Jump to content

FK Crvena zvezda 2020/21


Don Dusko

Recommended Posts

8 hours ago, Selektor said:

 

Milojevic nije trener Zvezde. A i kod njega je Ivanic igrao na 8 protiv YB i Oly... ti što kvare igru, obično se ispostavi da pokvare nasu i da ne mozemo da iznesemo loptu pod pritiskom. Radije cu da gledam Nikolica nego te što kvare.

 

7 hours ago, Don Juan said:

Aman više sa tim što kvare igru, to je klasična izmišljotina naših "stručnjaka", nama treba neko da pravi igru, a sa tom taktikom u kojoj ubacujemo faktički još dva defanzivna igrača, naša igra će svakako da bude loša i negledljiva, a opet ni to nije garant da će rezultatski bilo šta da se promeni.

Nama u prvom planu treba jačanje fizičke spreme i ne razumem kako to ne možemo godinama da rešimo. Drugo, da se ja pitam kategoriju defanzivni vezini bi trebalo da zaboravimo. U defanzivnim zadacima kada se tim brani treba da učestvuje maltene ceo tim, tako što će da pritiska protivnika od njegove polovine sa jačim ili slabijim presingom, tako da za zadnjim veznim nema nikakve potrebe. 

Sa druge strane Nikolić, koga si obeležio kao igrača za našu ligu, trenutno je značajniji u polju i od Ivanića i od Kange, tako da ne vidim razlog da se gura u stranu i da se umesto njega dovodi drugi igrač, pošto će nam Nikolić trebati i značiti, a teško da ćemo moći da dovedemo boljeg igrača.

 

Mislim da se ovde malo preteruje.

 

Koliko je Nikolic bio znacajan za igru u kvalifikacijama? Koliko je sansi stvorio Ararat sa njim na terenu?

 

Ne moze se igrati samo sa Sanogom kao veznim igracem koji igra odbranu. Alternative su Petrovic i Jovancic koji ne bi ni trebalo da igraju. Taj vezni koji je dobar u odbrani moze i da zameni Sanoga i da igra sa njim.

 

3 hours ago, John Terry said:

Hvala sto mi persiras 🙂

 

Bre ljudi...odustajem. Posle se cudimo sto ne mozemo ovo govedo da sklonimo 8 godina s vlasti. Mi a priori prihvatamo da smo bez sansi.

 

Zar nisi napisao na kosarkaskom delu foruma da ne mozemo da se borimo za TOP 8?

 

Nekako mi deluje u neskladu da prizeljkujes sto jace protivnike ovde, a tamo, pa realno smo 14. i to nam je puna kapa.

 

Naravno da je dobro izbeci ekipu iz lige petice iz treceg i cetvrtog sesira. Sve te ekipe su avion za nas.

Link to comment
Share on other sites

31 minutes ago, goldberg said:

Ne moze se igrati samo sa Sanogom kao veznim igracem koji igra odbranu. Alternative su Petrovic i Jovancic koji ne bi ni trebalo da igraju. Taj vezni koji je dobar u odbrani moze i da zameni Sanoga i da igra sa njim.

 

Nije Tumba lud što mu igraju Gudelj i Maksa. Zamisli da stavi Mijata pa da mu spakuju 3 komada.

Link to comment
Share on other sites

Ako Degenek ostaje treba raditi na tome da igra kako zna a ne kao da ga teraju da igra. Ne treba nam novi štoper u tom slučaju. Eraković mora dobijati minute kako bi sledeće sezone bio u prvoj postavi. Izgurali su Degenek, Milun i Raša LŠ pa mogu valjda i LE. Voleo bih ja da uz Degeneka igra neko kvalitetniji ali obzirom da ova dvojica neće nigde to nam je što nam je.
Kvalitetan levi bek nam je pod moranjem, jbt dočekali smo evo i Oktobar a samo Roda od levih bekova u timu.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, StephenBob said:

 

 

Smesno mi da niko osim matorog sa cvikerima nije znao da kaze Crvena zvezda, Ferara cak nije znao nista da kaze, sramota, covek je igrao fudbal u vreme kad smo bili prvaci Evrope i sveta. Prosto neverovatno.

А шта се ти ишчуђаваш? У то вријеме а и годинама послије наш клуб је називан именима како се изговара у тим земљама, па је у Италији Ћиро Ферара знао са Stella Rossa, у другим земљама смо били Red Star, Etoile Rouge, Estrella Roja, Roter Stern...

Мени чак жао што УЕФА сада инсистира на изворним именима.

 

1 hour ago, goldberg said:

 

Pa Milojevic je ostvario najbolje rezultate sa dva vezna koja izmedju ostalog i kvare igru protivnika.

