JPM Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 4 minutes ago, MilošVB said: Jel tačno da jurite Jovića? Ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 Zavisi kog Jovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 (edited) Rano je za Jovića. On dolazi tek sledeće sezone u okviru projekta ''Come back homme'' roster sa; Gudurom, Kalinom, Bjelicom i Bobijem.... ...uh, za trenutak mi stade dah. Edited July 8, 2020 by Wingwalker 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 + Teo i Darkelja 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 Moze darkelja 2 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 I Jeretin. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 jeretin je od jednog dragojlovica napravio igraca, pa ti vidi 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 Kamo Savovic dabl dabl makina? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 I Jeretin. Onda i Nikola ''Stone cold killer'' Jestratijević...kažu još uvek može kiosk da pomeri.Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 9 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: jeretin je od jednog dragojlovica napravio igraca, pa ti vidi jera kapiten. od tih vidjenijih iz 90ih, jedino me je više nervirao zlatko bolic. zvao sam ga zlatko bolid interno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 Ako nam je do guzonja Rasid Mahalbasic je 10x korisniji od Stibulatinova, mislim u odbrani isti k, ali ovaj gadja trojke, deli asistencije i jak je kao bik! Mada bih ja voleo nasu staru zelju Malcolma Thomasa, losija sezona iza njega i 32 godine, a i dalje moze posluziti i to je 4/5 bas sto nam treba po meni. A bracela Garsija je neki nas i to troll u rangu kupera skoro... Nemoj vise te od 32, mislim da nam jw dosta tih izluzenih igraca za duzi vremenski period.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 27 minutes ago, Wingwalker said: Onda i Nikola ''Stone cold killer'' Jestratijević...kažu još uvek može kiosk da pomeri. Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Fali tu Mileta Lisica. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarryWhite Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 18 hours ago, Dl91 said: Ne znate vi, Stime je neshvaceni genije 😀😀. Pogledajte na kraju kako je znalacki podelio asistenciju, predosetio je prosto Berona a ne da podeli za zicer pod kosem. Pogledajte sva tri napad gde Stimac "postavlja blok" i kako su se sva tri napada zavrsila. I sta da kazemo za odbranu Iversona i Ayona? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 1 hour ago, Laki Decembarski said: I Jeretin. Moze i Vrbica Stefanov. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 58 minutes ago, uini said: jera kapiten. od tih vidjenijih iz 90ih, jedino me je više nervirao zlatko bolic. zvao sam ga zlatko bolid interno. Sto te Jeretin nervirao? Mene je on bas bio gotivan igrac, mada to su neki moji poceci pracenja kosarke, ko zna kako bi sad gledao na njega, ali ostao mi je upamcen iz tog perioda kao najveca klasa odmah iza Gurovica. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 (edited) meni je pen - jeretin drugi omiljeni plejmejkerski par, nakon kombinacije mwill - jovic. steta sto pen i jeretin nisu imali bolje saigrace, ostatak tima je bio realno krs, osim obine. ali i tako los tim vukli su jako dobro. Edited July 8, 2020 by Haggard 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 19 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Sto te Jeretin nervirao? Mene je on bas bio gotivan igrac, mada to su neki moji poceci pracenja kosarke, ko zna kako bi sad gledao na njega, ali ostao mi je upamcen iz tog perioda kao najveca klasa odmah iza Gurovica. nervirao me je zato što je bio glup košarkaš. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 A u reketu tornjevi bilizanci Kikan i Tica... 😀 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 A Miroslava Raicevica niko da se seti? Covek je bio micka zver dok jos taj pojam nije bio iznisljen 😁 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko_pantelic Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 3 hours ago, Zvezdinho said: Fali tu Mileta Lisica. Uz Lisicu i Srdjan Dabić. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 (edited) Zaboravili ste Milosa Mirkovica, Zmagovo otkrice decenije. Jera bog kosarke. Inace, jel primjetio jos neko da komsije cesto naglasavaju da je Bogdan najbolji igrac u KLS-u/ABA-i u zadnjih 20ak godina... kao da su zaboravili da je i Gurovic igrao taj KLS/ABU. 3 hours ago, uini said: nervirao me je zato što je bio glup košarkaš. Ovo je za automaCko izbacivanje sa foruma 😁 Edited July 8, 2020 by Kosta 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Babaduka Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 E jbg sad igralo je tu ABU mnogo dobrih igraca, drugi Bogdanovic, Pekovic, Jokic, Saric, Bjelica, Vucevic, Nurkic, Teodosic, Dragic... Tako da ko je najbolji ne znam ali nije cica uz svo postovanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 (edited) (ABA digresija on 1. bijeli medvjed Miloje 2. Krstic 3. Gurke 4. Bogdanovic 5. Pekovic 6. Bjelica 7. M-Will 8. Rakoch 9. Penn 10. Tripalovic ABA digresija off) Inace, Loyd je odlicno pojacanje, a, po meni, Walden nam totalno nije trebao. Edited July 8, 2020 by Kosta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mili Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 Srecan Langston Hall svima koji slave, per Emiliano Carchia. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosta Posted July 8, 2020 Share Posted July 8, 2020 Jutros mi je yt ponudio neki Langston Hall kolaz 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts