Kankkunen Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Quote "U ovom trenutku mogu da kažem da bih voleo da imamo više igrača na treningu i ako bi se to desilo, onda bismo imali više igrača za dodatnu analizu", ponovio je Radonjić. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 2 hours ago, Grunf said: Džoni iz fejdaveja lomi obruč 2 1 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Radanov pokazuje da zaslužuje da bude legitimni član rotacije. Ja bih razumio da nema mjesta za njega da smo mi neka Barselona i da nam spolja igraju likovi kao što su Higins, Hanga ili Kuric. Njemu su konkurencija Lazić i Dobrić. Ja ne znam šta ne može da uradi Radanov na terenu, a mogu ova dva pomenuta igrača. Radanov nije igrač kojem treba neka velika potrošnja lopti da bi bio koristan. To je po mom mišljenju tip igrača koji se dosta lako uklapa u koncepciju timske košarke. Može da bude dobar sekundarni kreator, ima odličnu kontrolu lopte, dobro finišira na obruču. U odbrani za početak sigurno nije rupa. Ima size i dovoljno jako tijelo, dobro se kreće lateralno. Ako bude slušao Radonjića sigurno neće biti zakinut za minute. Neka slijedi primjer Dobrića koji je bio 12. igrač te sezone, ali je svaki minut koristio na najbolji mogući način. 30 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Ujedno najtalentovanij domaći igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Radanov je poznat Radonjiću i tu nikavih problema neće biti, očekujem da vremeno dobije i više loptu u svom posedu pošto zna da osmisli akciju i za sebe i za saigrača. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 11 hours ago, n4l1m said: pa nie rekao da pregovaramo sa petrusevim, vec da ga on zeli.. ko kad bi i ja rekao zelim yvette monreal, nidje veze.. s tim sto petrusev nie nedostupan zbog radi sto je medzik jonson, vec stvar miskovog principa.. a prica da je on dao 8m e ima veze sa mozgom taman i koliko sa pricom da imamo tim za top8 el.. Iskreno mi imamo vise tim za top 8,danas sam skapirao da realno imamo 2 tima.Koliko mi uopste imamo igraca,neki fudbalski klubovi bi nam pozavideli na rosteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majak Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 25 minutes ago, Kankkunen said: Već mi žao ovih Španaca. Nemaju sreće, naleteše baš na Radonju. Jedino se možda Barsa izvuče kao Katalonija. 6 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 1 hour ago, Kankkunen said: Da odlozimo Borac i ostanemo na mini pripremama u Spaniji? Radonji i timu bi to prijalo 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Evo ga ceo gif Onuaku vs Radonja 4 2 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 2 hours ago, Borca said: Bilo je vec na prethodnoj strano ali evo opet, ovo je menadzer Hall-a Ne stojim baš najbolje s engleskim, ali koliko umem da pročitam, tu piše "Isplatite mu dve godine ugovora i može "departure"". 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 Hol je odigrao fenomenalan mec protiv Partizana dok se nije povredio. Svakako je kamenjar i ne ume da probije, ima onaj odvratan sut iz naskoka sa dve ruke i svi ti sutevi plesu po obrucu. Nama treba brz plej, Kolom je inteligentan i na konju smo ako nas ukenja to pojacanje. Ovamo su mi klimavi Brajant i Kuridza...nekog bi trebalo silbovati. Sto vise Rita i Dede na 4. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 3 minutes ago, Čvarkov said: Evo ga ceo gif Onuaku vs Radonja Kad nije gledao Farčića ... 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted January 2, 2021 Author Share Posted January 2, 2021 3 hours ago, Čvarkov said: Da ne gušimo temu više i da ne kvotujem svakog posebno. Colom - odigrao je dobru utakmicu, ali meni se lično ne svidja što se dovodi igrač koji nije 100% spreman da odmah doprinese koliko ume (nije samo traženje izmene, minutaža mu se svesno od početka dozira). Svestan sam da nas nekad i novac ograničava, ali nije naodmet da se nekad rizikuje. Hall - odigrao je sasvim korektno početak sezone i kao što je više puta naglašeno stvoren je za backup pleja i tu bi nam sasvim dobro odradjivao posao. Ali nije arhiduduk. Koji su to igraci kod nas 100% spremni? Jedino mozda Radanov, koji je odmah doprineo nasoj igri. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 2, 2021 Share Posted January 2, 2021 54 minutes ago, Kankkunen said: Kad nije gledao Farčića ... Ili Zizica sa pocetka karijere,ćale mi pricao posto je radio u Pioniru da kad su ga doveli bukvalno nije znao da hoda.Dolazio Zeravica da ga brusi po pola sata posle treninga.Kasnije dosao do reprezentacije i bio kultni centar naseg kluba.Bio cuven po horogu i ovakvim bacanjima,stariji bi trebali da se secaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harz aka Laki21 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) Da, secamo se. Dosao kao 16-ogodisnjak u OKK Beograd 1971. godine i za koji je igrao do 1980. godine, kada odlazi u vojsku. Naredne godine njegov prelazak u Zvezdu, zajedno sa Zoranom Radovicem je izazvao veliku buru na kosarkaskom nebu tadasnje Jugoslavije. Bio je standardni reprezentativac vec punih 5 godina sa isto toliko medalja kada je dosao u Zvezdu, 3 zlatne (Evropsko prvenstvo Beograd 1975., Svetsko prvenstvo Manila 1978., Olimpijske igre Moskva 1980.) 