 

 

Прошле године смо толико кварили игру да смо примили 20 голова у групи и имали и по 30 шутева према нашем голу на утакмици.:ajme: Ајде престаните са бајкама.

Узгред фудбал у којем задњи везни служе највише да кваре игру противника је историја. Данас у савременом фудбалу штопери износе лопту, бекови шпартају по боковима равноправно са крилима а везни играчи макар и задњи везни ако немају фудбал у малом прсту, озбиљном фудбалу присмрдити неће.

 

 

Што се тиче ждребета Хофенхајм се потрудио да не кажемо да је добар али у принципу увијек може и боље и горе, не треба о њему толико да се прича већ о нама. Прије свега како ћемо изгледати на терену.

Edited by Константин
Link to comment
Share on other sites

Quote

 

Kalendar Zvezdinih mečeva Superliga - LE:

3. 10. Crvena zvezda - Napredak

17. 10. Partizan - Crvena zvezda

22. 10. Liga Evrope: Hofenhajm - Crvena zvezda

25. 10. Crvena zvezda - Javor

29. 10. Liga Evrope: Crvena zvezda - Liberec

31. 10. Radnik - Crvena zvezda

5. 11. Liga Evrope: Crvena zvezda - Gent

7.11. Crvena zvezda - Inđija

21. 11. Vojvodina - Crvena zvezda

26. 11. Liga Evrope: Gent - Crvena zvezda

29. 11. Crvena zvezda - Rad

3. 12. Liga Evrope: Crvena zvezda - Hofenhajm

5. 12. Zlatibor - Crvena zvezda

10. 12. Liga Evrope: Liberec - Crvena zvezda

12. 12. Crvena zvezda - OFK Bačka

16. 12. Metalac - Crvena zvezda

 

 

Изишао распоред, ево га са домаћицом до краја године. Послије дербија идемо код Шваба, онда 2 на Маракани, задња у Чешкој.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, goldberg said:

 

Pa Milojevic je ostvario najbolje rezultate sa dva vezna koja izmedju ostalog i kvare igru protivnika.

 

Krstičić i Donald su bili mnogo vise od toga. Dolaskom radilice Čaušića otišli smo 3 nivoa ispod. A kasnije posle odlaska Krstičića, Kanjas(Njegoš) i Jovanča su bili horor za sve osobe sa kardio-vaskularnim problemima.

Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, Константин said:

Мени чак жао што УЕФА сада инсистира на изворним именима.

 

 

Nemam ništa protiv da se timovi nazivaju oficijelno onako kako ih zovu u zemljama iz kojih dolaze. Ali ni njih ne košta centa da nauče pravilan izgovor, pogotovo što manje-više ista ekipa radi žrebove. Ili makar solomonsko rešenje "Krevena Cvecda or Red Star Belgrade, if you prefer". (edit: I samo sa Zvezdom imaju muku sa izgovorom od 48, gle q...)

 

A ne da se onamo klibere kao da se ne radi o prvaku sveta & Evrope već o prvaku Mauritanije, uz poštovanje svim Mavarima ovog sveta. Ali štošta je i do naših pametnjakovića...

 

Edited by Neme
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Veoma je lose sto prvi mec igramo sa Hofenhajmom u gostima, moze da se desi da tu psihicki dosta padnemo ako nas odvale. Ne znam sta je sa ljudima koji potcenjuju Hofenhajm... mi smo jedva sa Kelnom izasla na kraj koji je tad bio na dnu tabele, i to smo nekako dobili uz enormnu dozu srece. Timovi sa dna tabele Nemacke su u rangu Zvezde i Partizana. Ocito da neki jos uvek zive u 80-90im godinama.

Edited by StephenBob
Link to comment
Share on other sites

Kad se sjetim koliko je Robi zelio da dovede Kramarica. Tada smo mogli lagano da ga pokupimo, on je imao neki problem sa Mamicem valjda, a bio je u tom trenutku najtalentovaniji igrac tamo. Nije dosao jer nije odgovarao debilima sa tribine. Posle je preko Lokomotive i Rijeke zaradio transfer u inostranstvo. Gura vec par sezona odlicno u Hofenhajmu i trenutno je najbolji napadac Hrvatske.

Edited by Shunsuke Nakamura
  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

4 hours ago, Dropkick Murphys said:

Ima li Vukasin Jovanovic kvalitet da igra LE? Sklonjen iz tima, nema ponude pred kraj prelaznog roka. To moze skoro pa za dz da se uzme. Za rotaciju bi bio ok, ali ne znam za Evropu.

 

Kostao bi barem milion evra. Kvalitet nije sporan. 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...