dzoneee Posted Thursday at 06:47 PM Posted Thursday at 06:47 PM 18 hours ago, Perkos2 said: Sigurno više znači što daje golove u LE nego po srpskim livadama Их хвала богу. То се подразумева. У нашој лиги једино да има неко статистику 40+ голова у сезони па бих озбиљније обратио пажњу на њега.
Petkovic Miroslav97 Posted yesterday at 09:07 AM Posted yesterday at 09:07 AM Sviđa mi se energija Paunovića. Dobra saradnja i selektora svih uzrasta, što posebno raduje. 1
Stiletto Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Vanja - Mimović, Milenković, Pavlović, Terzić - Birmančević, Stanković, Sergej, Gudelj, Kostić - Mitrović 1
drgnk Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 26 minutes ago, Stiletto said: Vanja - Mimović, Milenković, Pavlović, Terzić - Birmančević, Stanković, Sergej, Gudelj, Kostić - Mitrović Umesto Birmančevića, stavio bih Samardžića, dok bi mi u špicu igrao Luka Jović umesto Mitra.
crni96 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago 49 minutes ago, Stiletto said: Vanja - Mimović, Milenković, Pavlović, Terzić - Birmančević, Stanković, Sergej, Gudelj, Kostić - Mitrović Korektno
drgnk Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Bekovi i krila su nam prespori. Kukurelja i onaj španski Bred Pit ih stižu pri svakom trku. U veznom redu moramo da imamo dva kreativca, jer je Gudelj u tom smislu neprimetan. Za Mitra se znalo da ne može ništa protiv brzih reprezentacija.
Desiderius Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Razvališe nas.Sam Bog zna kako nije mnogo lošiji rezultat
misapet Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago U-19 reprezentacija je posle iznenađujuće pobede nad Engleskom u situaciji da se izbori za odlazak na EP i pošto Kostov danas nije dobio ni sekund a sutra igramo, možda odlučujuću utakmicu, postavlja se pitanje koliko često možemo da pucamo sebi u nogu...
Teleći sač Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Ne treba nista epohalno ocekivati od Paunovica. Mi smo druga evropska liga, tako nesto kao i rukometna reprezentacija. Meni je dovoljno i to sto nam je selektor trezan, a rezultati ce verovatno biti tu negde.
dzoneee Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Нисам гледао текму, трећа смена... али 3-0 против будућег првака света, на предстојећем сп-у, рекао бих коректно. 🙂
crni96 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 hours ago, dzoneee said: Нисам гледао текму, трећа смена... али 3-0 против будућег првака света, на предстојећем сп-у, рекао бих коректно. 🙂 Ma brate pusti šuplje priče. Paunović koji forsira debelog Mitra naprijed i koji moli Sergeja da se vrati i ako je lik izgubljen slučaj i već duži period penziore + umišljen da je Ronaldo i već jednom vrata zatvorio dupetom nije se smio vratit u reprezentaciju. Ništa ovo nije što oni igraju i rade. Tuga.. kosovo, bosna se bore za SP mi ispali od albanije i to na domaćem terenu a igraju im igrači mahom u seriji B. I nije do alkosa Piksija, nece biti ni do Paunovića koliko smo truli u savezu i koliko su nam igrači narcisi. 1
diego Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Polu-kvalitetni stranci gazduju domacom ligom + politika i SNS kontrolise navijace i klubove = kurac na bicikli od reprezentacije. Matematika je prosta.
Perkos2 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 5 hours ago, crni96 said: Ma brate pusti šuplje priče. Paunović koji forsira debelog Mitra naprijed i koji moli Sergeja da se vrati i ako je lik izgubljen slučaj i već duži period penziore + umišljen da je Ronaldo i već jednom vrata zatvorio dupetom nije se smio vratit u reprezentaciju. Ništa ovo nije što oni igraju i rade. Tuga.. kosovo, bosna se bore za SP mi ispali od albanije i to na domaćem terenu a igraju im igrači mahom u seriji B. I nije do alkosa Piksija, nece biti ni do Paunovića koliko smo truli u savezu i koliko su nam igrači narcisi. Dobro si napisao da se kosovo i bih bore za odlazak na SP. Kod nas nema ni želje ni borbe ni kvaliteta. Ove dve reprezentacije pre samo dve godine su se raspadale ali su doveli trenere kojk pre svega znaju fudbal i takođe hoće rezultat, a ne proviziju. Dali im odrešene ruke i sad se nadaju odlasku na SP. U bosanskom savezu je i dalje Srbin Vico koga su svi optuživali da ruši fudal u bih pa im sad ne smeta. Ovaj što vodi kosovski savez više puta je hapšen i navijači ga bokotovali ali kad je trener lav on od običnih igrača stvori tim. Edited 2 hours ago by Perkos2
Recommended Posts