Jump to content

Recommended Posts

Posted

I onda Deki ubaci Jovančića i Vukanovića. Je l' mogu nekako Njegoša da prodaju za 4 miliona a da ostave Gavrića na miru. Dečko je suvo zlato.

Posted
1 minute ago, Aiwas said:

Kod Stankovića mi se svidja što protiv LSL boranije igra baš ofanzivno,često bez zadnjih vezanih. 

Ma ima i on zadnjeg veznog, ali ih makar ne duplira. 

• Like 2
Posted (edited)

E jebiga, odoše prepone. Simpatičan je Cvetko sreća što nije teža povreda.

Ej nije fer da i sami sebi daju golove.

Kakva su pravila je l' se računa Kangi asistencija?

Edited by Don Juan
Posted
25 minutes ago, Don Juan said:

Ej nije fer da i sami sebi daju golove.

Kakva su pravila je l' se računa Kangi asistencija?

Zar nije Pankov dao gol? Morao sam da vratim unazad da vidim da nisam istripovao 🙃

Posted
32 minutes ago, Knipex said:

Zar nije Pankov dao gol? Morao sam da vratim unazad da vidim da nisam istripovao 🙃

Nije. Čak je i Pankov rekao klupi da je auto gol. Jeste da tako deluje, ali se iz tel zadnjeg ugla vidi da Pankov nije dirao loptu.

Posted

Каква је лажни Његош 3,14чкица па то је страшно. ОК измјене на почетку 2П, затим после без отаљавања али ако будем у Јерменији видио комбинације Јованчу и Вуканчу, гасим телевизор.

• Like 4
Posted
22 minutes ago, Cika Kure said:

Deki izjavio da smo favoritu u Jermeniji

Tako covece , usadi to igracima u glavu pa da se radujemo u cetvrtak predvece.

Pa ako opet igraju Gobeljić, Vulanović i Jovanča, pa ako još iznenadi sa Pavkovom, onda smo izraziti favoriti...za ispadanje.

• Like 1
Posted

Ben ide posle Ararata , tako je RSB juce objavio tj bice prodat do kraja prelaznog roka , a Gavric navodno ostaje, btw ovo je druga utakmica da Ben sedi na klupi, tako da...Sve mi se cini da ce u Jermeniji igrati Gavric i Nikolic od starta. Jedino je problem sto Sanogo nece igrati zbog kartona , sad pitanje da li da rizikujemo i da krenemo bez zadnjeg veznog Kanga-Nikolic- Ivanic , ili da ipak krenemo sa zadnjim veznim Petrovic/Jovancic , Nikolic , Kanga/Ivanic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...