SunZero Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 Pantic svaku noc masturbira na sliku genijalnog preduzimaca i spasioca fudbala Florentina Pereza.Bas da vidim da li ce ovako da divlja i seiri u sledecoj emisiji nakon sto je matoru barabu pipiskio citav fudbalski svet. 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted April 20, 2021 Share Posted April 20, 2021 2 hours ago, SunZero said: Pantic svaku noc masturbira na sliku genijalnog preduzimaca i spasioca fudbala Florentina Pereza.Bas da vidim da li ce ovako da divlja i seiri u sledecoj emisiji nakon sto je matoru barabu pipiskio citav fudbalski svet. On i debeli Vuletic generalno ejakuliraju na Real Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 5, 2021 Author Share Posted May 5, 2021 Živomanija Anđusizam i Ludovanizmi 6 ч. · Vučiću, čuj me! Pazi tebe da čuje... Pogledajte ovu facu, pogledajte ovaj dres! Pogledajte ovo! Ovo Srbija?! Za oblajhane babe, za crvenokose dokone gospođe, za onaj najniži seljački talog u ovoj zemlji... Ta vrsta emisije njegove... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted May 6, 2021 Share Posted May 6, 2021 Inače, ko je propustio Žeksa, pošto mu Arena traži da ponovo skine neke snimke sa kanala, odmah zakljucio je da će završiti kao Cvijan ispod nekog mosta😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 11, 2021 Share Posted May 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 13, 2021 Author Share Posted May 13, 2021 Mican suspenzovao Zeljka. Željko Pantić: Napad SNS Mićana i gašenje medijskog svetla u maloj Kini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 13, 2021 Author Share Posted May 13, 2021 Izgleda da bas mnogo nervira vladara kad su krenuli da ga razvlace po tabloiidima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 15, 2021 Author Share Posted May 15, 2021 (edited) Željko Pantić: Dođite na stadion 412. Kineski plaćenik, kumovi milijarderi i napad švrćana Mićana... Edited May 15, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 21, 2021 Author Share Posted May 21, 2021 Quote Živomanija Anđusizam i Ludovanizmi 18 ч. · Ulazim malopre u redakciju, kolege imbecili gledaju Evroviziju. Pitam ko su ove oblajhane, kaže, pa kako ko su, pa to su srpske predstavnice- Harikejn. Ovo?! Odstranite ih! Oni me gledaju... Pa, one nikako ne mogu sa tim imenom da se bave pevanjem. Mogu eventualno da budu fudbaler Totenhema i kapiten engleske reprezentacije. Ima nešto i u nauci o imenima koja nikad ne greši, evo ja direktno da im se obratim... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 25, 2021 Author Share Posted May 25, 2021 Dominacija nad Micanom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 27, 2021 Author Share Posted May 27, 2021 Auu al ce da prsti Pantic vs Vujosevic. Pantara rekao da je Ostoja sad dobar kad na vreme isplacuje zaostale plate i ako unistava Partizan, a Vujosevic je za neki BiH Yt kanal rekao da je Pantoc stetocina i da ce se obracunati sa njim kad dodje u Srbiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 #teamPantic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted May 27, 2021 Author Share Posted May 27, 2021 (edited) Evo dela kad proziva Pantaru, srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaam ga bilo I Vujosevic postao pudlica Edited May 27, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 27, 2021 Share Posted May 27, 2021 (edited) 3 hours ago, Zvezdinho said: Evo dela kad proziva Pantaru, srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaam ga bilo I Vujosevic postao pudlica Pridavice nam Pantaru 😞 Edited May 27, 2021 by Kosjan Willavić Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 Quote Jovana Tipšin kaže da je tokom vaskršnjeg posta, koji traje sedam nedelja, uspela da smrša 11 kilograma! Pevačica je pre posta imala 83 kilograma, a sada 72 i da je bez velike muke uspela da dotera liniju. - Volim da postim. Osim Vaskršnjeg posta, godinama postim svake srede i petka. Kad imam nastupe tokom velikog posta, na bini se osećam kao da letim iako sam pre toga danima jela samo hranu spremljenu „na vodi". Ma puna sam energije! A da sam jela meso, sigurna sam da bih stalno bila umorna. Zato su na mom meniju uglavnom voće, žitarice, čorbice, pečurke... - započinje priču folk pevačica. Jovana smatra da ljudi ne treba olako da se odlučuju za razne dijete jer mnoge od njih nimalo nisu zdrave. https://www.kurir.rs/stars/3705649/jovana-tipsa-kilogrami-dijeta-hrana-kasika 💪 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Moram ovde da pitam jer ne znam gde bih. Sta se desava sa Nebojsom Petrovicem, jel i dalje na SOS? Cudi me da nije presao na neku vidjeniju televiziju, on je Novinar sa velikim N za mnoge koji pokusavaju da se bave tim zanatom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 11, 2021 Author Share Posted June 11, 2021 Ima svoje emisije na YT, top 11, dobre su mu emisije. Bio skoro Pancev, bice i Rambo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
merosina Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 On 6/11/2021 at 5:50 PM, Antizemljaš koji lebdi said: Moram ovde da pitam jer ne znam gde bih. Sta se desava sa Nebojsom Petrovicem, jel i dalje na SOS? Cudi me da nije presao na neku vidjeniju televiziju, on je Novinar sa velikim N za mnoge koji pokusavaju da se bave tim zanatom. I mene cudi kako ga SK,Arena ili Eurosport neko od njih nije uzeo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 14, 2021 Author Share Posted June 14, 2021 Pa idu ove njegove YT emisijije na SOS kanalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 14, 2021 Author Share Posted June 14, 2021 (edited) Ivica Ilijev da izadje i da kaze da li menadzeri koji posluju sa Partizanom kupuju stanove u zgradi Ivice Ilijeva, i ko je zaposlio kao skauta u Partizanu Milivoja Vatrogasca Edited June 14, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Ja sam danas gledao valjda predzadnju emisiju. Hahah kakav je to kralj, u jednom momentu uporedjuje danasnje navijace Partizana sa polozajem Hriscana u Rimskom carstvu. Kaze tako su i Rimljani hvatali Hriscane i bacali ih lavovima u onim njihovim arenama, Hriscani su navijaci Partizana, a gledaoci navijaci Zvezde koji urlicu "daj joj jos jos" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23], kakav kralj, ne propustam njegove emisije.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 17, 2021 Author Share Posted June 17, 2021 Neko ima pudlicu, a neko chau chaua Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 25, 2021 Author Share Posted June 25, 2021 Al ce Zeks da razapinje pudlicu zbog ovoga 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 E Ostoja, al' se otvorio Škoda Rapid jbt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted June 27, 2021 Share Posted June 27, 2021 37 minutes ago, mister-no said: E Ostoja, al' se otvorio Škoda Rapid jbt.. Za koga je mnogo je,od koga je, dosta je 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts