Kronostime Posted June 9, 2021 Share Posted June 9, 2021 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Stanje nacije - Serbbian edition. Pa, peezda vam materina poltronska.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eddard Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Mislim (ili se bar nadam), da si omašio sarkazam u porukama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Sarkazam mi je nestao kad se uciteljica predstavila pre dosta godina nama, roditeljima tadasnjih prvaka sa: Ja sam ta i ta i ja gi ucim. Prosveta je cudo! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 11 minutes ago, Kronostime said: Sarkazam mi je nestao kad se uciteljica predstavila pre dosta godina nama, roditeljima tadasnjih prvaka sa: Ja sam ta i ta i ja gi ucim. Prosveta je cudo! Problem s'juznu prugu, a sta s'jugozapad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 10 minutes ago, mrd said: Problem s'juznu prugu, a sta s'jugozapad? Kod nji`se uci Gorski Vjenac naizust. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 2 minutes ago, Kronostime said: Kod nji`se uci Gorski Vjenac naizust. Ako ti je lakse ja sa s'mojim starijim promenio 3 osnovne skole dok nismo nasli pristojnu. To s'seljacinama(namerno pisem seljacinama) je veliki problem, lako se infiltriraju u obrazovni sistem, a posle ne mozes da ih najuris. (komunizam) sindikat. 🙂 mafija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 2 hours ago, mrd said: Ako ti je lakse ja sa s'mojim starijim promenio 3 osnovne skole dok nismo nasli pristojnu. To s'seljacinama(namerno pisem seljacinama) je veliki problem, lako se infiltriraju u obrazovni sistem, a posle ne mozes da ih najuris. (komunizam) sindikat. 🙂 mafija Tvoj stariji nije ucio u SFRJ, a meni se zalomilo u srednjoj da mi uciteljica srpskog bude Mojkovcanka kojoj je omiljeni metod bio ucenje delova Gorskog Vjenca napamet. Posle prve godine i gitara mi je cudno izgledala: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrd Posted June 10, 2021 Share Posted June 10, 2021 Tvoj stariji nije ucio u SFRJ, a meni se zalomilo u srednjoj da mi uciteljica srpskog bude Mojkovcanka kojoj je omiljeni metod bio ucenje delova Gorskog Vjenca napamet. Posle prve godine i gitara mi je cudno izgledala: Što je to problem. Ja sam morao da naučim 500 stihova iz Gorskog Vjenca a 80-ih sam išao u školu. I Smrt Smajl-age Čengića na sablbu ga nabodem.Nas dvojica kad ga razvučemo ode topic i 3.14čku materinu. [emoji14] Htedoh da kažem da je nastavnički posao primamljiv za lenjivce, pošto mogu da se kriju, al'daleko od toga da je lak.Sent from my LM-G710VM using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Da se predstavim: Genije! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Div Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Just now, Kronostime said: Da se predstavim: Genije! E, jebi ga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 30 minutes ago, Kronostime said: Da se predstavim: Genije! More, mrš u pizdu materinu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 1 minute ago, Darko said: More, mrš u pizdu materinu! Znao sam da me emocije cine pametnijim: kad krenem da nizem psovke - Vuku Karadzicu izadje na ekranu Memory overflow. A IQ raste - oklen on dole, majke mu ga iznabutkam? Sinko, majke ti ga, opet si mi prebacio na Zadrugu dok sam spavao - e, neces okaciti onu Zvezdinu zastavu dok sam ziv. I u testamenat cu staviti da ti soba uvek mora biti crno-bela ili nema nista od stanova i ranca. Kurvica od bratanca, 1. razred osnovne, vec nosi sve crno-belo, a familija mu vatreni Zvezdasi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 (edited) 5 minutes ago, Kronostime said: Znao sam da me emocije cine pametnijim: kad krenem da nizem psovke - Vuku Karadzicu izadje na ekranu Memory overflow. Pretpostavljam da tako vežbaš kreativnost pa raste inteligencija. Gledajući kreativnost naših psovki, nije ni čudo što smo mi Srbi najpametniji narod na svetu i sve znamo najbolje. Edited June 11, 2021 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 Just now, Darko said: Pretpostavljam da tako vežbaš kreativnost i tako raste inteligencija. Gledajući kreativnost naših psovki, nije ni čudo što smo mi Srbi najpametniji narod na svetu i sve znamo. Ja i gospodji govorim da mi se ne obraca bez priloga: Stoko neopevana, bitango neopisana..... #negujmoSrBski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 39 minutes ago, Kronostime said: Ja i gospodji govorim da mi se ne obraca bez priloga: Stoko neopevana, bitango neopisana..... #negujmoSrBski Blago tvojoj ženi, uvek će proći poligraf Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 18 minutes ago, Stiletto said: Blago tvojoj ženi, uvek će proći poligraf Posle mene - ni optuzba za genocid bi joj bila prihvatljiva. Frtalj veka nas dvoje u braku - toliko ni Hag ne osudjuje. Al` se jos volemo - bas zato smo nenormalni. Bilo bi dosadno u suprotnom slucaju. Jebo poligraf - crk`o bi i kod mene i kod hanume jos dok kace one trake. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunshine State Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 1 hour ago, Sunshine State said: Dakle Pfizer očigledno! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 11, 2021 Share Posted June 11, 2021 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts