HAMMER Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 polako ljudi da se otreznimo prvo od stimarinog odlaska. ne treba vuci poteze kad si u euforiji. 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Putuj Igumane... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 2 hours ago, Babaduka said: Ne bih se iznenadio pakuj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 (edited) Otiso si Stimara ostala je tuga,najvise ce zaliti grobari sa juga. Edited August 21, 2020 by placebo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 19 minutes ago, placebo said: Otiso si Stimara ostala je tuga,najvise ce zaliti grobari sa juga. Da komšiji crkne krava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 22 minutes ago, placebo said: Otiso si Stimara ostala je tuga,najvise ce zaliti grobari sa juga. Vrati se, Fico, vrati - ne daj da srce pati.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 2 hours ago, Vamos Laki said: @Šarac ima li nekog nagovestaja oko tog beka? I jel stvarno Skomi planira Smorisu da uvalja u nba? Mozda ce ovo biti prva sezona posle dugo vremena da nemamo neku posast u timu. Da, trazi se bek, smatraju da na playu imamo tri igraca koji to mogu da pokriju, trazi se bek suter. Skomi ne izlazi na draft ako unapred ne zna da ce mu proci igrac. Navedi primer nekog koga je pustio na draft a da nije draftovan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Znaci strucna forumaska komisija ce morati da nadje nekog drugog igraca za dezurnu pljuvazu posle svake utakmice. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 daj neki predlog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 tehnicki legendoglou je i dalje na planom spisku tako da ja glasam za njega 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 4 hours ago, Chaos Is Me said: Ali kakav je Štime profesor doktor primarijus uvlačenja navijačima, to svet nije video. Srećan mu put i sve najbolje u nastavku karijere. Osim kad mu neko proziva malog ćelavog ortaka, tada te iste navijače tera iz hale. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Ajmo da se ostavimo duplih arsina. Timska zastita Omica ali i zastita Covica od "tudjih" pritisaka po meni vuku poreklo iz nekog mini-tribalizma, us vs them u sportskim kolektivima. Uopste to ne mora da bude uvlacenje u dupetu Covkinsu senioru. Mozda je upravo to i bilo, ali ne mora. Jednostavno, iz igracke perspektive, svi su deo istog tima i treba da se drze zajedno. E sad, sto F.Covicu igracki nije bilo mesto u Zvezdi, jebiga. Ja ne mogu da osudjujem Lazica sto kao kapiten stiti saigrace, ma koliko ih ja licno ne voleo. Meni vise smeta sto nisu bili zasticeni Mekel i Radicevic, npr. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 3 hours ago, John Dies at the End said: Putuj Igumane... Nemoj tako, neko i tebi moze tako da kaze ako dodje ova makina u Dojchland Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 2 hours ago, Jakob Aman said: Da komšiji crkne krava. Crkla pogresna krava😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Vidi li ko Noka na toj slici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 Ne vidi se, iza Covica je tacno. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 21, 2020 Author Share Posted August 21, 2020 39 minutes ago, K.Dot said: Ne vidi se, iza Covica je tacno. S obzirom na Cokijevu liniju mozda je i u njemu😎 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 3 hours ago, Jakob Aman said: Da komšiji crkne krava. https://giphy.com/gifs/the-big-lebowski-rq6c5xD7leHW8 Ja kad sam cuo da je Gagic napustio KK Partizan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 21, 2020 Share Posted August 21, 2020 3 hours ago, Zvezdinho said: Znaci strucna forumaska komisija ce morati da nadje nekog drugog igraca za dezurnu pljuvazu posle svake utakmice. Pa Branko Lazic... Mator. Nije u formi. Sve je losiji u defanzivi. U napadu slab. Zauzima mesto Simanicu i Dobricu. Klasika.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted August 21, 2020 Author Share Posted August 21, 2020 https://www.eurohoops.net/en/nba-news/1092525/avdija-and-hayes-headline-final-list-of-international-draft-prospects/ Po ovom spisku Borisa i Misko digli ruke od drafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 2 hours ago, Gudura said: https://www.eurohoops.net/en/nba-news/1092525/avdija-and-hayes-headline-final-list-of-international-draft-prospects/ Po ovom spisku Borisa i Misko digli ruke od drafta Koji je ovo put, cini mi se treci put da se Borisa prijavi pa odjavi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 11 hours ago, quentin said: Vidi li ko Noka na toj slici? Ajde da budem barjaktar i ovaj put. Sto se tice NNoka nece on bas tako brzo da se prikljuci punom treningu. Tako da ne trazite ga na slikama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 22, 2020 Share Posted August 22, 2020 Stimac u Monaku ljudi Stimac u Monaku Sezonska zvanicno moze da se uzme 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts