Jump to content

Recommended Posts

Posted

Čak i mene “mrzi” da kopam ali mislim da se Mek registrirao na forum u drugoj polovini 2007., zadnje godine u kojoj je Fed osvojio 3 GS-a. 2008. Đoković osvaja prvi GS, Nadal preko Feda prvi Wimbledon…i tako dalje. Krivo je more forum je kriv 😁

• Ha-ha 2
Posted
  On 1/27/2023 at 12:02 AM, alcesta said:

Eto ti sad, ja očekivala odgovor "e zato je Federer GOAT", kad ono :classic_ohmy:

Expand  

To jedno drugo vuce, ukanalio ga a ovaj ipak sve to osvojio => GOAT

I realno je da se njegovi slemovi zbog toga pomnoze sa nekim tezinskim faktorom 1.5 ili cak 1.6, a Djokovicevi i Nadalovi sa nekih -1.3 :classic_biggrin:

• Love 1
Posted
  On 2/3/2023 at 8:01 PM, Boxy said:

Dakle, juricu BBC strimove :classic_biggrin:

Expand  

Ovo bi bilo sjajno.

Učešće bilo kog Big 4 igrača na turnirima, kao što sada gledamo Mekenroa, Bekera, Tima, Vilandera, Koreču bilo bi ogoman boost za tenis. Obožavam da gledam njihove analize, slagao se sa njima ili ne. Cube i slične emisije su must see za mene. E sad... Federer, to bi bio level iznad. Mada, iskreno, ne mogu da ga zamislim u takvoj ulozi, previše mi je introvertan, ali se nadam da grešim...

Posted
  On 2/4/2023 at 3:58 PM, Pangea said:

Ovo bi bilo sjajno.

Učešće bilo kog Big 4 igrača na turnirima, kao što sada gledamo Mekenroa, Bekera, Tima, Vilandera, Koreču bilo bi ogoman boost za tenis. Obožavam da gledam njihove analize, slagao se sa njima ili ne. Cube i slične emisije su must see za mene. E sad... Federer, to bi bio level iznad. Mada, iskreno, ne mogu da ga zamislim u takvoj ulozi, previše mi je introvertan, ali se nadam da grešim...

Expand  

Ne znam samo odakle ti ideja da je Fed introvertna osoba? Ta konstatacija dalje od istine ne moze biti...

• Like 1