Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ne znam zašto, ali nekako se osećam usamljen...

2 minutes ago, Barkley#34 said:

Kako igramo?

Ne znam, ovaj režiser sa Arene umislio da je Hičkok pa pravi rezove ko da je psiho...

Sad bez zezanja, OK smo, ali em Mladost em poslednje kolo jeseni, ovo nije reper ni za šta.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
14 minutes ago, Stiletto said:

"klasni napadač"

Djole ivanovic

Nemanja nikolic

Boki matic... i ostale ivicine bombe sa kojima se oprastamo od titule u oktobru

Posted
1 hour ago, Cooper said:

Samo u srpskoj ligi se oprašta od titule da skorom 14-2-3

Nemoj da ste na kraj srca ...

Seltik se vec oprostio od titule sa jednim porazom u prvenstvu ....

Posted
2 hours ago, Alek The Great said:

Zasto oprastanje? Jedan poraz Czv i sve od nas zavisi.

Sigurno cemo pobediti sve utakmice do kraja sampionata. To je jednostavno nemoguce.

Posted

Njemu ugovor istice za godinu i po dana sto znaci da ako ne planiramo da mu nudimo novi (koji bi sigurno bio veci) sad je trenutak da se naplate njegove dobre igre. A posto se prica i o odlasku Markovica vrlo moguce je da hoce da rasterete platni budzet. Samo ta 2 ugovora cine skoro trecinu budzeta.

Posted

Tom logikom neka prodaju ceo tim pa će rasteretiti budžet na nulu.

Poslednjih meseci se bavimo prodajom nosilaca i talenata uz dovođenje onih koje niko neće. Super je to put za pripremu tima za proleće i naredne kvalifikacije.

Posted

Ako mislis na Stevanovica, to je najbolja prodaja u poslednjih nekoliko godina. Decko apsolutno nema nikakav uticaj na nasu igru. Zaista sam skeptik i po pitanju njegovog daljeg napredovanja. Mozda ga malo jaci i tvrdji treninzi u premier ligi dovedu na neki nivo. Ali vec vidim kako ga salju na pozajmicu u tamo neku belgijsku ili holandsku ligu. Da bude presrecan ako ode u drugu ili trecu englesku ligu.

• Like 1
Posted

Stevanović može da ode i u ovom i u onom pravcu, varira u igri ali je mlad pa ima vremena i prostora da postane nešto. 

Govorim o nečem drugom - prodali smo njega i Sadika, ranije Blekija, oko Zdjelara je nejasna situacija, Suma će možda otići... Ko će igrati?

Posted

Naravno da nece

Posle evrope, prodaje kalabe i sadika pa i fice oni ne mogu da podnesu ni ovaj budzet ovakav kakav a o nekom dodatnom ulaganju u vezi pojacanja i da ne pricamo... mi smo budale sto ovo uopste i pratimo

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...