October 6, 2020 Share Posted October 6, 2020 2 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Znači navijaš da "onaj" uzme dvadeseti...jel tako Pošto ce se to 100% desiti, bolje on da uzme, nego i ovaj drugi da se jos vise priblizi...kako se ovo bese zove, kiselo grozdje, sladak limun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts