Jump to content

Recommended Posts

Posted
13 minutes ago, NikadProtivŽelimira said:

It ain't that deep. 😄 

Ako čekaš pljeskavicu i primetiš tri lika koja osuđujuće posmatraju koje priloge dodaješ u istu, znaćeš da su to Marko, Eddard i McLeod :lol_2:

Mada smo od pihtija završili na prilozima za pljeskavicu, moraš voleti ovaj forum. :classic_smile:

Posted
42 minutes ago, MilošVB said:

A Bucko, šta ćemo tu?

Nemoj, leba ti. 

Ko tu jede, sigurno stavlja i majonez u pljedžu, daleko bilo.

Posted

Samo goveđa, ali poslednji put mi uopšte nije čučnulo.

Goveđa i u Ponču, pica je svakako bolja, što ne može biti teško.

A inače pica samo pelat, nekad krknem na pola Čilito slatko ljuti, na kućnu krknem i majonez, kad je već 'lebara.

Ako je neka fensi, može maslinovo i udri-

Posted
12 minutes ago, Eddard said:

Ko tu jede, sigurno stavlja i majonez u pljedžu, daleko bilo.

Vidiš kako grešiš, ja stavljam majonez na pljeskavicu, ali ne volim Buckovu pizzu sa tim teškim namazima.

Posted

Bucko pica je sama po sebi loša, otud i potreba da se "obogaćuje" mesnim salatama. Ili je logika establišmenta da je goveđa salata zapravo ono što prodaju, pica tu dođe kao podloga. U svakom slučaju, ako neko voli samu picu, lokal je za zaobilaženje.

• Like 2
Posted
11 minutes ago, Mina D. Harker said:

Bucko pica je sama po sebi loša, otud i potreba da se "obogaćuje" mesnim salatama. Ili je logika establišmenta da je goveđa salata zapravo ono što prodaju, pica tu dođe kao podloga. U svakom slučaju, ako neko voli samu picu, lokal je za zaobilaženje.

Bukvalno

• Like 1
Posted

Ajde da dodam i nešto konstruktivno, bilo nekad - pica u rahmetli Orlu, to mi je bio neki standard za picu. Parčad nisu bila velika, ali su imali odličan pelat (kečap ne stavljam) i pristojne cijene.

Sad mi je solidna Kli Kli na Dorćolu i Imperfetto - znam da ima na Vidikovcu, a možda i još negdje bliže centru.