Old 666 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 "Pola lige" je baš preterano reći. Staforda treba da dovede ekipa koju dobar QB deli od mogućnosti da se bori za jak PO. Znači Čikago, Indijanapolis, eventualno Majami ako zaključe da je Tua bust....možda Karolina, ako sam nekog izostavio to sigurno nije veliki broj. Druga stvar, situacija sa Votsonom u Hjustonu će smanjiti njegovu tržišnu vrednost, jer ako stvarno dođe do toga da Votson bude trejdovan, svi će prvo gledati u tom pravcu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Po meni, za Watsona moze pola lige da se raspituje i gleda ali dzabe kad nemaju municije da posalju ozbiljnu ponudu. Ozbiljan paket mogu da sastave Jagsi (a mozemo racunati da nece), Jetsi i Dolphinsi dok za Stafforda ta lista je dosta duza jer vecina timova, kojoj bi Stafford bio upgrade, moze da sastavi neki prihvatljiv paket. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 @Xpert @We lose every week @Ikac@Martin Mystere koja su vam previdjanja za vcrs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Mislim da će GB rutinski rešiti Tampu. S druge strane će biti mnogo neizvesnije. Par nekih analitičara koje pratim misle da Bilsi mogu da izvuku upset, odnosno da su u mnogo boljem stanju nego što su bili u week 6. Npr... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Ja bih volio finale Tampa vs Bills ali mislim da ce ipak biti BG vs Chiefs. Nesto mi mirise na Rodgersov prsten Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 24, 2021 Author Share Posted January 24, 2021 Slicno je i neko moje razmisljanje, kao i @We lose every week. Green Bay je dosta kompaktnija ekipa od Tampe. Bucsima je bilo neophodno da dosta stvari odu na njihovu vodenicu, kako bi resili NO, koji je fakticki igrao bez QBa. Oduzmimo samo taj Cookov fumble i mec bi imao potpuno drugaciji tok. Na stranu da je i Tampina defanziva imala nekoliko brainfartova, koje Brees nije uspeo da primeti. Rodges svakako nece propustiti da kazni i najmanju rupu, a bice ih. Najveca sansa gostiju je da repliciraju prvi mec, gde su uspevali da sa 4 igraca konstano pritiskajuu Rodgersa i ucine mu zivot nelagodnim. Tu je faktor vremena (temp ce biti od -2/-3). Mislim da ce biti 10+ razlike. Ovaj drugi mec je mnogo tezi za prognozu. KC nije bio impresivan ove sezone, ali je pobedjivao kako god da se odvijala utakmica. Mahomes je bio dobar, ali mozda ne toliko koliko sam ocekivao. Ipak, negovo zdravlje ce biti krucijalno za ishod ove utakmice. Ne zaboravimo, da je on pre potresa mozga, imao i povredu stopala. Videcemo na sta ce to liciti. Billsi su zajebani ko kratko cebe. Diggs je verovatno bio najbolji WR ove sezone, a skok koji je Allen napravio u odnosu na proslu godinu, retko ko je ocekivao. Problem za Buffalo je sto nemaju igru trcanjem, ali je Cleveland pokazao da i metodicni driveovi mogu resiti odbranu KC-a. Ako Billsi budu strpljivi, i ne dopuste da se KC nekim blitzkrigom brzo odlepi, imaju sansu za SB. Ja ipak biram KC u jako neizvesnoj utakmici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 In my humble opinion, Staford bi legao u sistem Beličika i Patriota ko budali šamar, ali je pitanje imaju li Patsi nekoga da uhvati njegove pasove, kao i ofanzivnu liniju da ga dovoljno dugo štiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 24, 2021 Author Share Posted January 24, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Coltsi sa Stafordom momentalno postaju ozbiljni kontenderi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 24, 2021 Author Share Posted January 24, 2021 Kakav početni drive Tampe! 3 treća downa pretvorena uz TD. Čekamo odgovor Green Baya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Bice ovo spektakl💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Imam poteskoce da se opredelim za nekoga pogotovo u prvom mecu ali posle razmatranja, jedini srecni zavrsetak ove sezone je da za dve nedelje Billsi naplate Tomici za 20 godina patnje. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Kakav pas Brejdija prije a sada i trcanje Furneta. Taman da zacute komentatori SK koji su ga omalovazavali tokom sezone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 24, 2021 Author Share Posted January 24, 2021 Ovo nagovestava da ce biti utakmica sezone! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Kao sto rekoh,odbrana GB ne postoji,kao i prethodnih godina. Petine je uzasan,ali konzervativni GB ne otpusta nikoga pre kraja sezone. Steta sto ne stavih pare na Tampu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 24, 2021 Author Share Posted January 24, 2021 Ni jedni ni drugi ne mogu nista da zaustave, tako da je tu svakako prednost GBu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 4 minutes ago, Xpert said: Ni jedni ni drugi ne mogu nista da zaustave, tako da je tu svakako prednost GBu. Uh,dosta je bolja odbrana Tampe,jedino sto su bez Winfilda,to im je veliki munus . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Ovo ide Aaronu na dusu... forsiranje Adamsa se nije isplatilo ovaj put, Lazard sam ko duh ali moraju tandem statsi da se nabijaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Sekondari Tampe je baš tanak. Kakav nenamerni jinx... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 (edited) Kad god je gusto,voli da siluje,vidjen int.Tom ovako nikada ne forsira,bolje i 3 and out nego ovo. Ovako je radio i prosle sezone protiv SF,i protiv Sijetla 2014. Edited January 24, 2021 by Gaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 24, 2021 Author Share Posted January 24, 2021 Auuuuuuuuu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Tako je majstore! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Doktor ove igre💪 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 U jbt, kakav laserski navođeni pas Bradyja 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts