Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pantic svaku noc masturbira na sliku genijalnog preduzimaca i spasioca fudbala Florentina Pereza.Bas da vidim da li ce ovako da divlja i seiri u sledecoj emisiji nakon sto je matoru barabu pipiskio citav fudbalski svet.

• Like 7
  • Ha-ha 2
Posted
2 hours ago, SunZero said:

Pantic svaku noc masturbira na sliku genijalnog preduzimaca i spasioca fudbala Florentina Pereza.Bas da vidim da li ce ovako da divlja i seiri u sledecoj emisiji nakon sto je matoru barabu pipiskio citav fudbalski svet.

On i debeli Vuletic generalno ejakuliraju na Real 

• 2 weeks later...
Posted

Živomanija Anđusizam i Ludovanizmi

6 ч.  · 

Vučiću, čuj me! Pazi tebe da čuje... Pogledajte ovu facu, pogledajte ovaj dres! Pogledajte ovo! Ovo Srbija?! Za oblajhane babe, za crvenokose dokone gospođe, za onaj najniži seljački talog u ovoj zemlji... Ta vrsta emisije njegove...

182170234_1748403722012648_1922835896996

• Ha-ha 3
Posted

Inače, ko je propustio Žeksa, pošto mu Arena traži da ponovo skine neke snimke sa kanala, odmah zakljucio je da će završiti kao Cvijan ispod nekog mosta😂

• Ha-ha 1
Posted (edited)

Željko Pantić: Dođite na stadion 412. Kineski plaćenik, kumovi milijarderi i napad švrćana Mićana...

Edited by Zvezdinho
Posted

Živomanija Anđusizam i Ludovanizmi

18 ч.  · 

Ulazim malopre u redakciju, kolege imbecili gledaju Evroviziju. Pitam ko su ove oblajhane, kaže, pa kako ko su, pa to su srpske predstavnice- Harikejn. Ovo?! Odstranite ih! Oni me gledaju... Pa, one nikako ne mogu sa tim imenom da se bave pevanjem. Mogu eventualno da budu fudbaler Totenhema i kapiten engleske reprezentacije. Ima nešto i u nauci o imenima koja nikad ne greši, evo ja direktno da im se obratim...

• Like 1
Posted

Auu al ce da prsti Pantic vs Vujosevic. Pantara rekao da je Ostoja sad dobar kad na vreme isplacuje zaostale plate i ako unistava Partizan, a Vujosevic je za neki BiH Yt kanal rekao da je Pantoc stetocina i da ce se obracunati sa njim kad dodje u Srbiju:s_d:

Posted (edited)

Evo dela kad proziva Pantaru, srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaam ga bilo :classic_angry:

I Vujosevic postao pudlica:s_d:

Edited by Zvezdinho
Posted (edited)
3 hours ago, Zvezdinho said:

Evo dela kad proziva Pantaru, srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaam ga bilo :classic_angry:

I Vujosevic postao pudlica:s_d:

Pridavice nam Pantaru 😞

Edited by Kosjan Willavić
  • 2 weeks later...
Posted

Jovana Tipšin kaže da je tokom vaskršnjeg posta, koji traje sedam nedelja, uspela da smrša 11 kilograma! Pevačica je pre posta imala 83 kilograma, a sada 72 i da je bez velike muke uspela da dotera liniju.

- Volim da postim. Osim Vaskršnjeg posta, godinama postim svake srede i petka. Kad imam nastupe tokom velikog posta, na bini se osećam kao da letim iako sam pre toga danima jela samo hranu spremljenu „na vodi". Ma puna sam energije! A da sam jela meso, sigurna sam da bih stalno bila umorna. Zato su na mom meniju uglavnom voće, žitarice, čorbice, pečurke... - započinje priču folk pevačica. Jovana smatra da ljudi ne treba olako da se odlučuju za razne dijete jer mnoge od njih nimalo nisu zdrave.

https://www.kurir.rs/stars/3705649/jovana-tipsa-kilogrami-dijeta-hrana-kasika

💪

Posted

Moram ovde da pitam jer ne znam gde bih.

Sta se desava sa Nebojsom Petrovicem, jel i dalje na SOS? Cudi me da nije presao na neku vidjeniju televiziju, on je Novinar sa velikim N za mnoge koji pokusavaju da se bave tim zanatom.

Posted
On 6/11/2021 at 5:50 PM, Antizemljaš koji lebdi said:

Moram ovde da pitam jer ne znam gde bih.

Sta se desava sa Nebojsom Petrovicem, jel i dalje na SOS? Cudi me da nije presao na neku vidjeniju televiziju, on je Novinar sa velikim N za mnoge koji pokusavaju da se bave tim zanatom.

I mene cudi kako ga SK,Arena ili Eurosport neko od njih nije uzeo

Posted (edited)

Ivica Ilijev da izadje i da kaze da li menadzeri koji posluju sa Partizanom kupuju stanove u zgradi Ivice Ilijeva, i ko je zaposlio kao skauta u Partizanu Milivoja Vatrogasca:default_coffee:

Edited by Zvezdinho
Posted

Ja sam danas gledao valjda predzadnju emisiju. Hahah kakav je to kralj, u jednom momentu uporedjuje danasnje navijace Partizana sa polozajem Hriscana u Rimskom carstvu. Kaze tako su i Rimljani hvatali Hriscane i bacali ih lavovima u onim njihovim arenama, Hriscani su navijaci Partizana, a gledaoci navijaci Zvezde koji urlicu "daj joj jos jos" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23], kakav kralj, ne propustam njegove emisije.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

• 2 weeks later...