Jump to content

VN Španije 2020. (14.-16. avgust)

Alen13ASC

Recommended Posts

Kazna za Pereza je smehotresna! Izgleda sada kad dobijes plavu zastavu moras bukvalno stati,  tj parkirati sa strane dok gospoda ne prodju 🤮

Albona kao da tim sabotira, imao je ok poziciju i oni ga prvi povlace u boks iako nakon toga izlazi u guzvu na stazi gde je bas tesko preticati, jako neozbiljno s njihove strane.

4 minutes ago, Romantik said:

Kazna za Pereza je smehotresna! Izgleda sada kad dobijes plavu zastavu moras bukvalno stati,  tj parkirati sa strane dok gospoda ne prodju 🤮

Albona kao da tim sabotira, imao je ok poziciju i oni ga prvi povlace u boks iako nakon toga izlazi u guzvu na stazi gde je bas tesko preticati, jako neozbiljno s njihove strane.

Koliko sam razumeo, problem je bio što je imao zastavu 4-5 puta a posle treće se dobija kazna. Nije samo to propuštanje bilo problem

Koliko sam svatio Perez je bukvalno dobijao plave zastave pola kruga, a mogao se kao i Fetel recimo skloniti čak i u onom sporom delu. Fora je u tome što je ove godine F1.5 jako ljuta i razumljivo je da se ne sklanjaju.

Ja sam zakolutao očima kad sam video Albona da je zapeo nakon izlaska iz boksa, ne mogu verovati da nisu mislili na taj rizik uz sve podatke koje imaju...