L' Imperatore Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 7 minutes ago, VISOKOLETAC said: Nije smesno. Moja dva drugara su na aparttma i bore se za zivot i ovo mi bas nije smesno. Dosta ustaljena fraza, koja se upotrebljuje kao opis nečijeg stanja šoka, itd. Ne treba u svakoj rečenici tražiti problem i napadati čoveka, koji ni približno nije misio ništa slabo... Jesu teška vremena ali treba imati i malo tvrdu kožu, posebno za neke ovako benigne stvari Tvojim drugarima naravno sve najbolje i da pobede u borbi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 (edited) 12 minutes ago, L' Imperatore said: Dosta ustaljena fraza, koja se upotrebljuje kao opis nečijeg stanja šoka, itd. Ne treba u svakoj rečenici tražiti problem i napadati čoveka, koji ni približno nije misio ništa slabo... Jesu teška vremena ali treba imati i malo tvrdu kožu, posebno za neke ovako benigne stvari Tvojim drugarima naravno sve najbolje i da pobede u borbi. Ustaljena je fraza i ne bih se ni osvrnuo na nju da Dodik nije stvarno na aparatima i da se i on ne bori za zivot. Svako ko krene na kiseonik za sat dva moze da zavrsi intubiran. Tvrdu kozu imam i ja se salim sa svim i svacim, ali sa ovim ne. Da mogu da okacim snimke, jer nemam vise mogucnosti, uradio bih to, pa se niko vise ne bi salio na taj nacin kad vidi kako to izgleda uzivo. Hvala na zeljama, moj kum polako silazi sa kiseonika i nadam se da ce biti dobro, ali je moj drugi prijatelj jako lose. Inace pre par dana sam mu napisao da je dosao Deja i da ga cekam da ponovo zajedno idemo na utakmicu, a on mi je napisao ,,polecemo". Od tada je nedostupan. Edited December 27, 2020 by VISOKOLETAC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Just now, VISOKOLETAC said: Ustaljena je fraza i ne bih se ni osvrnuo na nju da Dodik nije stvarno na aparatima i da se i on ne bori za zivot. Svako ko krene na kiseonik za sat dva moze da zavrsi intubiran. Tvrdu kozu imam i ja se salim sa svim i svacim, ali sa ovim ne. Da mogu da okacim snimke, jer nemam vise mogucnosti, uradio bih to, pa se niko vise ne bi salio na taj nacin kad vidi kako to izgleda uzivo. Hvala na zeljama, moj kum polako silazi sa kiseonika i nadam se da ce biti dobro, ali je moj drugi prijatelj jako lose. Onda se izvinjavam. Ovo nisam znao za Dodika. Zadnje što sam čitao na temu je da je u kučnoj izolaciji, nisam znao da mu se stanje toliko pogoršalo. I ako je stvarno tako, onda se slažem da se nije ok šaliti sa tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 2 minutes ago, L' Imperatore said: Onda se izvinjavam. Ovo nisam znao za Dodika. Zadnje što sam čitao na temu je da je u kučnoj izolaciji, nisam znao da mu se stanje toliko pogoršalo. I ako je stvarno tako, onda se slažem da se nije ok šaliti sa tim. Ja sam cuo da je na kiseoniku u bolnici. U svakom slucaju, mozda i ja preterujem. Malo sam previse osetljiv ovih dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 (edited) Radonja je po zatečenom stanju mogao da se bez zadrške obraduje Lojdu i Woldenu i jednoj izgubljenoj u ABA ligi. Sa druge strane preuzeo je tim koji je Saša morao da napusti kada je i tehnički izgubljen priključak za sredinu tabele u EL a nikad veći roster je ostao na nivou spiska igrača i nakon 16 kola takmičenja na najvišem rangu, bez definisanih uloga, hemije i jasne timske igre. Pozicija pleja je neuspešno rešavana tri meseca i ostavljena u rasulu. Obradović i njegov stručni tim imaju pravo da ovde budu spominjani onoliko koliko su nas zadužili. Nije Radonjić doveden da samo zameni sijalicu koja je kod Saše pregorela, pa će nam svanuti danas za sutra. Vreme će pokazati koliko su bili lakomisleni komentari: '' ...neozbiljan smo klub jer smo potrošili legendu...oterali smo ga strpljenja bez...meni baš žao Saše ...etc''. Žao u odnosu na šta ? Meni je više žao tima i navijača. Edited December 27, 2020 by Wingwalker 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Još 40 minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Just now, K.Dot said: Još 40 minuta. 39 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 To krenulo odbrojavanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Nema Simketa Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 (edited) 46 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Zašto? Neće se ništa epohalno dogoditi u prvoj tekmi, a nije sad ni neki protivnik atraktivan. Vise emotivno nego logicki. Edited December 27, 2020 by Markoss 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
City Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Imam osjecaj da cu vise gledati prema nasoj klupi nego igru na terenu :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Simana u 12, Simon nije. Ko ima strim nek sibne ovde za sve nas bez Arene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zemljoradnik Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 1 minute ago, Markoss said: Simana u 12, Simon nije. Ko ima strim nek sibne ovde za sve nas bez Arene. B92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dabljuroligbringer Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Sad kad se Radonja vratio, a Teri je bivsi, Da li to znaci da je prvo pojacanje na poziciji 4-5 Liske? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 2 minutes ago, Markoss said: Simana u 12, Simon nije. Ko ima strim nek sibne ovde za sve nas bez Arene. Zar nije arena cloud besplatna prva 3 meseca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 1 minute ago, TiMiDi said: Sad kad se Radonja vratio, a Teri je bivsi, Da li to znaci da je prvo pojacanje na poziciji 4-5 Liske? Ja sve nesto mislim da ce pre da bude katovanja nego pojacavanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kokodakalo Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 (edited) B92 prenosi Zemljoradnik vec napisao Edited December 27, 2020 by kokodakalo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Da imam samo taj kanal...Ne bih ga upalio.Bolje da gledam bilo sta drugo nego prenos na b-92... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Nema Simketa Simke ušo u struku na mala vrata. Послато са Redmi Note 8T помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Setite se 2011 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Simke ušo u struku na mala vrata.Послато са Redmi Note 8T помоћу ТапатокаIdealno rešenje... Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 (edited) baš čudna petorka... Edited December 27, 2020 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Sta i kod radonje lazic starter? Bas cudno?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Odmah se trazi Kuzma. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted December 27, 2020 Share Posted December 27, 2020 Hol, šta ti dečko radiš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts