Romantik Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Kazna za Pereza je smehotresna! Izgleda sada kad dobijes plavu zastavu moras bukvalno stati, tj parkirati sa strane dok gospoda ne prodju 🤮 Albona kao da tim sabotira, imao je ok poziciju i oni ga prvi povlace u boks iako nakon toga izlazi u guzvu na stazi gde je bas tesko preticati, jako neozbiljno s njihove strane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 4 minutes ago, Romantik said: Kazna za Pereza je smehotresna! Izgleda sada kad dobijes plavu zastavu moras bukvalno stati, tj parkirati sa strane dok gospoda ne prodju 🤮 Albona kao da tim sabotira, imao je ok poziciju i oni ga prvi povlace u boks iako nakon toga izlazi u guzvu na stazi gde je bas tesko preticati, jako neozbiljno s njihove strane. Koliko sam razumeo, problem je bio što je imao zastavu 4-5 puta a posle treće se dobija kazna. Nije samo to propuštanje bilo problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted August 16, 2020 Author Share Posted August 16, 2020 Koliko sam svatio Perez je bukvalno dobijao plave zastave pola kruga, a mogao se kao i Fetel recimo skloniti čak i u onom sporom delu. Fora je u tome što je ove godine F1.5 jako ljuta i razumljivo je da se ne sklanjaju. Ja sam zakolutao očima kad sam video Albona da je zapeo nakon izlaska iz boksa, ne mogu verovati da nisu mislili na taj rizik uz sve podatke koje imaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted August 16, 2020 Share Posted August 16, 2020 Ja sam bio u soku kako se Fetel sklonio nekom od vodecih, bukvalno je izgubio 2sek u odnosu na pratioca (mislim Strola). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts