deez nuts. Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Mozete ovde o domacim serijama i ostalim Bikovicima i Strugarima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Da li iko zna / ima engleski srt za Senke nad Balkanom season 2? Truba mi da gledam a da mi cura bleji i nista ne razume 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 8 hours ago, Zvezdinho said: Koja je ovo serija? Nijesam nikad gledao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Nije to serija nego film "Lepa sela, lepo gore". I sad naravno sledi pitanje : "Ispod kog kamena ti živiš ?" 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Nije to nista , imamo forumasa koji nije nikad gledao ni jedan film iz serijala Tesna koza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Trebala je biti fora, ali jbg. Kakve veze ima ova scena sa domacim serijama? To je poenta. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 (edited) Poenta je da ako vec se otvara ovakva tema treba da bude i tema za domace filmove i to objedinjena sa domacim serijama. A pod 2. na RTS-u se ovaj film prikazivao i kao serijaKad smo kod filma koje sranje je onaj film Ekipa. Edited April 10, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 10, 2020 Share Posted April 10, 2020 Na koliko je RTS podijelio epizoda film od 2 sata? Zivo me zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 (edited) Zvezdinjo me prozvao bez koriscenja nekih forumskih funkcija za pingovanje. Veruj mi da jos nisam pogledao 😄 On point, ne mogu da gledam nase serije, pogotovo ove novije produkcije koje imaju "ozbiljniju" tematiku, tj nisu komedije.. Cringe-ujem na svakoj sceni...bez izuzetka. Najgore su mi scene neke prevelike drame, u kojoj treba emocije da se pokazu. Oce iz sopstvene koze da izadjem i da umrem od neprijatnosti dok gledam. Da li su glumci nedovoljno kvalitetni da iznesu sta treba ili je nesto drugo, stvarno ne znam. Edited April 11, 2020 by RatzenStadt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 8 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Na koliko je RTS podijelio epizoda film od 2 sata? Zivo me zanima. Onda staviš smajli da znamo da je neka šala. Znao sam ja da ti znaš koji je to film ali nisam mogao da odolim da prospem foru 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 10 hours ago, RatzenStadt said: Zvezdinjo me prozvao bez koriscenja nekih forumskih funkcija za pingovanje. Veruj mi da jos nisam pogledao 😄 On point, ne mogu da gledam nase serije, pogotovo ove novije produkcije koje imaju "ozbiljniju" tematiku, tj nisu komedije.. Cringe-ujem na svakoj sceni...bez izuzetka. Najgore su mi scene neke prevelike drame, u kojoj treba emocije da se pokazu. Oce iz sopstvene koze da izadjem i da umrem od neprijatnosti dok gledam. Da li su glumci nedovoljno kvalitetni da iznesu sta treba ili je nesto drugo, stvarno ne znam. Ko je tebe uopste pomenuo E sad stvarno ako ne pogledas barem prvi deo Tesne koze mislim stvarno. Imas i na YT da pogledas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Sto se tice Gorkih plodova, onako u globalu ta serija nije losa, ima nekih odlicnih replika, medjutim previse je krindz glume, montaze i efekata koji kvare ugodjaj i razbijaju immersion. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 11, 2020 Share Posted April 11, 2020 Slazem se. Meni je recimo Papak( Marko Zivic) bas tragikomican kao neki krimos. Izgleda kao sve drugo osim toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 (edited) Nataknem na milokliz scenaristu Juznog Vetra sto je smestio Cara u moj kraj - ovde bi pobili i njega i Bugare na keca. Edited April 12, 2020 by Kronostime Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 5 minutes ago, Kronostime said: Nataknem na milokliz scenaristu Juznog Vetra sto je smestio Cara u moj kraj - ovde bi pobili i njega i Bugare na keca. Gde je ova kuća? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Just now, MilošVB said: Gde je ova kuća? Na ulasku u Selo Rakovica. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alokin Posted April 12, 2020 Share Posted April 12, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 "Poraslo dete...Osamostalilo se" 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Quote Živomanija Anđusizam i Ludovanizmi 16 ч. · Munjevito prelazimo na kvazi serije: Analiza večerašnje epizode "Južnog vetra" i naslagane za uzrast debila scene. Neki obračuni po skladištima sa kalašnjikovima kao u Kanter strajku, gomile nekih smešnih duela 1 na 1 a la Stiven Sigal, dostojnih Zlatne maline. Onaj Bugarin sve vreme nadire pesnicama, nakon čega Maraš donosi odluku da ga ubije i zabija mu nož u oko usled čega ovaj istog trena volšebno pada mrtav, o čemu se tu radi?! Dalje, ja u životu nisam video da neko onako brzo daje gas i ubrzava alfom i nekog lansira pet metara u vis. Da ne pominjemo scenu u kojoj Car koristeći jednu oveštalu frazu bivšeg predsednika Tomislava Nikolića šalje gledalištu sublimirane poruke, koje mogu imati šire implikacije. Ovu temu sada stavljam u fijoku. Ali pratim razvoj stanja i mangupiranja. Priča ide dalje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 12 hours ago, Laki21 koji lebdi said: "Poraslo dete...Osamostalilo se" 🙂 18 hours ago, Kronostime said: Nataknem na milokliz scenaristu Juznog Vetra sto je smestio Cara u moj kraj - ovde bi pobili i njega i Bugare na keca. Jel Car može da bude Limun....ili je to ipak Maraš ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Sacekacu jos poslednju epizodu ovog smeca sto se zove Juzni vetar pa cu je isecirati na ovim stranicama deo po deo. Najludje od svega sto ova sramotna scena o osamostaljenju deteta nije ni u 20 najgorih... p.s. inace sprema nam se i drugi deo sage o Marasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Kad si vec ovde.. @Tamburinjojesi li ispratio seriju "Kalup"? Ili bilo ko drugi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 Koliko ces da mi rodis Srpcica? Bukvalno najgora recenica izgovorena u istoriji TV-a , a forsira se u svakoj epizodi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted April 13, 2020 Share Posted April 13, 2020 24 minutes ago, Tamburinjo said: Sacekacu jos poslednju epizodu ovog smeca sto se zove Juzni vetar pa cu je isecirati na ovim stranicama deo po deo. Najludje od svega sto ova sramotna scena o osamostaljenju deteta nije ni u 20 najgorih... p.s. inace sprema nam se i drugi deo sage o Marasu Tako ti i treba kad gledas Bikovica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts