Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ja sam sinoć, dok sam gledao onu fudbalsku tragediju, u jednom trenutku dok se Deki krstio, pročitao sa usana molitvu “Bože, daj da pobedimo večeras, a ako i izgubimo, neka KK dovede Tarika Bleka”. I eto, čudo će se izgleda desiti. Hvala, Deki!

• Like 3
  • Love 1
  • Ha-ha 9
  • WOW 2
Posted
5 minutes ago, Princeton said:

Kaze co'ek da nije crno, znaci neki mrtvi bijelac je u pitanju - ajoj da nije propao angazman u Kini jbt? 

Hoćeš da kažeš da se Deki sinoć uzalud prekrstio 368 puta? 😲

Posted

dobar je black, da li je samo meni adreian payne interesantan? cini mi se da od svih koji su se pominjalui u njemu ima najvise kosarke. mozda bi malo izgubili nqa skoku

Posted
5 minutes ago, Nate said:

dobar je black, da li je samo meni adreian payne interesantan? cini mi se da od svih koji su se pominjalui u njemu ima najvise kosarke. mozda bi malo izgubili nqa skoku

Zakukah za njim još pre no što je Noko potpisan.

Posted
38 minutes ago, Nate said:

Ja kada sam napisao nije sve crno, sam mislio i bukvalno. Nije Black. 

Posted

Prvi put cujem za ovoga, koje su mu glavne vrline? Nadam se da je dobar na niskom postu i da ume da pripali trojku.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Posted

Arguably jedan od boljih p&r defanzivaca u Evropi. Uz to prženica, motor uvek na max, odličan atleta i finišer, nije čak ni tako rđav dodavač. Dobro pojačanje.

• Like 9
  • Thanks 5
Posted
6 minutes ago, Takeshi_Kovacs said:

na hajlajcima deluje kao neki mozli

ili jeftiniji nnoko

Bukvalno preslikani Mozli.

Da ga ošišaš i obojici daš isti dres, ne bi mogao da provališ ko je kada na terenu.

Posted (edited)

Po klipovima i statistici djeluje atletski mocno a i prilicno je efikasan. 

Vidjecemo uskoro, mozda bude ozbiljan zabod. 

Meni izgleda dosta ozbiljnije u napadu od Mozlija. 

Edited by Sector
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...