zemljoradnik Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 1 minute ago, MetalHead said: Nisi, nisi... pogledaj ponovo. Pogledaj tih 2 minuta prelepe kosarke. Ozbiljno 😄 Gledam upravo po drugi put. Zaista sjajna košarka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 11 minutes ago, Sector said: Добро јутро! Radanov? 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Помаже Бог! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 najslabiji prelazni rok topic ikada nigde slemova, grejalica, cigli... ne znam da li sam vise razocaran u sporCkog direktora cabarkapu ili u forumase 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Ceka gazda da se malo slegne slavljenicka euforija oko izbora. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 20 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: najslabiji prelazni rok topic ikada nigde slemova, grejalica, cigli... ne znam da li sam vise razocaran u sporCkog direktora cabarkapu ili u forumase Ja sam potpuno zaboravio na njega. Je li on još SD? Je li se pojavio igdje na promociji Obradovića? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 1 minute ago, quentin said: Ja sam potpuno zaboravio na njega. Je li on još SD? Je li se pojavio igdje na promociji Obradovića? Jeste, pred kraj. Mislim da imaju svi zajednicku sliku. Obradovic sa strucnim stabom, Covic, Ilic i Cabarkapa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 nije mi nikad bilo jasno to guranje na f-je koje realno ne postoje ili ne rade apsolutno nista posebno bivsih sportista, koji bi trebalo da su nesto zaradili u zivotu, i bar ulozili u kafic/restoran ako nista drugo jel ima neko predstavu koja je plata jednog sporckog direktora bez ikakvih zaduzenja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 32 minutes ago, K.Dot said: Помаже Бог! Бог ти помогао! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 1 hour ago, Leonard said: Ceka gazda da se malo slegne slavljenicka euforija oko izbora. ne znam o cemu pricas, gazda je vecita opozicija, rekao "ne" slobi, oterao andreja, ne pusta sns u klub... zato i nemamo tim, pojacanja ni na vidiku, a grobari vec imaju formiran ceo tim + trener od 800k. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 1 hour ago, Predragdjape said: Jeste, pred kraj. Mislim da imaju svi zajednicku sliku. Obradovic sa strucnim stabom, Covic, Ilic i Cabarkapa. A šuntavi Šuturlić? 2 hours ago, MetalHead said: Pogledaj prva 2 minuta trece cetvrtine utakmice 5. kola ABA lige u sezoni 2013./2014. i sve ce ti biti jasno. Ovo je obrazac za post kome se sit ismejem kad god ga vidin 🙂 Takoreci vec preraslo u mim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 3 minutes ago, Laki21 koji lebdi said: A šuntavi Šuturlić? I on je prisustvovao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Izgleda da rezultat izbora nagovestava da cemo pojacanja dobiti samo iz FMPa. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 1 minute ago, Firga said: Izgleda da rezultat izbora nagovestava da cemo pojacanja dobiti samo iz FMPa. 🙂 Ceniš da su Čovićeva gostovanja po Pinku, RTS-u bila za lepe oči ... mora to neko da plati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 22 minutes ago, Firga said: Izgleda da rezultat izbora nagovestava da cemo pojacanja dobiti samo iz FMPa. 🙂 Kako si ovo zakljucio? Ako je fora onda si smorio/smorili.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 7 minutes ago, Golijat said: Kako si ovo zakljucio? Ako je fora onda si smorio/smorili.. Takva je cela ova tema, samo se pridruzujem. Inace, hvala takodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 @Šarac Prosli su izbori. Kada pocinje da tece najavljeno pticije mleko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 2 hours ago, L' Imperatore said: Бог ти помогао! Čirilica 😎 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 54 minutes ago, Firga said: Izgleda da rezultat izbora nagovestava da cemo pojacanja dobiti samo iz FMPa. 🙂 Nasuprot brate Firga...ako je mogao ''Čedicu 0,3'' da najavi kao poslanika iako nije prošao cenzus, za Čokijev status u apdejtovanom, sada već totalitarnom režimu, se brigat nemoj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Polako ljudi, jos se slavi. Cekamo plan javnih nabavki za 2020/21. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Помаже Бог! Mateja Kezman? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 23 minutes ago, propolis said: Čirilica 😎 Nisam znao kako da zamjenim na tastaturi, pa sam morao da odradim copy/paste u translate. Zato i ovaj drugačiji font 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Dejan Tomasevic da okaja grehe sto je presao u Partizan ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 9 minutes ago, Zvezdinho said: Dejan Tomasevic da okaja grehe sto je presao u Partizan ? Kapiram iskustvo i tako to, ali mator je brate. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 42 minutes ago, Leonard said: @Šarac Prosli su izbori. Kada pocinje da tece najavljeno pticije mleko? Pa sto mene pitas, vidim ovde svi citiraju postove ovih "dobro" informisanih sa Rsb, svi do jednog ih pljujete a ovamo ih citirate i uzimate njih kao oreole pravih informacija. Do pocetka sezone ima jos tri meseca, ne vidim nikakvu potrebu za bilo kakvom zurbom, prosle godine je Tomic spakovao tim do 1 jula po jakim cenama, zasto bi se mi sada ovde pojavljivali na trzistu kada je sve skupo. Niti on sto se nudi mi mozemo da platimo niti imamo jos zatvorene finansije za sledecu godinu. I dalje stojim iza svojih upisa, imacemo dobar tim, a o imenima nikad nisam pisao jer ih ne znam a i ne pokusavam da ih saznam jer oni koji i izlaze sa imenima obicno lupaju pa APP. Najlakse je napisati kao sto su napisali na RSB " imamo na radaru 12 igraca , svi su El kvaliteta i u najboljim godinama" stay tuned objavicemo prvi kada potpise a do tada ne smemo imena da objavimo . I da li stvarno mislis da NC zabole uvo sto forum twiterasi nemaju sta pametnije da rade u zivotu i kritikuju sto jos niko nije potpisao, pa se stice utisak da kao nista ne rade kada vec nisu potpisali Sikmu ili De Koloa a tu su nam na dohvat ruke, samo treba njihove instagrame da ispratimo. Apropo Kuma : LAKU NOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts