DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 minutes ago, NikadProtivŽelimira said: It ain't that deep. 😄 Ako čekaš pljeskavicu i primetiš tri lika koja osuđujuće posmatraju koje priloge dodaješ u istu, znaćeš da su to Marko, Eddard i McLeod Mada smo od pihtija završili na prilozima za pljeskavicu, moraš voleti ovaj forum.
Eddard Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 42 minutes ago, MilošVB said: A Bucko, šta ćemo tu? Nemoj, leba ti. Ko tu jede, sigurno stavlja i majonez u pljedžu, daleko bilo.
NikadProtivŽelimira Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samo goveđa, ali poslednji put mi uopšte nije čučnulo. Goveđa i u Ponču, pica je svakako bolja, što ne može biti teško. A inače pica samo pelat, nekad krknem na pola Čilito slatko ljuti, na kućnu krknem i majonez, kad je već 'lebara. Ako je neka fensi, može maslinovo i udri-
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 12 minutes ago, Eddard said: Ko tu jede, sigurno stavlja i majonez u pljedžu, daleko bilo. Vidiš kako grešiš, ja stavljam majonez na pljeskavicu, ali ne volim Buckovu pizzu sa tim teškim namazima.
Mina D. Harker Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Bucko pica je sama po sebi loša, otud i potreba da se "obogaćuje" mesnim salatama. Ili je logika establišmenta da je goveđa salata zapravo ono što prodaju, pica tu dođe kao podloga. U svakom slučaju, ako neko voli samu picu, lokal je za zaobilaženje. 2
MilošVB Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, Mina D. Harker said: Bucko pica je sama po sebi loša, otud i potreba da se "obogaćuje" mesnim salatama. Ili je logika establišmenta da je goveđa salata zapravo ono što prodaju, pica tu dođe kao podloga. U svakom slučaju, ako neko voli samu picu, lokal je za zaobilaženje. Bukvalno 1
Mina D. Harker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ajde da dodam i nešto konstruktivno, bilo nekad - pica u rahmetli Orlu, to mi je bio neki standard za picu. Parčad nisu bila velika, ali su imali odličan pelat (kečap ne stavljam) i pristojne cijene. Sad mi je solidna Kli Kli na Dorćolu i Imperfetto - znam da ima na Vidikovcu, a možda i još negdje bliže centru.
Recommended Posts