1 srebrna (Olimpijske igre Monteral 1976.) i 1 bronzana (Evropsko prvenstvo Torino 1979,). Kao igrac Zvezde osvojio je jos dve bronzane medalje sa reprezentacijom Jugoslavije, 1982. na Svetskom prvenstvu u Cali (Kolumbija) i 1984. na Olimpijskim igrama u Los Andjelesu. Njihovo dovodjenje u Zvezdu, trebalo je da bude pocetak vracanja Zvezde na staze stare slave. Umalo se to i dogodilo 6 godina kasnije, kada je Zvezda u polufinalu playoff-a izbacuje tada neprikosnovenu Cibonu Evropskog prvaka (u regularnom delu prvenstva imali su 22 pobede bez poraza) sa 2:1 (gledah utakmice u TV sali SD "Lola" koja se nalazila u podrumu sa strane Bulevara). Bila je to godina kada je Rajko po drugi put dosao u Zvezdu posle dve godine provedene u Remsu. Nazalost u finalu je izgubila od Partizana 2:0, iako je obe utakmice Zvezda pocinjala furiozno i imala velike prednosti na pocetku oba meca. Ostalo je istorija, a mogla je tada istorija da krene u drugom smeru. Posle ovog neuspeha Zvezda vise nije bila konkurentna u prvenstvima bivse Jugoslavije i sledecu titulu osvaja tek posle raspada Jugoslavije 1993. godine. Te godine su inace Rajko sa OKK-om kao trener i Zoran kao igrac osvojili Kup. Inace je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. I da, Zizic nikada nije na ovaj nacin izvodio slobodna bacanja. Edited January 3, 2021 by Harz aka Laki21 22 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) arhaičan način da se izvode slobodnjaci ali relativno efikasan, pogotovo za likove operisane od osećaja za šut. that being said, nisam nikada gledao onuakua ali na dostupnim gleague hajlajcima vidim da sve prikucava ili polaže na obruču - pa cenim da su ovih cca 67% sa linije u aba za njega super. Edited January 3, 2021 by đubrivo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 14 hours ago, Čvarkov said: Evo ga ceo gif Onuaku vs Radonja Radonjina faca "dje mu je krstenica?" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 onuaku je kvalitetno drvo za obradu, ne bi me cudilo da ga je radonja upisao u tefter. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 8 minutes ago, Haggard said: onuaku je kvalitetno drvo za obradu, ne bi me cudilo da ga je radonja upisao u tefter. Kucao "ionako" u mob ilni, ali masan ekran posle praznika, pa eto i greske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 10 minutes ago, Haggard said: onuaku je kvalitetno drvo za obradu, ne bi me cudilo da ga je radonja upisao u tefter. Sada je najvažnije da se Noko dovede u optimalnu formu. Po onome što sam vidio juče, trebaće njemu još dosta vremena da uhvati ritam. Fizički izgleda dobro, ali sigurno je zarđao nakon tolike pauze. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haggard Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 mislio sam za sledecu sezonu, sada imamo dovoljno centara. radonja voli te klasicne petice. verujem da mu se i noko dopada, samo je pitanje forme. valjda ceuspeti nesto da izvuce iz njega vec tokom ove sezone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 Noko je van svake košarkaške i takmičarske forme, trebaće vremena da se to dovede u neku normalu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 (edited) 9 hours ago, Harz aka Laki21 said: Da, secamo se. Dosao kao 16-ogodisnjak u OKK Beograd 1971. godine i za koji je igrao do 1980. godine, kada odlazi u vojsku. Naredne godine njegov prelazak u Zvezdu, zajedno sa Zoranom Radovicem je izazvao veliku buru na kosarkaskom nebu tadasnje Jugoslavije. Bio je standardni reprezentativac vec punih 5 godina sa isto toliko medalja kada je dosao u Zvezdu, 3 zlatne (Evropsko prvenstvo Beograd 1975., Svetsko prvenstvo Manila 1978., Olimpijske igre Moskva 1980.) 1 srebrna (Olimpijske igre Monteral 1976.) i 1 bronzana (Evropsko prvenstvo Torino 1979,). Kao igrac Zvezde osvojio je jos dve bronzane medalje sa reprezentacijom Jugoslavije, 1982. na Svetskom prvenstvu u Cali (Kolumbija) i 1984. na Olimpijskim igrama u Los Andjelesu. Njihovo dovodjenje u Zvezdu, trebalo je da bude pocetak vracanja Zvezde na staze stare slave. Umalo se to i dogodilo 6 godina kasnije, kada je Zvezda u polufinalu playoff-a izbacuje tada neprikosnovenu Cibonu Evropskog prvaka (u regularnom delu prvenstva imali su 22 pobede bez poraza) sa 2:1 (gledah utakmice u TV sali SD "Lola" koja se nalazila u podrumu sa strane Bulevara). Bila je to godina kada je Rajko po drugi put dosao u Zvezdu posle dve godine provedene u Remsu. Nazalost u finalu je izgubila od Partizana 2:0, iako je obe utakmice Zvezda pocinjala furiozno i imala velike prednosti na pocetku oba meca. Ostalo je istorija, a mogla je tada istorija da krene u drugom smeru. Posle ovog neuspeha Zvezda vise nije bila konkurentna u prvenstvima bivse Jugoslavije i sledecu titulu osvaja tek posle raspada Jugoslavije 1993. godine. Te godine su inace Rajko sa OKK-om kao trener i Zoran kao igrac osvojili Kup. Inace je diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. I da, Zizic nikada nije na ovaj nacin izvodio slobodna bacanja. Secanje je kurva,hvala na ispravci za bacanja.Skoro gledao finale protiv Sovjeta 78.Jako dramaticna utakmica i sa ovom vremenskom razlikom.Nazalost ima jako malo materijala dostupnog iz tog periodu na YT.😉 Edited January 3, 2021 by Placebo Lone star Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted January 3, 2021 Share Posted January 3, 2021 7 minutes ago, Haggard said: mislio sam za sledecu sezonu, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts