Boxy Posted July 31, 2021 Author Share Posted July 31, 2021 (edited) Edited July 31, 2021 by Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 (edited) Čula se s njim pre i posle mečeva, slao joj je poruke i navijao Edited July 31, 2021 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 31, 2021 Author Share Posted July 31, 2021 Da, to je rekla tokom turnira, da ih je pratio, gledao meceve i navijao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 31, 2021 Author Share Posted July 31, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Bravo za Belindu 🏅 Eto kad nije uspeo Rodzer da se okiti zlatom ucinila Belinda u njegovoj opremi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 31, 2021 Author Share Posted July 31, 2021 Svi Svajcarci nose "njegovu opremu", to im je zvanicna oprema za OI.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 31, 2021 Share Posted July 31, 2021 Pa nisi nam to prijavila 🥰 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 sve vise mi se cini da je ovo ta godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 Možda bi trebalo da preskoči USO i igra IW pa kasnije da vidi šta će. Jako je nezgodno sad i planirati kad je potpuni haos s rasporedom do kraja godine. Mislim da će svakako ove sezone pokušati bar još jednom pa ćemo videti kako će to koleno izgledati na betonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 Mislim da je jedino sigurno da ce igrati LC, to nekako moze da izdrzi, ostalo je sve pod ogromnim znakom pitanja. A trenutno je i nastavak karijere pod ogromnim znakom pitanja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 E da, LC sam zaboravila, to mu je idealno za eksperiment. Kad ono beše? Ne bih ga ja otpisivala još, videćemo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 Od 24.9-26.9, mislim da ce samo to i igrati, USO 90% preskace Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted August 5, 2021 Share Posted August 5, 2021 a je li bilo jos nekih slika/videa s treninga (posle onog s sljake u Hrvatskoj)? oni jos tamo na odmoru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 5, 2021 Author Share Posted August 5, 2021 Ono nije bio trening, ono je bila zajebancija, a slika vise nije bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Ako preskače USO onda sam sklon da kažem to bi bilo to. Uvek bih pre verovao da će igrati USO nego RG u jednoj godini. Verovatno će probati još jedan Wim, ali ako kani biti teniser mora igrati i manje turnire... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 1 hour ago, CheshireCat said: Ako preskače USO onda sam sklon da kažem to bi bilo to. Uvek bih pre verovao da će igrati USO nego RG u jednoj godini. Verovatno će probati još jedan Wim, ali ako kani biti teniser mora igrati i manje turnire... Pa ne kani ništa, odigraće kao što si rekao možda još 1 AO ili W i dosta 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Kako god da je sada ja sam siguran da ce probati jos jednom da odradi off season blok priprema i test na AO da vidi da li moze da igra sezony sa redukovanim rasporedom kao poslednjih xy godina pre povrede. Ako ne mislim da je kraj na W tj. da ce igrati Halle + WOve sezone prvo se nije znao ni raspored ni kako ce izgledati sve ovo, a bio je dosta isecen sa tim nekim povredama koje su mozda i nastale jer jos nije u top formi i naviknut na intenzivno takmicenje.Da ta glavna povreda nije sanirana sumnjam i da bi se vracao. Ne verujem da bi radio ista na pola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Da se pitam, ponovo se vraćam na temu, završio bih tu priču, muči sebe i navijače. Normalno je da se čovek stalno povređuje u tim godinama, a očekivati da se oprosti titulom, je zaista teško. Ako je već tako neka se pripremi za Bazel i pokuša da ga osvoji pred svojim navijačima. Kako god odluči, sve najbolje mu želim u karijeri i životu i da dobije još koji par blizanaca 😄 #RF Legend. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 6, 2021 Author Share Posted August 6, 2021 Nema Bazela ove godine, otkazan je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciao Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 (edited) Vidim da je L'Equipe posvetio celo izdanje Federeru povodom njegovog 40 og rodjusa. Ne znam sta sve pise (jer teba da se plati za kompletno citanje a necu da platim jer me ne interesuje dovoljno) ali vidim da je glavni tekst na googlu onaj koji se odnosi na finansijsku imperiju Federerovu, pise kako je uz svoju karijeru on napravio fenomenalne finansijske poteze sve pod odlicnim savetima Godsika i da se uporedo sa smanjivanjem broja njegovih pobeda i meceva uvecava njegovo bogatstvo itd. Pretpostavljam da ce Boxy da dodje do kompletnih tekstova https://www.lequipe.fr/Tennis/Article/Roger-federer-cote-business/1276377 Edited August 6, 2021 by ciao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 18 hours ago, Oi! said: Da se pitam, ponovo se vraćam na temu, završio bih tu priču, muči sebe i navijače. Normalno je da se čovek stalno povređuje u tim godinama, a očekivati da se oprosti titulom, je zaista teško. Ako je već tako neka se pripremi za Bazel i pokuša da ga osvoji pred svojim navijačima. Kako god odluči, sve najbolje mu želim u karijeri i životu i da dobije još koji par blizanaca 😄 #RF Legend. Mislim da mu je dosta tenisa, bez obzira šta on pričao i da nije bilo Mirke, odavno bi se povukao... Zaprepastila sam se kad sam vidjela neku sliku koja pokazuje da je on za 11 godina uzeo 4 (četiri slema)- nikad nisam ni obraćala pažnju... A sponzore mora ispoštovati, pa niko nije lud da daje silne novce ni zašta... Ne znam ni šta mu je to trebalo, i ovako je bogat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 7, 2021 Author Share Posted August 7, 2021 Da je njemu dosta tenisa ne bi on preko 6 meseci bio na rehabilitaciji/pripremama pokusavajuci ponovo da bude spreman. A Mirka je zasluzna sto i dalje igra zato sto je spremna da i dalje sa decom putuje po turnirima i da ga prati, da ona nije zelela to da radi, Roger bi se penzionisao jos pre 10 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 7, 2021 Share Posted August 7, 2021 https://www.tennis.com/news/articles/roger-federer-40-birthday-2001-wimbledon-pete-sampras-retrospective https://www.tennis.com/news/articles/roger-federer-40-birthday-2004-us-open-andre-agassi-retrospective https://www.tennis.com/news/articles/roger-federer-40-birthday-2009-roland-garros-del-potro-retrospective https://www.tennis.com/news/articles/four-for-federer-roger-rafa-rivalry-crests-australian-open-career-renaissance 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noćna frajla Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted August 8, 2021 Share Posted August 8, 2021 Bas lepo od Noleta da se setio Rodzerovog rodjendana 🤗 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts