Jump to content

Prognoza na dan 10.04  

65 members have voted

1. 1. Da li KKCZ osvaja ABA ligu?

• Da, bićemo šampioni
    • Ne, loši smo ove sezone
    • Ne znam, još uvek nisam siguran

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Posted (edited)

Nista se dole nece prepustiti slucaju,jos su pred ispadanjem.

Sudijska trojka:classic_biggrin:

Edited by Gaga
Posted
57 minutes ago, Mile1 said:

igra li na kraju walden i MJK

Neko ko je bio u hali na drugoj utakmici reče da je MJK samo protokularno u sastavu, da po njegovoj kretnji na zagrevanju ne deluje da ima uopšte šanse da zaigra u ovoj seriji

Posted
2 minutes ago, Decembarski said:

Slučajnost?

Ne bih rekao.

Zna se iz čije kuhinje to dolazi 😀😀😀

Dobro je dok mi ne izbace sklopku. 😄

Posted

samo da jebem mater sudijama, i prvom i drugom i trecem, kako su nas odradili onako najlaganije, mater da im jebem u picku lopovsku.

• Like 6
Posted

Sutnuli 20 slobodnih bacanja vise od nas, pogodili 2 trojke kad je trebalo, mi im ponudili pobedu - oni je uzeli.

Nisu nista posebno, ali mi se fakticki nismo pojavili u ovom plejofu i mozemo mnogo bolje. Nije ni bilo realno da ih dobijemo sa 3-0.

• Like 5
Posted (edited)

steta, nudili su nam se

da smo imali bar jednog kosarkasa umesto hola i simona, slavili bi titulu veceras

u ponedeljak gubimo laganih 10-15, pa u bg kom obojci...

nadam se da coks moze da obezbedi jedno fer i korektno sudjenje za 35 bacanja

Edited by Takeshi_Kovacs
  • Like 4
Posted

Falila je ona ludačka energija u odbrani iz prve dve tekme....očajan šut se neće popraviti (možda tek u petoj na ludilo u Pioniru)...falila su muda...

Greota da je Laza na kraju napravio onaj faul a bio je među najboljima. 

Idemo dalje. Jbg. Moglo je da se dobije večeras. Par brainfartova nas je delilo od pobede. 

• Like 1
Posted

Velika borba ali nedovoljno za pobedu. Znamo da za pobedu u Morači mora da se sklopi mnogo toga, imali smo par padova i oni su to iskoristili da se vrate i pobede. Idemo dalje u ponedeljak je novi meč koji mozemo da dobijemo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...