Boxy Posted July 14, 2021 Author Share Posted July 14, 2021 Ali to nije da mu ona dozvoljava da igra, to je njegova odluka da ne zeli da putuje bez nje i dece i da su mu oni na prvom mestu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 14, 2021 Share Posted July 14, 2021 Upravo o tome i govorim. Svaka takva izjava kod nas se automatski prevodi: vidi ga, papučar, žena mu naređuje. Ne zato što je to Federer nego bi se svakome tako protumačilo. Naš mentalitet je i dalje na takvom nivou da je sumnjivo da muž javno ističe koliko mu je žena bitna. Jer to se kao podrazumeva ali ne valja o tome previše pričati jer će se valjda protumačiti kao slabost, da ne ulazim dalje u tematiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Pa ja kazem da meni zena nije dala ove zime i proleca da igram amatersku ligu u kosarci i bas me briga sta ce ko da kaze Salu na stranu, naravno da mi nije bukvalno zabranila ali dovoljno sto nije imala pozitivno misljenje o tome i sto joj je delovalo rizicno od korone, sa cime sam se i sam uglavno slagao, te nisam zeleo da radim nesto sto bi njoj prouzrokovalo nemir. Naravno da nije uporedivo sa profesionalnom karijerom i poslom, ali opet uticaj porodice i partnera samo budala moze da ignorise i radi iskljucivo po svome. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 15, 2021 Author Share Posted July 15, 2021 Oni su putovali svi zajedno 20 dana posto se Mirka porodila, ni manje ni vise nego u Kanadu i to sve govori koliko im znaci da su zajedno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Idila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 15, 2021 Author Share Posted July 15, 2021 ljudi su skroz zaboravili kakav je on fh imao 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Meni je veci utisak Davidenko i njegovi udarci u ovom poenu. Skoro svaku lopticu tesko napasti, iz defanzive za malo da osvoji poen pre ovog vinera kad ga je uhvatio na pogresnoj nozi. Bukvalno je nula igraca iz "NextGen" sposobno da igra ovakve poene u kontinuitetu, a on je ovako igrao citav mec. I gubio 90% meceva od najjacih, minus Nadal na betonu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 (edited) Da se podsetimo kako je Rodzer znao da se iznervira i polomi reket (7:40) https://youtu.be/6WPfNrnkHwY Edited July 15, 2021 by Milica 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Svakako je i u tome bolji od Djokovica, koji treba da udara pet puta da bi ga slomio, ovo je talenat 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 15, 2021 Author Share Posted July 15, 2021 (edited) @Milica Je l mozes jedan normalan post da ostavis? Cemu ove provokacije? I posle se cudis kad ti se svasta kaze... Edited July 15, 2021 by Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 A sta je u mom postu nenormalno? I ko mi to kaze? I s kojim pravom moze kako ti kazes "posle svasta da mi se kaze" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 15, 2021 Author Share Posted July 15, 2021 Taj post je cista provokacija i to znas i namerno si ga ostavila...ako nemas sta pametno i normalno da napises, zaobidji fan temu Rogera Federera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 Ovo nije fan tema nego Rodzer Federe tema (nekoliko puta ponovili moderatori). Ti si izgleda pobrkala forume, ovde si clan kao i ja i nemas pravo da me teras odavde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 15, 2021 Author Share Posted July 15, 2021 Nije tacno, ovo je fan tema, mozemo da pitamo moderatore @zoe Bg @Petar 91 a mene su terali sa foruma pred finale W i niko nista nije rekao, mogu i ja tebe da teram sa teme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 36 minutes ago, Boxy said: Taj post je cista provokacija i to znas i namerno si ga ostavila... Provokator u svemu vidi provokaciju On 7/8/2021 at 2:24 PM, Boxy said: Ja mislim da su svi zagrizeni Djokovicevi navijaci teski cobani Je li ovo provokacija? 21 minutes ago, Boxy said: Nije tacno, ovo je fan tema, mozemo da pitamo moderatore Pitaj ih onda kad si vec tamo da li je i Novakova tema takodje fan tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 15, 2021 Author Share Posted July 15, 2021 Prvi quote: da to je cista provokacija i to ona najniza... Drugi quote je sa Mama teme, koja i sluzi za takve stvari, a zasto sam to napisala ne pada mi napamet tebi da objasnjavam. @zoe Bg @Petar 91 mozete li da odgvorite na pitanje da li su teme igraca zamisljenje kao fan teme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 15, 2021 Share Posted July 15, 2021 2 hours ago, McLeod said: Svakako je i u tome bolji od Djokovica, koji treba da udara pet puta da bi ga slomio, ovo je talenat A u cemu je to jos bolji 😎🤡 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 4 hours ago, Helena said: A u cemu je to jos bolji 😎🤡 Federer iz 2 udarca 4 deteta a Djokovic iz 2 udarca 2 deteta. Jasno je ko bolje zabija vinere. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 A, to...ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted July 16, 2021 Share Posted July 16, 2021 (edited) Rođa ima mnogo bolji muzički ukus (AC/DC) od Nokse. Ali (što kao što je pre par godina neko ovde otkucao) i on je samo držač reketa (a neki su završili i fakultete). Edited July 16, 2021 by stray_cat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 (edited) Pa povreda ili ne, mnogi se povuku jer telo ne može više da trpi takve napore što je i logično, nema više 25-35 godina. p.s. čemu svađe vas 2, širimo ljubav na RF temi 😍😂 Edited July 17, 2021 by Oi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Federer iz 2 udarca 4 deteta a Djokovic iz 2 udarca 2 deteta. Jasno je ko bolje zabija vinere.Ovaaaj, da li smeju ovde tračevi da se postuju? Da ne budem banovan bezveze... [emoji16]Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 17, 2021 Author Share Posted July 17, 2021 Zivo me zanima koji je to trac.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted July 17, 2021 Share Posted July 17, 2021 Ne smem...BTW, nivo je alo/informer/kurir.Nije ni bitno... Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 17, 2021 Author Share Posted July 17, 2021 Pa nema puno mogucnosti ili da je preko vestacke oplodnje ili da cak nisu njegova, a da je on ...E sad, previse lice na njega, tako da jesu njegovi, a svi znamo kako nastaju jednojajcani blizanci, tako da i vestacka opladnja otpada, makar za devojcice.Ali i da je preko vestqcke, ne vidim neku tragediju, toliko parova bi bilo presrecno da moze na bilo koji nacin da dobije dete. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts